'Ya motorun Ya ben seç birini!'
Reklamlar
-
14 Haziran 2014, 04:14
ona uygun bir dille anlatıyorum. mesela sabah 6.30 da okula gidiyor. bende çalışıyorum. sabah minibüs bulunmuyor. her sabah bulusuyoruz. motor olmassa gelemem bulusamayıs diyorum. ozaman isteksizcede olsa kabulleniyor. ama sürat yapmıcan diye yemin ettirdi. bakalım yaz tatili girdi okul kapandı ne bahane bulacagım onu düşünüyorum.
Reklamlar
-
14 Haziran 2014, 05:19
öyle bir kız sayesinde bugün vn 800 sahibiyim
-
14 Haziran 2014, 10:37
kurubuz adlı üyeden alıntı
Ben de geçen sene eşimi ve çocukları annemin yanına gönderdim. " Ne yapalım ekmek parası siz tatil yapın bir ay, ben çalışacağım dedim". Hepsini sepetledikten 2 gün sonra motorla italyaya gittim tek başıma. Oradan aradım " italyadayım" diye. Şoku atlatması 2 gün sürmüştü.
sen tam dayaklıkmışsın yenge iyi dövmemiş seni
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
14 Haziran 2014, 10:40
GP500-1st adlı üyeden alıntı
Net cevap
Soruyu sorana göre degişir
Olay budur, imza.
-
14 Haziran 2014, 10:48
tabiki motosiklet.
tek bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır başkası yalan
-
14 Haziran 2014, 10:53
O Kaleyi kazanan başka zaferler ister... Genelde egolarını tatmin için böyle şeyler yaparlar çok takmayacaksın. Ben motora biniyorum ona da araba ile takip etmek kalıyor,
32 yaşında adamım Anam babam karışmaz sen mi karışacaksın!!!
Bir kere bir insan değerini bilse kendini motorla kıyaslayacak bir denklemin içerisine girmez, giriyorsa ya cahildir yada kadın....
-
20 Haziran 2014, 12:29
medir adlı üyeden alıntı
O Kaleyi kazanan başka zaferler ister... Genelde egolarını tatmin için böyle şeyler yaparlar çok takmayacaksın. Ben motora biniyorum ona da araba ile takip etmek kalıyor,
32 yaşında adamım Anam babam karışmaz sen mi karışacaksın!!!
Bir kere bir insan değerini bilse kendini motorla kıyaslayacak bir denklemin içerisine girmez, giriyorsa ya cahildir yada kadın....
Konunun ozeti tamda bu iste. Bu kadar guzel ozetlenemezdi.
-
20 Haziran 2014, 13:00
zulu adlı üyeden alıntı
Beyler , hoş muhabbet bunlarda , sevgiliniz yerine eşiniz dese , sizi sevdiğinden , feci şekilde örneklerini neredeyse her gün gördüğümüz kaza belalardan dolayı dese yine böyle atıp tutacakmısınız merak ediyorum , bekara karı boşaması kolay , zor işler bunlar zor
Bu arada motosikletle kendilerini kıyasladıkları felan yok , sizinle - sizsizlikle kıyas yapıyorlar aslında...
Evleneceğiniz kişi ile ortak zevkleriniz yoksa, zaten hiç evlenmeyin.(evliyim)Motoru evlendik den sonra aldım 8 yıldır evliyim hiç böyle bir şey sormadı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)