Kawasaki 250cc Commuter Var mı ?
Reklamlar
-
13 Haziran 2014, 01:56
Herkese merhaba. Geçenlerde motorcu bi abiyle ayak üstü muhabbet ettik.Kuryelik yapıyo sanırım.
Doğru hatırladığıma eminim stiker falan yapıştırmadıysa motoru Kawasaki 250 cc bi modeldi. Su soğutmalı falan demişti hatta.
Commuter mi dersiniz naket mi dersiniz tam bilmiyorum.
Yanlış hatırlamıyosam 2012 model falan dedi, yani yeni bi motor anlıycanız.
3 bine bırakacam falan dedi. Baya hoşuma gitti.Tam model adıda soramadım. Evde internetten aradım taradım bulamadım. Tamda tarif edemedim ama bi fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim
Reklamlar
-
13 Haziran 2014, 01:59
net cevap veriyorum. yok...
-
13 Haziran 2014, 02:00
seni güzel keklemiş o 250 cc kavasaki ve 3000 lira
-
13 Haziran 2014, 02:11
-
13 Haziran 2014, 02:12
bu olabilir mi? Kawasaki dediği araç eger buysa mondial mr 250 destro
Kaskını tak yoluna bak :D
-
13 Haziran 2014, 02:15
3000 bine kawasakinin tekerini vermezler adama sdfsdf
-
13 Haziran 2014, 02:22
@kotucocuk13 Bu olabilir.Tip olarak birebir buydu netten baktım gösterge tablosuyla arkada o çanta takılan yeride birebir bunun gibiydi. Ama egzosu böylemiydi net hatırlayamadım şimdi. Çarşıda bidaha denk gelirsek tekrar selam verip özellikle inceliyip sorcam
-
13 Haziran 2014, 02:35
Kıvan Ç adlı üyeden alıntı
@kotucocuk13 Bu olabilir.Tip olarak birebir buydu netten baktım gösterge tablosuyla arkada o çanta takılan yeride birebir bunun gibiydi. Ama egzosu böylemiydi net hatırlayamadım şimdi. Çarşıda bidaha denk gelirsek tekrar selam verip özellikle inceliyip sorcam
sesi chopper gibi cıkıyorsa kesin budur diye bilirim
Kaskını tak yoluna bak :D
-
13 Haziran 2014, 02:45
Motoru çalışırken görme fırsatım olmadı çarşıda telefonla ilgili ıvır zıvır satan biyerde denk geldik. Abi kaskını masaya koymuş Arai idi heralde kaskı yanlış hatırlamıyosam ilgimi çekti.Sordum bi iki sohbet ettik, büyük motoru varmış kaza yapmış ondan bunu satıyomuş. Üstünkörü şöyle bi baktım motora o kadar. Sağol yardımın için.
-
13 Haziran 2014, 03:26
Kıvan Ç adlı üyeden alıntı
Motoru çalışırken görme fırsatım olmadı çarşıda telefonla ilgili ıvır zıvır satan biyerde denk geldik. Abi kaskını masaya koymuş Arai idi heralde kaskı yanlış hatırlamıyosam ilgimi çekti.Sordum bi iki sohbet ettik, büyük motoru varmış kaza yapmış ondan bunu satıyomuş. Üstünkörü şöyle bi baktım motora o kadar. Sağol yardımın için.
Kaskıda ls2 dir Arai çıkartması yapıştırmıştır
Mecnun bir bilseydi motosiklet sevgisini , severmiydi hiç Leyla zillisini ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)