İstanbul'da emniyet şeridi kullanmayin !
Reklamlar
-
13 Haziran 2014, 13:57
Dün bir arkadaşimiz köprü yolunda, emniyet şeridin de... Emniyet müdürünün aracına çarpiyor ve o olayin akşami ilçe emniyetlere yazi gidiyor...
Özellikle köprü yolunda sabahtan beğri ceza yiyen çok var. Bir süre dikkat edin.
İl emniyetteyim, mobilim. Yazim kurallaribiçin k.bakmayin artik.
Erdem abiye selam
Edit. 255 tl olduğunu öğrendim...
Reklamlar
-
13 Haziran 2014, 14:20
desenize kamu malına geleceğine insan canına gelsin diyor emniyet müdürü !
-
13 Haziran 2014, 14:24
en çarpmaması gereken ınsana carpmıs desene buyuk gecmıs olsun
-
13 Haziran 2014, 14:25
Moderatör
İstanbul'da olanlar düşünsün
-
13 Haziran 2014, 14:25
Edit, eds hiza duyarli olduğu için yazmiyormuş. Memurun anlattiklarindan tek bu kaldi aklimda
-
13 Haziran 2014, 14:30
iki-üç gün önce tem de emniyet şeridinde giderken motosikletli polis ters yönde karşıdan bana doğru geliyordu selektör yaptı biraz sola geçtim sağımdan geçerken hem korna çaldı hem de eliyle selam verdi şimdi bu güzellikleri yaşamayacak mıyız
-
13 Haziran 2014, 14:39
azizsele adlı üyeden alıntı
iki-üç gün önce tem de emniyet şeridinde giderken motosikletli polis ters yönde karşıdan bana doğru geliyordu selektör yaptı biraz sola geçtim sağımdan geçerken hem korna çaldı hem de eliyle selam verdi
şimdi bu güzellikleri yaşamayacak mıyız
Haha )) candan polisleri cok seviyorum ya. Polis var diye cikamadim emniyet seridine cami acip sagdan kacsana bekleme diye bagirdi
-
13 Haziran 2014, 14:48
tr_select adlı üyeden alıntı
Dün bir arkadaşimiz köprü yolunda, emniyet şeridin de... Emniyet müdürünün aracına çarpiyor ve o olayin akşami ilçe emniyetlere yazi gidiyor...
Özellikle köprü yolunda sabahtan beğri ceza yiyen çok var. Bir süre dikkat edin.
İl emniyetteyim, mobilim. Yazim kurallaribiçin k.bakmayin artik.
Erdem abiye selam
Edit. 255 tl olduğunu öğrendim...
İyi,güzel,hoş da emniyet şeridinde emniyet müdürü ne arıyormuş?
Başınızı dik tutmak, okumak için eğmenize bağlıdır...
-
13 Haziran 2014, 15:03
Apices adlı üyeden alıntı
İyi,güzel,hoş da emniyet şeridinde emniyet müdürü ne arıyormuş?
Allah allah emniyet şeridi işte.... onun şeridi o
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:58 ----------
emreaydin69 adlı üyeden alıntı
Haha
)) candan polisleri cok seviyorum ya. Polis var diye cikamadim emniyet seridine cami acip sagdan kacsana bekleme diye bagirdi
bir keresinde de ruhsatı yanıma almışım ama ehliyet diğer cüzdanda... kavacıkta çevirmeye yakalandım... kask, dizlik eldiven her şey tamam... ehliyeti unuttum dedim (sanırım 172 lira cezası yanında bulundurmamanın) motorun bir eksiği var mı dedi muayene, sigorta gibi .. yok dedim bir bakalım problem olmasın dedi sonra "abi ehliyeti unutma bir daha kolay gelsin" deyip teslim etti evrakları...
Aşkta kanun imiş aşıklara cevr eylemek aşık odur ki cefa-ı yare sabretmek gerek..
-
13 Haziran 2014, 15:35
Geçenlerde karar alınmadı mı, göreve gitmeyen polis arabası dahi emniyet şeridine girmeyecek diye. Ulan bi kere de yalan söylemeyin, kusturdunuz artık. Allah belanızı versin
-
13 Haziran 2014, 16:12
Emniyet şeridinde memur ne arıyor ? ? Burası Türkiye cevabına alışamadınız mı halen
-
13 Haziran 2014, 16:44
emniyet müdürünün emniyet şeridinde ne işi var?
-
13 Haziran 2014, 17:12
Oğuz abide mübarek dedektif.
Patlak motorları deşifre eder,
Yeni güncelleme geldi mi aynı gün haberdar olur hemen peşine düşer milleti uyandırır,
Başarılarının devamını diliyorum
Köprüden geçmek için HGS'em bile yok.
E-5 dede neredeyse emniyet şeridi yok (Göstepe-Kadıköy).
Dünyada taklit edilemeyen tek şey cesarettir.Doğrusunu bildiğim yalanları dinlemek çok hoşuma gidiyor.http://ulubahtsizhasan.blogspot.com.tr/ dan beni tanıyabilir,neler çektiğimi görebilirsin
-
13 Haziran 2014, 17:17
kngsze adlı üyeden alıntı
Oğuz abide mübarek dedektif.
Patlak motorları deşifre eder,
Yeni güncelleme geldi mi aynı gün haberdar olur hemen peşine düşer milleti uyandırır,
Başarılarının devamını diliyorum
Köprüden geçmek için HGS'em bile yok.
E-5 dede neredeyse emniyet şeridi yok (Göstepe-Kadıköy).
Bir kişiyi bile kurtarsak kar, kardır
Bak Ankaradaki RR benim yüzümden motoru 4-5 aydır satamadı
O istikamet iş çıkışı hariç kapanmıyor zaten. Kapalı olduğunda en soldan yapıştır git.
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
-
13 Haziran 2014, 17:22
Bir kişiyi bile kurtarsak kar, kardır
Bak Ankaradaki RR benim yüzümden motoru 4-5 aydır satamadı
O istikamet iş çıkışı hariç kapanmıyor zaten. Kapalı olduğunda en soldan yapıştır git.
gece kulaklarını çınlatıyordur senin
-
13 Haziran 2014, 18:50
FSM'den ve bağlantı yollarından, emniyetli bir şeklide geldim eve az önce. Ne ediyon la sen diyen olmadı.
-
13 Haziran 2014, 19:19
Dun benide arkadasimla giderken polis cevirip uyardi arkadaslar bikacgun kullanmayin uygulama var diye emir gelmis )
-
13 Haziran 2014, 19:40
zerzura adlı üyeden alıntı
FSM'den ve bağlantı yollarından, emniyetli bir şeklide geldim eve az önce. Ne ediyon la sen diyen olmadı.
Eeee ?? Sana denk gelmemiş işte.. Asılsiz haber filan mi diyorsun...
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
-
13 Haziran 2014, 20:00
Eeee ?? Sana denk gelmemiş işte.. Asılsiz haber filan mi diyorsun...
Bahsettiğim güzergahta sıkıntı çıkaran olmadı diyor, belki birinin işine yarar diye son durumu paylaşıyor, hayırlı atarlanmalar diliyorum sana.
Not: Polis amcalar yol üzerinede emniyette çevirme yapıyorlardı lakin yanlarından geçtim durduran olmadı. FSM'dekiler daha ılıman diyebiliriz.
-
13 Haziran 2014, 21:26
Bak ya simdi sirf bunlar yuzunden plaka takmicam artik
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)