Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Muayeneden ağır kusur ile kaldım!

REKLAM ALANI
    mucoist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250R
    Vergi dairesinin sitesinde degil de emniyetin sitesinden sorgulayın isterseniz

http://www.egm.gov.tr/Sayfalar/Trafik_Sorgulari.aspx

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    rogget - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr125 esd,ybr250,dragstar650,kanuni tiger 250
    arkadaşım sen borcu öde öyle git her ihtimale karşı.sisteme düşmemiş olabilir ceza makbuzu ile gidersen ödersin. 15 gün içinde ödersen 172 değil 129 ödeyeceksin.

ronnytechno - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache 150 2013 Yeşil-Siyah
    Kesinlikle götürmeden önce kendiniz yapın demişsinde :D Tabiki yaptırıpta götürüceksin kardeşim ne diye mnoralin bozuluo onu anlamadım hem suçlu hem güçlü. 10 liralık parçaymış 50 kuruşlukda olsa farketmez, adı üzerinde muayene !!! Sen kusursuz götüreceksinki geçsin.

Salih_T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Salcano Wolf 125cc, Bajaj Pulsar NS 200
    muayeneden geçemeyişin senin hatanmış bu bir..

böyle haksız yere kendini savunup, güleryüzle olmasada işiniyapan personele haksızlık yaptığın için ilahi adelettin ikinci tokadını yemişin bu iki..

üçüncüsü olmaması için cezayı indirimli olarak öde, makbuzu yanına al.. Şu an sistemde görünmeyen ceza, sen oraya gittiğinde görünmeye başlar, girişi yapılmış olur falan... Bir daha git gel yapmak zorunda kalırsın.. Sinirlenirsin.. Allah korusun o sinirle motor kullanırken bi hata yapar..Parayla ödeyebileceğinden daha kötü sonuçlar ortaya çıkabilir..
    "Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
    Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
    Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)

phradrel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F650GS
    bu araçların orada muayene istasyonunda kusurları giderilinceye kadar bağlanması lazım. arka fren lambası yanmıyor nedir yahu. doğrudan lamı cimi yok kaza sebebi.

sailor33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 800 (INTERCEPTOR)
    Trafik şubesince kesilen trafik cezaları, maliyenin sistemine hemen düşmez. Trafik şubenin önce yazıyı maliyeye göndermesi gerekir. Ardından maliye sisteme girişi yapar. Bu süre ortalama 15 gündür.

muayeneye gitmeden önce kontrol şart. bencede taviz vermemeleri gerekli. neyse tecrübe edinmiş oldun.

rogget - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr125 esd,ybr250,dragstar650,kanuni tiger 250
    birazda şans ben arabayı götürdüm uzun farın biri yanmıyor tekrar gel dediler.nasıl ya dedim vurdum fara yandı.temassızlık varmış hemen sanayiye gittim far ampulü gevşemiş malum bodrum yolları tarla gibi.saçma sapan birşey yüzünden tekrar gittim yani. :D birdahakine herşeyine bakıp öyle gidicem.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)