Super-x Lastik Tamir Köpüğü
Reklamlar
-
11 Haziran 2014, 13:35
şimdi sipariş filan versem mi acaba? vallaha kararsız kaldım.
lastikleri değiştiresim var ancak, ona ayıracak bütçe yok.
Reklamlar
-
11 Haziran 2014, 14:46
emresk adlı üyeden alıntı
Evet aynı ürün arkasında yazıyor şambrelli şambrelsiz her tip lastiğe uygundur diye
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:08 ----------
turkish39 abi diğer ürünlerde özellikle tubeless için diye yazıyor ama bunda tüm lastiklere uygundur diyor onun için umutluyum valla her ne kadar denemeden öğrenemeyecek olsamda
Benim lastik tubeless,dediğim gibi hiç tanımadığım biri yolda kalmış ona iki tane farklı ürün kullandım ikiside işe yaramadı,belki patlak çok büyüktü bilemiyorum,her taraftan köpük fışkırdı.Tubelesste bitmiş elektrot kaynağı parçası girmişti,baya geniş bi delik açmıştı onu kapatmıştı mesela tubelesste.
Hani böyle aniden karşına çıkıyor ve göz göze geliyorsun ya, o an çok kötü oluyor insan. Heyecandan ne yapacağını şaşırıyor, ayakları titriyor...Sonuçta köpek bu ısırır falan...
-
11 Haziran 2014, 14:55
turkish39 adlı üyeden alıntı
iç lastiklerde başarılı olmuyor malesef,markasını bilmiyorum ama 2 ayrı ürün denemiştik
delik buyuk ise kapatamaz.
benim cıktıgım cross gezisinde adamlar iç lastikli ktm honda crf R gibi motorların lastiklerine köpük basıp devam ettiler.
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
-
11 Haziran 2014, 15:03
cenkito adlı üyeden alıntı
delik buyuk ise kapatamaz.
benim cıktıgım cross gezisinde adamlar iç lastikli ktm honda crf R gibi motorların lastiklerine köpük basıp devam ettiler.
Bende öyle tahmin ettim,her yerden fışkırdı çünkü.
Hani böyle aniden karşına çıkıyor ve göz göze geliyorsun ya, o an çok kötü oluyor insan. Heyecandan ne yapacağını şaşırıyor, ayakları titriyor...Sonuçta köpek bu ısırır falan...
-
11 Haziran 2014, 16:37
turkish39 adlı üyeden alıntı
Bende öyle tahmin ettim,her yerden fışkırdı çünkü.
büyük delikler için işe yaramıyor ufak delik olduğunda lastikçiye götürecek kadar işe yarıyor pek güvenmeyin
-
11 Haziran 2014, 16:42
arkadaşım otomobilde kullandı, 3-5 ay inmedi bir daha bi süre sonra lastikçiye götürüp temizletti deliği bulamadılar
bu arada Çanakkale'deyim yapabileceğimiz birşey olursa ulaşırsın
-
11 Haziran 2014, 20:18
Sağol Pisman Çanakkale'de bi sorun yaşarsam ulaşırım. O zaman lastikçiye uğramaya gerek bile yok. lastiğe spreyi boşalt ve yola devam et iyiymiş
Yorumlar için teşekkür ederim
-
11 Haziran 2014, 20:21
ben arabada kullandım. Çok iyi bir üründür. Ise yarar.
-
11 Haziran 2014, 21:08
APALA adlı üyeden alıntı
benim lastikler iç lastikli. daha 3-5 gün sonra memlekete gideceğim yine. 300 km felan.
sambrel demek, ölüm demek.
şambrele de sıkılabiliyorsa, bende bakayım alayım internetten.
nasıl olur ki,?
bahsettiğinz ürün bu mu?
http://urun.gittigidiyor.com/otomobi...0-ml-114363769
ben zmanında bimden almıştım..markasını hatırlamıyorum ama telli jant ve iç lastikli olan motosikletimde gayette güzel işe yaramıştı..linkine şimdi baktım da tıpkısının aynısıydı..
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
-
11 Haziran 2014, 22:35
Samet Ağır adlı üyeden alıntı
ben zmanında bimden almıştım..markasını hatırlamıyorum ama telli jant ve iç lastikli olan motosikletimde gayette güzel işe yaramıştı..linkine şimdi baktım da tıpkısının aynısıydı..
deme yav samet abi. olmadık bi yerde kaldığımızda, hiç yoktan en yakın yere kadar beri benzer atsa, sıkıntı olmaz. En azından bi ağacın dibinde, kolları sıvıyana kadar
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:21 ----------
sipariş ettik bir tane bakalım. tabi yine yedek şambreli eksik etmemek lazım.
-
12 Haziran 2014, 18:31
yok be idare değil resmen tamir ettirme devam modundaydı benimki..ya bana öylesi denk geldi yada topu böyle bunların...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)