Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Bisiklet Ekipmanları

Motovento
    REKLAM ALANI

Merhaba Abilerim ablalarım ve kardeslerım bu yaz ailem motor almama izin vermediği icin bisiklet almaya karar verdim fakat bısıklete sokak aralarında cocuklar gıbı bınmek ıstemıyorum yani gezi yapıcam bısıkletle.ve ekıpman almaya karar verdım .kask dizlik ve dirseklik alıcam fakat bu ekipmanların bi standartı varmıdır merak edıyorum ona gore ekıpman alıcam dandık ekıpman almak ıstemıyorum.Kandiliniz Mübarek olsun iyi geceler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    RunemagicK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT, Burgman 400 ve SYM Maxsym 400
    kask şart ama dizlik kullanan bir bisikletçi hiç görmedim.

serkanADH13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motor Tamircisi :) 0,535,939,20,86 :)
    Her araç kaza teşkil eder,
    düşünce dizlerin ve dirseklerin zarar görmemesi için koruma şart,,,

Motork08 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Enmaaahss
    Riva şile taraflarina gittiğim her seferde görüyürum illaki bu bisikletçilerden giyiniyorlar güzelce hoşuma gitmiyor değil, mis gibi yollar cevir pedalları miss. Alırsan fotoğraflarini paylaşmayı unutma

Motosikleti
    tvs apache
    yalan yanlış aptal saptal konuşmak istemiyorumda
    bisikletin zevki zaten korumasız gezmek düşüceksin ayağın yara bere olucak güzel anılar bunlar
    hem alıcağın ekipman ne olabilir ki bisiklette kaskı kask değil dizliği dizlik çok büyük paralar vermekdikten sonra
    al abicim adam akılı bir bianchi salcano gez eğlenmene bak

ben iyi bir bisiklet kullanıcısıyım,kask eldiven ve gözlük bisiklet için gerekli ekipmanlardır,dizlik kullanma imkanın yok çünkü dizliğin kayışları bacağın arka tarafını tahriş eder mahveder sürekli pedal basıyorsun çünkü.forma ve jelli tayt giyebilirsin ama taytı normal şortun altına giymen daha iyi sadece tayt çok garip durur.
    ahmetersoz1 bunu beğendi.

doraemon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja 300 SE 2014, Honda CB125E 2012
    Dizlik dirseklik down-hill( Türkçesi tepeden aşağı gibi birşey) ya da stunt, için mantığı olabilir. Şehirde pek mantığı yok, takanı da göremezsin.

Senin alman gereken,

kask, (kask şart)
    parmakları kesik içi jelli bisiklet eldiveni, (amaç gidondan gelen titreşim ve neden olduğu uyuşmayı önlemek, istiyorsan uzun olanını da alabilirsin)
    gözlük (bisiklet için yapılmış) (gözlük şart)

bisiklet için
    gece kullanacaksan, öne ışık arkaya flaşörlü ışık şart
    tura gideceksen arka bagaj (sele) şart
    matara (su,çay, meyve suyu vb. için)

bende şu kask http://www.aktifpedal.com/bisiklet-a...0#.U5okZr8qduU
    şu eldiven (fiyatı uygun sayılır) http://www.deltabisiklet.com/?_Args=...,4368,OdesisMc
    gözlük ün linki yok, Japonya'dan almıştım uygun birşey, geçen decathlon da güzel gözlükler uygun fiyatlı olarak gördüm, tavsiye ederim, çok para vermeye gerek yok, ama gözlük önemli (gözleri koruması için) (bisiklet için özel olursa, kenardan birşey de girmemesi için tasarlanmış ve gayet şık gözlükler) (gece kullanıyorsan, güneş gözlüğü kullanamıyacağın için, tamircilerin taktığı şeffaf gözlükleri tekzen,koctas gibi yerlerden uygun fiyatla alabilirsin)

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:09 ----------

kask şart dedim ama hızlı kullanacağını düşündüğüm için,
    ayrıca
    şehirde dağ bisikleti almana gerek yok, ince tekerli birşey alırsan, yeterli kondisyona çıktığında epey hızlı gidebilirsin (düz yolda 30-50 km/h)
    formula bir pistinde yokuş aşağı daha da hızlı gidebilirsin (istanbulpark da kullandım) (tam emin olmamakla birlikte 55-70 km/h civarı birşey)
    kask da pahallı kask daha fazla korur gibi bir olay yok, hava kanalları ergonomisi daha iyi oluyor, ucuz kask biraz daha ağır oluyor, terletiyor vs. decathlon dan uygun yollu birşey alabilirsin.

ben olsam bu soruları bisiklet forumunda sorar ve araştırırdım. ayrıca bisiklet, motosiklet alamadığın için , ya da motosiklet de araba alamadığın için alınacak birşey değil. amaç geziyse, otobüsle de gezersin. otobüs + pateni var vs. ama hepsinin kendine göre bir mantığı, zevki var. profesyonel bisikletten bahsedilen yerde sana salcano öneriliyorsa, arkana bakmadan kaçmanı öneririm.
    kngsze bunu beğendi.
    fish does not think, cause fish knows everything

kngsze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Apache *11
    Alıntı doraemon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sana salcano öneriliyorsa, arkana bakmadan kaçmanı öneririm.
    Dünyada taklit edilemeyen tek şey cesarettir.Doğrusunu bildiğim yalanları dinlemek çok hoşuma gidiyor.http://ulubahtsizhasan.blogspot.com.tr/ dan beni tanıyabilir,neler çektiğimi görebilirsin

ectuna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Versys 650 (İnazuma-YBR125-Honda Ps150i-H.Kinetix)
    En önemli koruma:

[IMG][/IMG]

TIGERSHARK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    şehirler arası tur yapmış olmama rağmen şu bisiklette kask olayına bir ısınamadım gitti

degisik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kundial 150RF
    Uzun yıllar sürmüş biri olarak önerim Specialized marka bir kask ve güzel bir eldiven onun dışında dizlik dirseklik ancak sizi bisikletten düşerseniz korur ki buda olsun o kadar ama araba vs. çarpsa kask dışında sizi koruyacak bisiklet ekipmanı pek yok.

malum ogrencıyız bisiklete 200 tl butce ayırdım arkadaslarıma soyledım ekıpman felan alcam dıye dalga gectıler buralarda bılınmez kask ekıpman felan motorsıklet surenler bıle takmıyolar. yardımcı oldugunuz ıcın tesekkur ederım..

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    Bende bisikleti yeniledim. Elimdeki bisikleti sedat ın Kardeşin den alıp topladım sonra kuzenim istedi ona verdim. Ben bisiklet siz kalınca doktorda bineceksin bisiklet e deyince carraro 540 modelini aldım çok memnunum. Jel Tayt ve gözlük kesin olmalı. Öne ve karaya far. Ve Kask olmalı.

Motosikleti
    Alıntı Onur2876 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba Abilerim ablalarım ve kardeslerım bu yaz ailem motor almama izin vermediği icin bisiklet almaya karar verdim fakat bısıklete sokak aralarında cocuklar gıbı bınmek ıstemıyorum yani gezi yapıcam bısıkletle.ve ekıpman almaya karar verdım .kask dizlik ve dirseklik alıcam fakat bu ekipmanların bi standartı varmıdır merak edıyorum ona gore ekıpman alıcam dandık ekıpman almak ıstemıyorum.Kandiliniz Mübarek olsun iyi geceler.
    Alıntı Onur2876 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    malum ogrencıyız bisiklete 200 tl butce ayırdım arkadaslarıma soyledım ekıpman felan alcam dıye dalga gectıler buralarda bılınmez kask ekıpman felan motorsıklet surenler bıle takmıyolar. yardımcı oldugunuz ıcın tesekkur ederım..
    Ergene cevap yazmak, zaman kaybından başka birşey değil.
    kngsze, ahmetersoz1 ve Onur2876 bunu beğendiler.

kngsze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Apache *11
    Alıntı doraemon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ergene cevap yazmak, zaman kaybından başka birşey değil.

Anlayana sivrisinek saz,anlamayana davulu s*qsan az'demişler boşuna dememişler
    Onur2876 ve doraemon bunu beğendiler.
    Dünyada taklit edilemeyen tek şey cesarettir.Doğrusunu bildiğim yalanları dinlemek çok hoşuma gidiyor.http://ulubahtsizhasan.blogspot.com.tr/ dan beni tanıyabilir,neler çektiğimi görebilirsin

Motosikleti

mtasdel60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar Rs 200 2019
    Alıntı ectuna adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Vay vay vay abi adamlar düşünmüş valla

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)