Selam. Arkadaslar. Yeni. Aldigim cb 125 e. Ye. Egsoz ariyorumda. Cbf 150. Nin egsozu. Uyarmi. Bilgisi. Olan varsa. Yardimci. Olursaniz. Sevinirim. 125 in. Egsozu. Pahali. Ve yan. Sanayisi. Yok. Motorumun üzerinde. Soba borusu. Varda.
Selam. Arkadaslar. Yeni. Aldigim cb 125 e. Ye. Egsoz ariyorumda. Cbf 150. Nin egsozu. Uyarmi. Bilgisi. Olan varsa. Yardimci. Olursaniz. Sevinirim. 125 in. Egsozu. Pahali. Ve yan. Sanayisi. Yok. Motorumun üzerinde. Soba borusu. Varda.
ustan onu halleder bence zor bişey olduğunu sanmıyorum boğazdaki boru kalır sadece tüpünü değiştirirsiniz
Boyle yapildiginda muayenede sorun yaparlarmi bi fikrin var mi?
Merhaba;
Honda cb 125 i yeni aldım.giderken çok güzel. Ama istop ediyor.Çalıştırmakta güçlük çekiyorum.Servise getirdiğimde ilk basışta çalışıyor.Mahçup oluyorum.Jikle yi ayarlayamıyorsun diyorlar .Jikle önce yukarıda dediler.Şimdi en altta olacak diyorlar.Var mı bu durum başına gelen arkadaş.Motor da bir sorun olacağını zannetmiyorum .Acaba benzin de mi bir sorun var.
Eyvallah,
Atilla. Cikle en yukarida yani fara dogru durmali. Bendede var sabahlari. Calistirdigimda. Stop. Ediyor 3-4 kere. Egsozdandir. Dye. Dusunuyorum. Bi. Degistireyim. Olmazsa. Yazarim. Sende. Orj. Egsoz sanirim
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:48 ----------
Yan sanayi. Egsoz. Benzin. Sarfiyatini. Etkilermi. ?
Ben. Okula. Gitmedim. Arkadaslar. Sizin. Kadar. İyi. Yazamayabilir. Bir cok. İnsan. Noktalama. İsaretlerini bilemeyebilir. Sukredin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)