gecen gun kopruye girmeden once 8 motoru falan durdurdu polisin teki. arkadaslar bugunden sonra emniyet seridi yasak dedi sonra saldi hepimizi. bu olay ile baglantili olsa gerek. birkac gune unutulur diye dusunuyorum.
gecen gun kopruye girmeden once 8 motoru falan durdurdu polisin teki. arkadaslar bugunden sonra emniyet seridi yasak dedi sonra saldi hepimizi. bu olay ile baglantili olsa gerek. birkac gune unutulur diye dusunuyorum.
Canım ülkemin klasik olayları. İnsan alışıyor zamanla
EMniyet şeridinde çarptıysa demekki emniyet müdürü de emniyet şeridindeydi sen ne arıyosun orda be adam demezlermi ? Yoksa kendini emniyet müdürü değilde emniyet şeridi müdürümü sanmış yani kendine tahsis edilmişmi sanmış orayı ? :D
Çaktırmayın,bikaç güne unutulur.Saat 10'dan sonra alkol de alıyoruz biz bakkaldan :D
istanbulda motorcuya başka gidecek yol var mı ki ?
Tünellerdeki emniyet şeridinden ya da hızdan dolayı ceza yiyen var mı?
ben de geçen gün taksimde app plakadan ceza yedim. meydanda sağolsun cevval bi motorlu polis almış eline defteri yazdıkça yazıyor, beni de es geçmedi
Kadıköy rıhtımda pusu atmışlardı öğle saatlerinde. Dikkat
Hala yazılmaya devam ediyor. Arkadan yolluyorlar veya eds çekiyor.
Radar olan yerlerede dikkat edin. Çok komik hızlardan, arkanızdan 300 küsür tele gelebilir.
Not: 1.köprü beşiktaş virajında şeride girmeyin... Hızlıda girmeyin pek fazla. Acımazlar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)