CBR250R ile ankaraya gidebilir miyim,gidersem nerede kalabilirim?
Reklamlar
-
12 Haziran 2014, 23:54
Arkadaşlar tvs ile geçen güzel anılardan sonra cbr250 aldım pazartesi günü,şimdi aklımda 2 günlük ankara var (gezi değil) orda halletmem gereken bir işim var bu yüzden 2 gün kalmam gerek. yeni motorla dün sapancaya gittim yoldaki rüzgardan sersem oldum afalladım hiç alışık olmadığım bişeydi.hatta kaza bile atlattım yan rüzgar yüzünden kamyona çarpacaktım. o yüzden biraz tırsıyorum ne önerirsiniz yolda yapılacaklar ve orada kalınacak otel pansiyon vs.
Motorumuz:
Reklamlar
-
13 Haziran 2014, 00:02
daha alışamadığın için öyle gelmiştir ama uzun yolda motoru daha çok seversin..kalma işini öğretmen evleri pansiyonlar işte ne arasan olmadı çadır al bi benzinlikte kamp kur
-
13 Haziran 2014, 00:28
bursa karacabey arasıda sert yan rüzgar var. ilk geçişimde korkmuştum. 2 gün üst üste git gel o yolu kullandım artık sıkıntı yaşamıyorum rüzgardan. düşük vites yüksek devir ve bacaklarla motoru sıkı tutup kolları gevşek tutarsan sıkıntı kalmadığını göreceksin.
-
13 Haziran 2014, 02:20
Yeni motorun hayırlı olsun, boğaz köprüsünde antrenman yap..
-
13 Haziran 2014, 09:16
Dostum ankara turizm otelcilik uygulama otelinin fiyatları uygun ve merkezi bir yerde http://aotmluygulamaoteli.com/
-
13 Haziran 2014, 09:19
Öğretmen evi Dışardan yani öğretmen değilsen gecelik 95,00 tl nezih güzel bir otel pahalı diyorsan ulus civarında 40-70 tl ye kadar fiyatlara bulabilirsin.
-
13 Haziran 2014, 10:07
cuma günü öğlen saatinde ben de ankaraya doğru yola çıkacağım, istersen beraber gidebiliriz zaman sana da uyuyorsa...
-
13 Haziran 2014, 10:19
Osırıs adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar tvs ile geçen güzel anılardan sonra cbr250 aldım pazartesi günü,şimdi aklımda 2 günlük ankara var (gezi değil) orda halletmem gereken bir işim var bu yüzden 2 gün kalmam gerek. yeni motorla dün sapancaya gittim yoldaki rüzgardan sersem oldum afalladım hiç alışık olmadığım bişeydi.hatta kaza bile atlattım yan rüzgar yüzünden kamyona çarpacaktım. o yüzden biraz tırsıyorum ne önerirsiniz yolda yapılacaklar ve orada kalınacak otel pansiyon vs.
Motorumuz:
https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/...40481524_n.jpg
Çok basit bir öneri otobanda yüksek tempoda gitmek yerine e-5 üzerinden daha sakince güzel manzaralar arasından gitmeni tavsiye ederim.
-
13 Haziran 2014, 10:42
Motorun haırlı olsun tekerin düz bassın bencede motora daha alışmadğın için olabilir bende cbr 250 ile izmir düşünüyorum gittikten sonra tecrübelerinide yazarsan sevinirim kazasız sürüşler dilerim .
-
13 Haziran 2014, 10:43
ugurcan88 adlı üyeden alıntı
cuma günü öğlen saatinde ben de ankaraya doğru yola çıkacağım, istersen beraber gidebiliriz zaman sana da uyuyorsa...
Benim gitmem 1 ayı bulur gibi,iyice ısınmam gerek motora, gözüm kesmiyor şuan yolda zaptedemiyorum rüzgardan
-
13 Haziran 2014, 10:45
Tvs duruyor hala cıbır yerine onu tercih etsen :D ?
En azından huyunu suyunu orasını burasını bildiğin motor.
Edit:Baştan söylesene be adam 1 ay sonra sen kitabını yazarsın makinenin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)