Ehliyetimi aldım elime 2500 liraya ikinci el motor bakıyorum. Aklımda kanuni gt170, mondial drift var. İkisinden birini düşünüyorum. Öneri ve tavsiye verebilir misiniz?
Ehliyetimi aldım elime 2500 liraya ikinci el motor bakıyorum. Aklımda kanuni gt170, mondial drift var. İkisinden birini düşünüyorum. Öneri ve tavsiye verebilir misiniz?
Genelde Drift kullanicilari çok memnun...
Mondial. Servis. Agi. Yonunden. Ve. Drift. Te. Dahil olmak. Uzere son motorlari. Hakkini. Vermekte.
bende bir mondial sürücüsüyüm dirift tavsiye ederim.memnun olursun.
Hayret ettim henüz ybr diyen çıkmamış 0.o
[QUOTE=Thracian;3372308]Temiz bulabilirsen Mondial Drift.[/QUOT
Katılıyorum başlangıç için iyi bir motosiklet.
abicim başlangıç motosikleti için düşündüğün modellerden kanuniden kaç orası açık anlamışsındır. çok aratırma yukardaki yorumların hepsi haklı. gelgelelim konumuza. drifti beğenirim dediğin fiyatlarda bulabilirsin. bu segmentte en götürür motosiklettir. 135 cc gayet akışkan, vibrasyonu olmayan temiz makinedir. ybr cbf al derler doğru 4 bin civarında deseydin bu modeller tek geçilir. ne kadar ekmek o kadar köfte burası tartışmasız. 2500 e temiz yüksek modelli iyi bakılmış bir drift al geç ne de olsa başlangıç motosikleti. bir yıl biner satarsın belki de çok beğenir birkaç yıl binersin. yeter ki iyi bak. iyi bakmazsan ne cbf dayanır ne drift. seçim senin. ama kanuni mi sakın...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)