ctrl+z yapıp motora binerdim
Valla benlik boyle bir sorun yok. Sevgilim benden hevesli üc gundur ogretiyorum bos bi okul bahcesinde :D
Ben de geçen sene eşimi ve çocukları annemin yanına gönderdim. " Ne yapalım ekmek parası siz tatil yapın bir ay, ben çalışacağım dedim". Hepsini sepetledikten 2 gün sonra motorla italyaya gittim tek başıma. Oradan aradım " italyadayım" diye. Şoku atlatması 2 gün sürmüştü.
"Ya motorun ya ben" diyen biri zaten bana uygun değildir.
Bekar olsaydım vereceğim cevap "motoruna bağlı" olurdu
Benimki çok seviyor motoru. Bana da güvenir. Gezeriz hep. Hatta uzun yolda onsuz neredeyse keyif almaz oldum. Ama bana ciddi ciddi motormu benmi dese tabiki SEN derim. Yemişim motoru ya.
Valla taşlanıcaz biliyorum ama kadınım gittikten sonra gerisi teferruat bence. Benim için bi karım, bi kızım. Bu çok cevval arkadaşlar heralde yeteri kadar sevmiyor yanındaki hatunları.
Bunu isteyen kadın asıl kocasını sevmiyordur. Tek derdi adama yular takıp egosunu tatmin etmektir.
benim de başıma geldi ilk motorumu alacakken aldım sonra ya o ya ben dedi mecbur sattık 2. motorumu aldığımda bu soruya fırsat vermedim bi çiçek yaptırmışım ki ne soracağını unuttu uyanık olmak lazım
valla bizim hatun benden daha istekli motora binme konusunda o yüzden ben sadece honda nereye biz oraya diyorum...
yahu zaten sen motorda ruhunu tasırsın gerısı hıkayedır secımını o yapsın bırak
Kasksız gezen babam olsa yüzüne bakmam !
Bizim evde son lafı ben söylerim ' Peki Hanım'
Eğer ki hayatınızdaki kadin sizi düşünerek böyle bir şey söylüyorsa kesinlikle onu kırmayin ama motordanda vazgeçmeyin sonra daha kötü sonuçlar olur başka konularda. Ama eger amaç ego ise yani motoru kıskanır bu cümleyi kuruyor hemen bırak o cadolozu. Daha büyük bi motor al vur beline kirbaci
Bana da aynısını söyledi ben de satılığa çıkarttım. 1.65 boyunda 60 kilo yemek yapmayı biliyor iyi kızdır.
böyle birşey olmaz. kızlar daha çok seviyo motorları. kıza hava atıcam diye tehlikeli sürülürse kız motoru bırak diyebilir ama bırakmasanda çok umrunda olmaz. yok ille de motor mu ben mi derse 2 dk içinde satarım motoru
olum kızı motorla gezdirsene niye üzüyon kızı onuda alıştır
Meydan bos tabi -kesinlikle motorum tabiiiğ cinim- diyenler cokca yengelerin kulagina gitse yarin sabah uyandiginizda ya o ya ben mesaji alsaniz sahibindende ailevi sebeplerden satiyorum basligini cook goruruz :D
Zevklerinizin ve keyif aldığınız şeylerin ne olursa olsun hiç bir insanın önüne geçmesine müsade etmeyiniz.Siz bu hayattan gitmediğiniz veya yapabilecek durumda olduğunuz sürece insanlar gelir geçer ama tutkunuz baki kalır.O insan çok değerli ise mantıklı yoldan anlatın anlamıyorsa onun vazgeçemediği şeyleri yüzüne vurarak anlatın elbette anlayacaktır anlamıyorsa da yolları ayırmak gerekli.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)