'Ya motorun Ya ben seç birini!'
Reklamlar
-
13 Haziran 2014, 12:31
Valla benim eşim normalde ekstrem şeylere karşı biraz tutucudur Ancak daha önce anlatmışımdır nasıl motora başladığımı, bilmeyenler için özet geçim, Develi Kalamışın önünde bile bilir, bir burgman durur hep. Birgün arkadaşlarla yemekteydik, kafam bi dünya, oğluma ve eşime motoru gösterdim, ben bundan kullanmaya başlıyacam dedim, o anda, ne öncesi ne sonrası vardı, biranda oldu. Gelen cevap, Tamam Aşkım Hö!!! döndüm baktım, sarhoş değil, içmedi, arabayı O kullanıcak e ne oldu?? Hatta bana ufak tekerlikli motor alma, büyük olsun falan diyodu ilk başlarda ))
Ancak babam öğrendiğinde ilk fırçayı eşime attı, senden beklemezdim, bu deliyi niye durduramadın dedi, kız uyku uyuyamadı üzüntüsünden, e tabi, iş işten geçmişti, hadeee devam et bekleme yapma Şimdi sabahları, işe giderken, boşver arabayı ne çıkarıcan motorla git diyor Sanırım mutluluk bu olsa gerek
Reklamlar
-
13 Haziran 2014, 12:33
-
13 Haziran 2014, 12:44
Bence seçim yapmak gerekçelerle motoru falanı savunmak yerine hiç o toplara girmemek direk böyle bir kıyaslama ve dayatmanın ne kadar haklı mantıklı ve doğru olduğu üzerinden yürümek daha mantıklı. Yani lafı evirir çevirir o soruya hayatta cevap vermezdim hatta kızı öyle bir soru sorduğu için vicdan azabına sürüklerdim zira benim balığa gitme mevzuunda benzer bir durum olmuştu gayet işe yaramıştı : )
-
13 Haziran 2014, 12:50
YA SEV YA TERKET, EN BÜYÜK TÜRKİYE..
-
13 Haziran 2014, 12:53
tr_select adlı üyeden alıntı
Gizli gizli al... Hiç bir şeyi çaktırma. Buluşmaya giderken motorla gidersin, arkadaşımın motor dersin... Atarsın arkaya, rüzgarı-özgürlüğü hissettiği an 360 derece değişir zaten.
Motosiklet olmadan yanına gittiğinde, neden motorla gelmedin demeye başlar. Zamanla olacak şeyler, alıştıra alıştıra... Kadın milleti gariptir, yavaştan alman gerek bazı şeyleri.
Kesinlikle katlıyorum doğruluğu tarfımdan bizzat denenmiştir rüzgarı yiyip adrenalini hissedince beş dakika sonra değişir.
-
13 Haziran 2014, 13:10
Kendini bir ulaşım aracıyla kıyaslayacak kadar nasıl bir ruh hali içindesin diye özellikle sorardim.
Sonra sırf beni seçim yapmak zorunda bıraktığı için bile motorumu seçerdim.
-
13 Haziran 2014, 13:14
bir arkadaşım ps3 hastasıydı bir dönem (şimdi enduro hastası ) ozaman kız arkadaşı sormuş ps3 mü ben mi artık seç birini diye. arkadaşın cevabı oldukça net kendini lcd televizyonla kıyaslasan belki bir şansın olurduda ps3 e karşı hiç şansın yok demiş şaka bir yana böyle ps3, bisikelet, motorsiklet, araba, spor, kitap, müzik bu tarz şeyler insanların hobisidir. İnsan arasıra hobisiyle başbaşa kalmalı kendini dinlemeli bazende hobisini sevdikleri ile beraber gerçekleştirip paylaşmalıdır. Bana öyle bir soru sorsa açık ve net bir şekilde kendini bir hobi ile kıyaslayan insanla işim olmaz. O başka o başka. Karşındaki insanın hobisi yoksa sabah akşam sana sarıyorsa ozaman gelir böyle bencilce bir soru sorar zaten. Tabi sende ölçüyü bilmeli zamanı ona göre planlamalısın.
-
13 Haziran 2014, 13:31
Kaskımı alır çıkarım
-
13 Haziran 2014, 13:41
Beyler , hoş muhabbet bunlarda , sevgiliniz yerine eşiniz dese , sizi sevdiğinden , feci şekilde örneklerini neredeyse her gün gördüğümüz kaza belalardan dolayı dese yine böyle atıp tutacakmısınız merak ediyorum , bekara karı boşaması kolay , zor işler bunlar zor
Bu arada motosikletle kendilerini kıyasladıkları felan yok , sizinle - sizsizlikle kıyas yapıyorlar aslında...
-
13 Haziran 2014, 13:44
vıyyy sana noluyor ki gızz süslü pakize derdim
Böyle bir soruyla karşılaşmak istemem.. Muhtemelen kalbi kırılır
-
13 Haziran 2014, 13:46
-
13 Haziran 2014, 13:47
İnsanlarla nesneler bir tutulmaz. Soruyu soran bilmiyor ki kendisini bir nesneyle kıyaslayacak kadar alçaltacak bilinçsizce bir soru soruyor.
-
13 Haziran 2014, 13:54
bir kere sordu tabiki motor dedim bir daha da yüzünü eşkitmedi
-
13 Haziran 2014, 15:01
la siz derinden aşık olmamışınız...
-
13 Haziran 2014, 15:08
mezit adlı üyeden alıntı
la siz derinden aşık olmamışınız...
ne zamandır aşk hikayesi dinlememiştik
anlat biraz ağlayak abi
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
13 Haziran 2014, 15:15
otopsici adlı üyeden alıntı
ne zamandır aşk hikayesi dinlememiştik
anlat biraz ağlayak abi
benim anılar tırttır
-
13 Haziran 2014, 15:18
bayan milletine ait kronik bir genetik hata bence bu konu, motor olmasa mesela Beşiktaş mı ben mi diyenlerini de gördük. neyi çok seviyosan barikat oluyolar demek. bi çeşit hastalık, kolay gelsin
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
13 Haziran 2014, 15:23
mezit adlı üyeden alıntı
benim anılar tırttır
bende yaprak dökümü kıvamında bişey bekliyodum
neyse artık Mete-han gelsin ondan dinleriz
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
13 Haziran 2014, 15:35
Baaayan milleti işte ne yapacen mecbür he he diyecez.
-
13 Haziran 2014, 15:41
Valla benim eşim motosikleti asla bırakmıyacağımı bildiği için böyle bir soru sorma cesaretini gösteremedi.Şahsen cevabım ikisi de olurdu.Zamanla yavaş yavaş alışıyorlar.Mesela ben evlenmeden önce motoru satmıştım evlendikten sonra yeni ve daha iyi bir motosiklet aldım.Bir seneden beri eşim çok köpürmesin diye çıktığım en uzun yol Bursa-Karacabey arasıydı.Geçenlerde Eskişehir'e kardeşimin yanına gidecektim,eşime otobüsle gideceğimi söyledim o KPSS kursundayken işten izin aldım gittim eve uğradım apar topar motosiklet ile yola çıktım."Otobüslerde yer bulmak zor,otobüsle uğraşıcağıma motosiklet ile gitmeye karar verdim" dedim.Baştan biraz köpürdü ama sonra anlayışla karşıladı.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)