Motor alacağım ama KÖPEKLER...
Reklamlar
-
12 Haziran 2014, 02:36
Merhaba yeni motor sürmeye başlayacağım tekirdağında yazlığımın orda sürerek öğreneceğim fakat etrafta çok köpek var her 2 3 sokakta bir iki tane çıkıyor ve köpekler motor sesini duyar duymaz motorun peşine takılıyor ve bazılarıda motorun gelmesini bekliyor ve motorun üstüne zıplıyor bu köpek sorununu nasıl halledebilirim birde üst tarafta çiftlik var 3 4 tane çoban köpeği var arabanın bile üstüne atlıyolar o derece eğer birgün denk gelirsem düşünemiyorum bile nasıl halledebilirim bu işi acaba
Reklamlar
-
12 Haziran 2014, 02:42
Köpeķ kovucu sses cikartan cihazlar var diye biliyorum
-
12 Haziran 2014, 02:44
Çoğu kişi işe yaramıyor diyor arabaya atlayan köpeği nasıl durdurabileceksinki
beccaria adlı üyeden alıntı
Köpeķ kovucu sses cikartan cihazlar var diye biliyorum
-
12 Haziran 2014, 03:07
Aziz4458 adlı üyeden alıntı
Merhaba yeni motor sürmeye başlayacağım tekirdağında yazlığımın orda sürerek öğreneceğim fakat etrafta çok köpek var her 2 3 sokakta bir iki tane çıkıyor ve köpekler motor sesini duyar duymaz motorun peşine takılıyor ve bazılarıda motorun gelmesini bekliyor ve motorun üstüne zıplıyor bu köpek sorununu nasıl halledebilirim birde üst tarafta çiftlik var 3 4 tane çoban köpeği var arabanın bile üstüne atlıyolar o derece eğer birgün denk gelirsem düşünemiyorum bile nasıl halledebilirim bu işi acaba
Barkın abinin bu köpeklerle ilgili videosu var onu bi izle derim
-
12 Haziran 2014, 03:15
izlemiştim köpek görünce motoru yavaşlatın diyo yanına gelince direk gaz verin diyo ama 125lik motorla gaz versem motor gidemeden bacağıma yapışır :D
emo132 adlı üyeden alıntı
Barkın abinin bu köpeklerle ilgili videosu var onu bi izle derim
-
12 Haziran 2014, 03:22
Ben geçen yıl köpek yüzünden motorsiklet kazası yaptım. Kötü bir kazaydı. Artık köpek görünce direk duruyorum başka çaresi yok. Ama Barkın Bayoğluya durmasına rağmen köpek ısırmış onu diye biliyrum
-
12 Haziran 2014, 05:47
Şu Barkın beyin köpekle ilgili olan videosunu paylaşabilir misiniz rica etsem, ben bulamadım da.
-
12 Haziran 2014, 08:23
ben genelde duruyom köpekler dönüyo o zaman ben onları kovalamaya başlıyom ve bidaha peşime düşmüyolar benim motorun sesini ayırdedebiliyolar diyerlerinden
-
12 Haziran 2014, 08:30
-
12 Haziran 2014, 09:23
Valla köpek gelince durmak belki işe yarayabilir ama bölye sözle söylendiği gibi kolay birşey değil oda en güzeli sen birgün yürüyerek kendine güzergah seç en köpeksizinden belki uzatırsın yolu ama hem stres yapmazsın hemde daha çok motor sürmüş olursun
"The Ultimate Riding Machine"
-
12 Haziran 2014, 09:28
eğer hedefe odaklandıysa durmak olmaz (motorun rodaj sürecinde olmaz umarım)
-
12 Haziran 2014, 09:29
Durmaniz veya panik yapip hizlanip, yalpalamaniz kazaya sebebiyet verir !!!
Bir çok kez başima geldi. Soğuk kanli olun, arkanizda birisi var ise onuda uyarin.. Yoksa yine kaza yapatsiniz
Normal seyir hizinizda ilerleyeceksiniz. Bu kadar basit...
-
12 Haziran 2014, 10:05
Bir adet mafsallı güzel kros veya racing bot al kendine en azından kaçamağında kendini savunmanı sağlar.
-
12 Haziran 2014, 10:43
Var gücünle ÇÜÜÜÜÜÖÖÖÖÖAAAAAAAA diye bağır(bi kere nası tırstıysam artık,öyle bağardım şaşırdı hayvan).Ben mahalledeki köpekleri besleyerek ve severek kurtuldum,artık kovalamıyolar.Bizde de 10-15 tane var
-
12 Haziran 2014, 10:44
sen motosikleti al hele sonra köpek olayını düşün
giriş yok gelişme yok konuya sonundan başlamışsın
-
12 Haziran 2014, 11:06
köpek varsa motor alınmaz
-
12 Haziran 2014, 11:42
benim oturdugum sitede yaklasık 20 tane köpek var olayı söyle çözdum.kopekler boş boş gezerken motorla yanlarına git gelip koklasınlar sonra bir kaç defa yavas gectim yanlarından şimdi sıkıntı yok beni kovalamıyorlar ama diğer motorcuları kovalıyorlar
-
12 Haziran 2014, 12:25
çoğu can sıkıntısından eğlence peşinde kovalıyorlar.mesela sen 40 km hızla kaç köpek de aynı hızla kovalıyor. mesela rampa inerken ses etmeyip nası olsa çıkacak yukarı diye aynı rampayı çıkarken kovalıyorlar. sürekli aynı yerden geçince insan da köpek de alışıyor bir birine. sıkıntı bilinmedik yerdeki köpekler. huyunu suyunu bilmemek.
kaçarken köpek ısırığından daha büyük tehlikeler de olabiliyor. gecenin bir vakti ortaköyde 65 km hıza çıkan köpeğe rastladım. o sokak arasında 65 km hız yapan 2. hayvan da bendim ne yazık ki
bir de iyi yönden bakmak lazım. o köpek gün gelecek motorunu hırsızdan mahalleni uğursuzdan koruyacak.
-
12 Haziran 2014, 14:07
-
12 Haziran 2014, 15:56
Bendede 125 cc var tekirdağında oturuyorum bulunduğum mahallede bir çok köpek var ama orjinal egzoz olduğu için sesi çıkmıyor motorun düşük tempo geçiyorum yanlarından ybr lerinde sesleri yok gibi düşük tempo yanlarından geçerseniz sorun olmaz diye düşünüyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)