Yıkamacının ön camı kırması - CBR250
Reklamlar
-
10 Haziran 2014, 15:54
Siyah ön cam taktırmıştım 3-4 ay önce.
dün akşam yıkamacı çocuk tazzikli suyu içerden cama vurunca, cam kağıt gibi yırtıldı.
140 TL cam, 40 TL işçilik.
Akşam gideceğim yıkamacıya, bakalım ödeyeceklermi. pek sanmıyorum açıkçası.
Motorunuzu yıkatırken dikkat edin diye yazıyorum. aynı şey başınıza gelmesin.
Reklamlar
-
10 Haziran 2014, 16:03
Ne markaydı cam? Bende givi var pcx de hep su tutuyorum sorun yaşamadım?
-
10 Haziran 2014, 16:06
O nasıl bir cammış öyle. Taş falan gelse içinden geçecek herhalde.
-
10 Haziran 2014, 16:07
olay anında talep etsen belkide,daha sonra gidince sen yapmışsın diyecekler %100
-
10 Haziran 2014, 16:10
Camda iş yokmuş 140 liralık cam yaw.Bide 40 tllik işçilik olduğunu düşünürsek hata camı satan ve takanda bence.
-
10 Haziran 2014, 16:19
Abi camın ya emanet montajlanmış yada kalitesi kalite değil. Sen camı aldığın yere hesap sor bence yıkamacıya değil.
-
10 Haziran 2014, 16:20
Geçmiş olsun ama bence yalnızca suyla kırıldıysa yıkamacı yerine takan camcıya gitmen daha doğru olacaktır, başka şekilde kırıldıysa tabi ki yıkamacıdan hakkını talep etmen lazım en kötü 10 yıkama bedavaya anlaşırsın : ))
Ben,keyfim ve kahya, her gün birimiz kullanıyoruz.
-
10 Haziran 2014, 16:32
Bence de camı aldığın yere başvurman en mantıklısı. Gerçi yıkamacılarada illa böyle extra talimat vercen benzer olayı bende yaşadım hatta daha vahim sonuçlar çıkacaktı Allah tan şanslıydım. Herif köpüğü attı sonra sonra suyu bir açtı bide ayaklığın olduğu sol taraftan grenaja vurmasıyla makina dikildi ayağa aklım başımdan gitti ) sonra uyardıkta uzaktan sıktı. tabi bütün uyarı stickerlari söküldü onla kurtardığıma şükrettim. İlk ve tek oldu şimdi didik didik oturup kendim yıkıyorum kendim temizliyorum.
"The Ultimate Riding Machine"
-
10 Haziran 2014, 16:42
Tayzikli suyla motor yıkatmamak gerekli.En son stickerlar uçtuktan sonra kesinlikle oto yıkamacısında yıkatmıyorum.Motordan anlayan yıkamacılar oluyor ancak onlara yıkatırım yada kendim yıkarım.
-
10 Haziran 2014, 16:50
Kocaeli İl Temsilcisi
Motorumu her zaman kendim bahçe hortumu ile yıkarım çokta güzel oluyor . Biraz daha uzun sürüyor tayzikli yıkamaya göre ama en azından , motora herhangi bir zararı yok . Geçenlerde ilk defa bi tayzikli su ile yıkayayım dedim denemek için . Pişman oldum . Şasenin üstündeki şase no motor no.lari söküp attı direk . Tayzikli suyu bir tek zincir dişli takımını mazotla temizletikten sonra kullanıyorum temiz olması için . Geri kalan bütün her yeri hortumla yıkıyorum
-
10 Haziran 2014, 16:56
Dünyada taklit edilemeyen tek şey cesarettir.Doğrusunu bildiğim yalanları dinlemek çok hoşuma gidiyor.http://ulubahtsizhasan.blogspot.com.tr/ dan beni tanıyabilir,neler çektiğimi görebilirsin
-
10 Haziran 2014, 16:57
Kocaeli İl Temsilcisi
kngsze adlı üyeden alıntı
Sen gene iyisin
Ben 500ml'lik pet şişenin kapağını deliyorum.Bir kovada su alıyorum yanıma,şişeyi doldura doldura yıkıyorum
Seninki daha zahmetliymiş
-
10 Haziran 2014, 17:04
kngsze adlı üyeden alıntı
Sen gene iyisin
Ben 500ml'lik pet şişenin kapağını deliyorum.Bir kovada su alıyorum yanıma,şişeyi doldura doldura yıkıyorum
taşıma suyla değirmen yürümez sana hortum alalım
-
10 Haziran 2014, 17:24
Cam da sorun olmalı.Yoksa zaten yolda bir baskıya maruz kaldığı için belli bir mukavamete dayanıklı onlar.Tabi itfaiye hortumu kullanmadılarsa.
-
10 Haziran 2014, 17:43
Dünyada taklit edilemeyen tek şey cesarettir.Doğrusunu bildiğim yalanları dinlemek çok hoşuma gidiyor.http://ulubahtsizhasan.blogspot.com.tr/ dan beni tanıyabilir,neler çektiğimi görebilirsin
-
10 Haziran 2014, 17:46
Bu tip olaylarda olay aninda ve yerinde tutanak tutulmali,yikama icin fatura alinlmali,aksi takdirde uzerine soguk su icilmeli
-
10 Haziran 2014, 17:55
sanırım üzerine soğuk su içeceğiz.
3-4 aydır kullanıyorum camı. her hafta da yıkatırım makineyi.
Normalde o cama o kadar su tutmazlar. bizimki camın esnediğini göre göre nasılsa bişey olmaz diye dayandı.
orjinal cam daha küçük ve o esnemiyor. ama sonradan taktırdığım cam daha uzun, o esniyor.
az önce yeni cam takıldı. eskisinden daha iyi oturmuş gibi sanki.
-
10 Haziran 2014, 18:05
valla benim cbf150 motorun ibresinin oradan tazikli suyu bi vuruyordum gösterge paneli camın iç kısmı pırıl pırıl oluyordu cama ozellikle vuruyordum taziki cam bırak uçup gitmeyi oynamıyordu bile cam değilde camın montajı sorunlu bence nasılsa bu öne gidecek rüzgarı önden yiyecek tak gitsin iki vida şeklinde düşünüp montajlanmış olabilir
-
10 Haziran 2014, 18:23
bilmiyoruz diye herkes düdüklüyor bizi.
motomax'ten exo1000 kask aldım, 1-2 ay geçmedi her tarafı döküldü, alt lastikleri açıldı, götürdüm değiştirdiler. bilmiyoruz diye 2013 haziran ayında 2008 üretimi kaskı vermişler elimize. 3-5 ay daha geçti, kaskın alt lastikleri yine döküldü. götürdüm bıraktım, sonuç bekliyoruz şimdi. Gittim nolan aldım. muhtemelen exo1000'inde üstüne bir bardak su içeriz.
yine motomax'ten deri eldiven aldım, cırt yeri birbirinden ayrıldı. onu da verdim, tamir etmişler.
yine motomax'ten masterlock kilit aldım. 3-5 gün sonra elimde kaldı. yenisi ile değiştirdiler ama kullanamıyorum korkudan. bir yerde kilitli kalcak, açamayacağım diye.
Biri şeffaf bot yağmurluğu sattı, ilk gün her yeri yırtıldı (neyseki değiştirdiler onu da).
Yağmurluk aldım, fermuar yerlerinden su aldı. gitti çöpe.
motoru aldığımda zincir uzun süre yağlanmadığından zincirde v oluşmuştu. honda'ya temizletip yağlatalım, sorun çözülür dedik, 80 tl para verdik, bir zıkkıma da yaramadı. en kısa zamanda zincir seti alacaz.
demem o ki, anlamadığımızı anlayan bir öpücük konduruyor. biz de pahalı yollardan öğreniyoruz herşeyi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:19 ----------
aslında "düdüklenme" diye bir başlık açmalı, herkes nasıl düdüklendiğini yazsın da, belki birileri birşeyler öğrenir düdüklenmeden.
yoksa bi beni mi düküklüyolar :(
-
10 Haziran 2014, 18:32
nietzsche adlı üyeden alıntı
bilmiyoruz diye herkes düdüklüyor bizi.
motomax'ten exo1000 kask aldım, 1-2 ay geçmedi her tarafı döküldü, alt lastikleri açıldı, götürdüm değiştirdiler. bilmiyoruz diye 2013 haziran ayında 2008 üretimi kaskı vermişler elimize. 3-5 ay daha geçti, kaskın alt lastikleri yine döküldü. götürdüm bıraktım, sonuç bekliyoruz şimdi. Gittim nolan aldım. muhtemelen exo1000'inde üstüne bir bardak su içeriz.
yine motomax'ten deri eldiven aldım, cırt yeri birbirinden ayrıldı. onu da verdim, tamir etmişler.
yine motomax'ten masterlock kilit aldım. 3-5 gün sonra elimde kaldı. yenisi ile değiştirdiler ama kullanamıyorum korkudan. bir yerde kilitli kalcak, açamayacağım diye.
Biri şeffaf bot yağmurluğu sattı, ilk gün her yeri yırtıldı (neyseki değiştirdiler onu da).
Yağmurluk aldım, fermuar yerlerinden su aldı. gitti çöpe.
motoru aldığımda zincir uzun süre yağlanmadığından zincirde v oluşmuştu. honda'ya temizletip yağlatalım, sorun çözülür dedik, 80 tl para verdik, bir zıkkıma da yaramadı. en kısa zamanda zincir seti alacaz.
demem o ki, anlamadığımızı anlayan bir öpücük konduruyor. biz de pahalı yollardan öğreniyoruz herşeyi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:19 ----------
aslında "düdüklenme" diye bir başlık açmalı, herkes nasıl düdüklendiğini yazsın da, belki birileri birşeyler öğrenir düdüklenmeden.
yoksa bi beni mi düküklüyolar :(
hocam valla bilemedim :D şimdi motomax tan aldıgın tum urunlerde sorun cıktıgı için negatif mi dusunsek yoksa tüm sorunlarda cozum uretmeye calıstıkları için pozitif mi dusunsek yoksa yagmurlu havada sana su mu yok ? :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)