'Ya motorun Ya ben seç birini!'
-
13 Haziran 2014, 10:39
Reklamlar
-
13 Haziran 2014, 10:42
-
13 Haziran 2014, 10:44
hahah Benim 3 gün önce geldi başima tabiki motor dedim yahu düşünmeden )
-
13 Haziran 2014, 10:49
Gizli gizli al... Hiç bir şeyi çaktırma. Buluşmaya giderken motorla gidersin, arkadaşımın motor dersin... Atarsın arkaya, rüzgarı-özgürlüğü hissettiği an 360 derece değişir zaten.
Motosiklet olmadan yanına gittiğinde, neden motorla gelmedin demeye başlar. Zamanla olacak şeyler, alıştıra alıştıra... Kadın milleti gariptir, yavaştan alman gerek bazı şeyleri.
-
13 Haziran 2014, 10:57
Her akşam bir büyük içen bir abimizin 35 yıllık eşi bu lafı söylemişti. " Ya İçki Ya Ben ". Abi de şu cevabı vermiş " Onun yeri ayrı, senin yerin ayrı " .
-
13 Haziran 2014, 10:58
Yahu bu nasıl bencilliktir.Motormu benmi muhabbeti.Birde malum türkçemiz nereye çeksen gider orada dikkatli olmaz lazım...
Şaka bir yana ama kız arkadaşım benim sevdiğim şeylere saygı duymalı bende aynı şekilde onun sevdiği şeylere saygı duymalıyım.Böyle bir söz sarfedip birde size kabul ettirmesi ego şişirmekten başka bir şey değildir.Ha yok saygı duymazsa buyursun kapı açık hemen gidebilir.
Son yıllarda pozitif ayrımcılık diye diye iyice erkek milletini süs köpeğine çevirdiler.(Yanlış anlaşılmasın buradaki arkadaşları tenzih ederim.)
Diğer yandan da kadına yönelik artan şiddet.Neler oluyor yurdum insanına anlayamıyorum insanlar gitgide tahammülsüz ve agresif...
-
13 Haziran 2014, 11:04
skystar adlı üyeden alıntı
Yahu bu nasıl bencilliktir.Motormu benmi muhabbeti.Birde malum türkçemiz nereye çeksen gider orada dikkatli olmaz lazım...
Şaka bir yana ama kız arkadaşım benim sevdiğim şeylere saygı duymalı bende aynı şekilde onun sevdiği şeylere saygı duymalıyım.Böyle bir söz sarfedip birde size kabul ettirmesi ego şişirmekten başka bir şey değildir.Ha yok saygı duymazsa buyursun kapı açık hemen gidebilir.
Son yıllarda pozitif ayrımcılık diye diye iyice erkek milletini süs köpeğine çevirdiler.(Yanlış anlaşılmasın buradaki arkadaşları tenzih ederim.)
Diğer yandan da kadına yönelik artan şiddet.Neler oluyor yurdum insanına anlayamıyorum insanlar gitgide tahammülsüz ve agresif...
sıkıntı şu;
şiddet görenle pozitif ayrımcılığa tabi tutulanlar aynı kadınlar değil.
şiddet görme potansiyeline sahip olanlar pozitif ayrımcılığa tabi tutuluyor.
-
13 Haziran 2014, 11:21
Şahsen bu güne kadar böyle durumla karşılaşmadım. Hatta motoru benden çok seviyor.
Senin karşılaştığın durum adamı yalan söylemeye iter benim sana tavsiyem motorla olmadığını söylediğin halde motorla yakalan bilerek sonra sen bana yalan söyledin dediğinde de mantıklı şekilde birazda göz dağı vererek otur anlat.
"The Ultimate Riding Machine"
-
13 Haziran 2014, 11:23
kngsze adlı üyeden alıntı
Abi yalan yok başıma gelmedi ama gelse gerçekten seviyorsam hatunu seçerdim
Yemişim motorunu
Bi anket ekle bence konuya
Muhabbet dönsün diye açtım hacım ankete gerek yok
[I] Hayat Verilmemiş Bir Sözü Tutmaktır, Kimi Yazar Kimi Yaşar.. [I]
-
13 Haziran 2014, 11:23
Ciddi ciddi bu ikilemde kalmış birini ben hic görmedim açıkcası. Bunu biraz biz abartıyor , yada olmasını istiyormuş gibi bi halimiz var. Konu bencillik değildir aslında, kızların daha duygusal olmasından kaynaklanıyor. Ya ben , ya motor diyebilcek bir kızın bu konuda çok ciddi olduğunu düşünmüyorum. Bize hizmet etmek icin var olan mekanik cansız bir aletin kendisinin yerini tutamıycağını bilmesi lazım. Sonucta yenisi satın alınabilen bir sey. Birine 'tutku' ile bağlanırsın, ötekine ise 'sevgi ve emek' verirsin. Bu iki orantıyı eşit bi şekilde dağıtamıyorsak o bizim hatamızdır
-
13 Haziran 2014, 11:24
Vaaaayyy vaayy vay, ehh bu parça saa gelsin o halde bro, yemişim moturu,(şincilik öyle derdim, birkaç sene sonra, alıştıra alıştıra hoop, 600-800cc kros'a devam )
-
13 Haziran 2014, 11:28
///MPOWER adlı üyeden alıntı
Şahsen bu güne kadar böyle durumla karşılaşmadım. Hatta motoru benden çok seviyor.
Senin karşılaştığın durum adamı yalan söylemeye iter benim sana tavsiyem motorla olmadığını söylediğin halde motorla yakalan bilerek
sonra sen bana yalan söyledin dediğinde de mantıklı şekilde birazda göz dağı vererek otur anlat.
Yok bende karşılaştığım için açmadım konuyu maksat muhabbet olsun biraz da yaa azıcık eğlenelim hakediyoruz ))
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:25 ----------
Carbondioxid adlı üyeden alıntı
Vaaaayyy vaayy vay, ehh bu parça saa gelsin o halde bro, yemişim moturu,(şincilik öyle derdim, birkaç sene sonra, alıştıra alıştıra hoop, 600-800cc kros'a devam
)
E hadi hayırlı işler olsun.
https://www.youtube.com/watch?v=dxnDR1DOyX8
Bro yok o mevzu degil olay dün gecenin bi yarısı otur otur canım sıkılırken aklıma geldi böyle bi konu açıp iki geyik yapalım dedim.
Bana böyle bi soru soran kız zaten kendisini birşeyle kıyaslamaya çalıştığı için cevabım nettir; 'uğurlar olsun'
-
13 Haziran 2014, 11:29
yunusus adlı üyeden alıntı
Yok bende karşılaştığım için açmadım konuyu
maksat muhabbet olsun biraz da yaa
azıcık eğlenelim hakediyoruz
))
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:25 ----------
Bro yok o mevzu degil olay
dün gecenin bi yarısı otur otur canım sıkılırken aklıma geldi böyle bi konu açıp iki geyik yapalım dedim.
Bana böyle bi soru soran kız zaten kendisini birşeyle kıyaslamaya çalıştığı için cevabım nettir; 'uğurlar olsun'
Ehh parçayı geri çekeyim o halde
-
13 Haziran 2014, 11:49
önceden derdi , bindi iyiymiş olur yavaş yavaş gider geliriz dedi.
125 cc beni kesmedi araba alcaz inş. takasa girdik. Başlangıç motoru olarak çok çok iyi ama ilerleyen zamanlarda 90-100 kesmiyor daha büyük ihtiyacı doğuyo, ilerde inş. ama şu aralar motora veda. pulsar vs fiyatı düşerse alırız
-
13 Haziran 2014, 11:50
Edebiyat parçalamayın motor mu sevgili mi demiş adam net cevap verin
Tabiki motorum
Ben,keyfim ve kahya, her gün birimiz kullanıyoruz.
-
13 Haziran 2014, 12:00
-
13 Haziran 2014, 12:06
bende bır daha sorma sorarsan tercihim motor olur dedım...illada motoru bırak dersen bende 2 ayaklı motorlara takılırım karar senın dedim ...bir daha bu konu acılmadı
-
13 Haziran 2014, 12:23
Kişisel kararıma kimse karışamaz.
Çok istiyorsa kapı açık buyursun.
Birde onun nazlarıyla uraşamam.
Biz diyormuyuz ayakkabı mı benmi ?
Çanta mı ben mi ?
Şu kendini birşey sanan kızlardan ciddi anlamda nefret ediyorum.
-
13 Haziran 2014, 12:26
şöyle derdim,
-İşte bu soruyu, o asla sormuyor!
-
13 Haziran 2014, 12:30
APALA adlı üyeden alıntı
şöyle derdim,
-İşte bu soruyu, o asla sormuyor!
Bu iyiymiş
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)