Dağ başında bir köy okuluna 10 ay boyunca motorumla gidip geldiğimden defalarca köpek saldırısına uğradım. Hatta bir tanesi tam ben viraj dönerken havladı korkuttu beni. İleride durup motordan indim. Aptallaştı köpek. Çağırdıysam da gelmedi. Herhalde o anki sinirimi delirdiğimi anladı yanaşmadı. Hakikaten yavaşlayınca ya da durunca afalıyor köpekler. Bir keresinde de yanımda ısrarla havlayarak koşan bir köpeğin kafasına yumruk atmak zorunda kaldım. Artık o köpek ilgilenmiyor benimle. Genel kanım (Şahsi kanı) sizinle paralel olarak koşu esnasındaki köpek motorunuza ya da size atlayamaz. Isırdığı anda yerlerde sürükleneceğini o da biliyor. 100'den fazla saldırıya uğradım. İrili ufaklı kangalı bilmem nesi en babası bile atlayayım demedi. Şu da bir gerçek, sizin cüsseniz de bu konuda etkilidir. 1,89 boyunda 120 kg iri yapılı biri olduğumdandır belki rahatlığım bilemiyorum. Yürüyüş yaparken saldırısına uğradığım ilginç tipli büyük bir köpeğin tekmeyle boynunu kırıyordum neredeyse. Yine de tedbirinizi alın. İnsanların en sadık dostu olan bu hayvanların ne yapacağı hiç belli olmuyor. Bariyerlerin dibinden gitmeyin. Her an önünüze fırlayabilirler. Gördüğünüz her avlunun duvarın dibinden köpek çıkacak düşüncesiyle geçin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)