Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Yıkamacının ön camı kırması - CBR250

REKLAM ALANI
    Kocaeli İl Temsilcisi Ezio41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Yamaha XJ6 Diversion F ABS
    Alıntı nietzsche adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bilmiyoruz diye herkes düdüklüyor bizi.

motomax'ten exo1000 kask aldım, 1-2 ay geçmedi her tarafı döküldü, alt lastikleri açıldı, götürdüm değiştirdiler. bilmiyoruz diye 2013 haziran ayında 2008 üretimi kaskı vermişler elimize. 3-5 ay daha geçti, kaskın alt lastikleri yine döküldü. götürdüm bıraktım, sonuç bekliyoruz şimdi. Gittim nolan aldım. muhtemelen exo1000'inde üstüne bir bardak su içeriz.

yine motomax'ten deri eldiven aldım, cırt yeri birbirinden ayrıldı. onu da verdim, tamir etmişler.

yine motomax'ten masterlock kilit aldım. 3-5 gün sonra elimde kaldı. yenisi ile değiştirdiler ama kullanamıyorum korkudan. bir yerde kilitli kalcak, açamayacağım diye.

Biri şeffaf bot yağmurluğu sattı, ilk gün her yeri yırtıldı (neyseki değiştirdiler onu da).

Yağmurluk aldım, fermuar yerlerinden su aldı. gitti çöpe.

motoru aldığımda zincir uzun süre yağlanmadığından zincirde v oluşmuştu. honda'ya temizletip yağlatalım, sorun çözülür dedik, 80 tl para verdik, bir zıkkıma da yaramadı. en kısa zamanda zincir seti alacaz.

demem o ki, anlamadığımızı anlayan bir öpücük konduruyor. biz de pahalı yollardan öğreniyoruz herşeyi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:19 ----------

aslında "düdüklenme" diye bir başlık açmalı, herkes nasıl düdüklendiğini yazsın da, belki birileri birşeyler öğrenir düdüklenmeden.
    yoksa bi beni mi düküklüyolar :(

Başınıza gelmeyen şey kalmamış , geçmiş olsun .... Bence bir daha motomax'ten bişey almayın

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kngsze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Apache *11
    Bahsettiğiniz topic'e en az 100 mesaj yazarım

Detay vermiyim ama 500liralık malzemenin işçiliğine 400 lira para ödedim (Başka çarem yoktu.)

Tavsiyem zorunluluk harici internetten her türlü siteleri karşılaştırın gerekirse şehir dışından yada genelin yaptığı gibi e-baydan malzeme alın videolar izleyerek kendiniz yapın.

Yok beceremem diyorsanız forumda sizle aynı motoru kullanan birinin sizi düdüklemeyecek bir usta önermesini rica edin.En iyi çözüm yolu o olur bence

Yoksa düdüklenmeye devam,ben akıllandım valla
    Dünyada taklit edilemeyen tek şey cesarettir.Doğrusunu bildiğim yalanları dinlemek çok hoşuma gidiyor.http://ulubahtsizhasan.blogspot.com.tr/ dan beni tanıyabilir,neler çektiğimi görebilirsin

Motosikleti
    2014 FAZER8 ABS
    Yıkamacı çamura yattı. Camda birşey vardır, yoksa kırılmaz o dedi. Çağırdık kıran çocuğu, camda en ufak bi çizik varmıydı dedim, yoktu abi dedi. Başka bi eleman geldi, ödeyelim adamın parasını maaşından keselim dedi. Adamın 170 tl haftalığı var neyini keselim dedi patron. Ben karışmam, aralarında anlaşsınlar dedi.
    Tamam usta boşver dedim çıktım.
    15-16 Yaşında 170 tl haftalıkla çalışan çocuktan ne alcam.
    Biz alışmışız öpülmeye zaten...
    imtarky ve serdar22 bunu beğendiler.

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    Yıkamacı çamura yattı. Camda birşey vardır, yoksa kırılmaz o dedi. Çağırdık kıran çocuğu, camda en ufak bi çizik varmıydı dedim, yoktu abi dedi. Başka bi eleman geldi, ödeyelim adamın parasını maaşından keselim dedi. Adamın 170 tl haftalığı var neyini keselim dedi patron. Ben karışmam, aralarında anlaşsınlar dedi.
    boşver en iyisini yapmışsın. bilerek yapmadı ya. canın sağolsun.
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

enxdesign - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1198SP - "biradam binRR"
    Motor yıkatmak?

Motoru bir başkasına mı yıkatıyorsunuz yoksa siz? Asla, hep kendim yıkarım.

fastturkish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ya demeden edemedim, otomobil, minibüs, otobüs olsa anlarım da motorun toplam yüzey alanı kaç santimetrekare ki arkadaş gidip motoru yıkatıyorsunuz başkasına. Hiç mi elinizde bir kova su bir de sünger yok, köpürtün suyu sürün sağına soluna süngerle, sonra basın hortumla suyu üzerine 10 dakika sürmez zaten motor yıkatmak nedir ya!
    hakanuygun bunu beğendi.

beko12345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Dl 650 V-Strom K8 , Kuba blackcat
    Bende Cbr 250r kullanıyorum ama kaç kerede yıkamacıda tanzikli suyla yıkatmama rağmen birşey olmadı. Olacak gibi bir malzemede değil açıkçası.

Siz farklı bir cam mı taktınız sonradan ?

ogzcngdk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba Dragon 50 - Hero X Pulse 200 - Puch Maxi S
    bence yıkamacıda suç yok o camın kırılmaması lazım, ve motoru başkasına yıkatmak bence en büyük hata onu en iyi siz tanırsınız neresi hassas neresi sağlam bilirsiniz ona göre müdahale edersiniz

fearlesboyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA MT
    Siyah ön cam taktırmıştım 3-4 ay önce.

dün akşam yıkamacı çocuk tazzikli suyu içerden cama vurunca, cam kağıt gibi yırtıldı.

140 TL cam, 40 TL işçilik.

Akşam gideceğim yıkamacıya, bakalım ödeyeceklermi. pek sanmıyorum açıkçası.

Motorunuzu yıkatırken dikkat edin diye yazıyorum. aynı şey başınıza gelmesin.
    hocam bir yanlılınız olmasın bende yurt dısından sıyah double ön cam aldım o kadarda yıkatıyorum banamısını demıyor.aldıgınız ürünün linki varmı ve işçilik 40 tl de bayagı cokmuş

imtarky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 125R 2014
    En iyisini yapmışsın artık olan olmuş bir dahaki sefere daha dikkatli olursun sende olur biter
    nietzsche bunu beğendi.

Zuzuuw - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motomax yorumunu görünce kahkaha attım.

Armor alarmlı kilit almıştım, aldığım hafta derbi maçına gittim kahvenin önüne kilitlemiştim orada takılı kaldı yarım saatte açabıldım. Dışındaki baklaları koruyan plastik 6 ayda paramparça oldu. 20 lira bile etmez bir kilitmiş meğer.

Geçtiğimiz hafta deri eldiven aldım, ertesi gün serçe parmağı yırtıldı ve üstündeki koruma elime çok baskı yapıyor, elimin üstü su topluyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:13 ----------

Alıntı fastturkish adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ya demeden edemedim, otomobil, minibüs, otobüs olsa anlarım da motorun toplam yüzey alanı kaç santimetrekare ki arkadaş gidip motoru yıkatıyorsunuz başkasına. Hiç mi elinizde bir kova su bir de sünger yok, köpürtün suyu sürün sağına soluna süngerle, sonra basın hortumla suyu üzerine 10 dakika sürmez zaten motor yıkatmak nedir ya!
    Ev yok, yurtta kalıyoruz. Önünde fortumda yok, fışkiyeyide kırmışlar. Ya yağmur bekleyeceğiz yada yıkatacağız.
    nietzsche bunu beğendi.

beko12345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Dl 650 V-Strom K8 , Kuba blackcat
    Alıntı beko12345 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende Cbr 250r kullanıyorum ama kaç kerede yıkamacıda tanzikli suyla yıkatmama rağmen birşey olmadı. Olacak gibi bir malzemede değil açıkçası.

Siz farklı bir cam mı taktınız sonradan ?
    Konuyu adam gibi okumamamın sonucu.
    Orjınalı elinizdeyse onu takın bence geri.
    kngsze ve nietzsche bunu beğendiler.
    Mecnun bir bilseydi motosiklet sevgisini , severmiydi hiç Leyla zillisini ?

Motosikleti
    Ybr 125(satıldı) yamaha xmax ABS
    Alıntı Zuzuuw adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motomax yorumunu görünce kahkaha attım.

Armor alarmlı kilit almıştım, aldığım hafta derbi maçına gittim kahvenin önüne kilitlemiştim orada takılı kaldı yarım saatte açabıldım. Dışındaki baklaları koruyan plastik 6 ayda paramparça oldu. 20 lira bile etmez bir kilitmiş meğer.

Geçtiğimiz hafta deri eldiven aldım, ertesi gün serçe parmağı yırtıldı ve üstündeki koruma elime çok baskı yapıyor, elimin üstü su topluyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:13 ----------

Ev yok, yurtta kalıyoruz. Önünde fortumda yok, fışkiyeyide kırmışlar. Ya yağmur bekleyeceğiz yada yıkatacağız.
    4 riders kışlık eldiven su aldı
    4 riders mont fermuarlarının başları koptu
    pantalonun bel çıtçıtı yırtıldı gitti
    nietzsche bunu beğendi.
    gelişmiş ülkeler makine üretir teknoloji üretir, gelişmemiş ülkeler insan üretir
    2013 YAMAHA YBR125-NIKON D7000
    Elinde çekiç olan herşeyi çivi zanneder, insan yediğine dönüşür, yaşadığı yer gibi düşünür

fastturkish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bilmiyoruz diye herkes düdüklüyor bizi.

motomax'ten exo1000 kask aldım, 1-2 ay geçmedi her tarafı döküldü, alt lastikleri açıldı, götürdüm değiştirdiler. bilmiyoruz diye 2013 haziran ayında 2008 üretimi kaskı vermişler elimize. 3-5 ay daha geçti, kaskın alt lastikleri yine döküldü. götürdüm bıraktım, sonuç bekliyoruz şimdi. Gittim nolan aldım. muhtemelen exo1000'inde üstüne bir bardak su içeriz.

yine motomax'ten deri eldiven aldım, cırt yeri birbirinden ayrıldı. onu da verdim, tamir etmişler.

yine motomax'ten masterlock kilit aldım. 3-5 gün sonra elimde kaldı. yenisi ile değiştirdiler ama kullanamıyorum korkudan. bir yerde kilitli kalcak, açamayacağım diye.

Biri şeffaf bot yağmurluğu sattı, ilk gün her yeri yırtıldı (neyseki değiştirdiler onu da).

Yağmurluk aldım, fermuar yerlerinden su aldı. gitti çöpe.

motoru aldığımda zincir uzun süre yağlanmadığından zincirde v oluşmuştu. honda'ya temizletip yağlatalım, sorun çözülür dedik, 80 tl para verdik, bir zıkkıma da yaramadı. en kısa zamanda zincir seti alacaz.

demem o ki, anlamadığımızı anlayan bir öpücük konduruyor. biz de pahalı yollardan öğreniyoruz herşeyi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:19 ----------

aslında "düdüklenme" diye bir başlık açmalı, herkes nasıl düdüklendiğini yazsın da, belki birileri birşeyler öğrenir düdüklenmeden.
    yoksa bi beni mi düküklüyolar :(

Yani arkadaş sen de bir acaipmişsin, insan bu kadar üst üste combo şeklinde kendini düdüklettirir mi zevk mi alıyorsun birader baktın bir iki sever düdüklediler bi daha gitme sen de aynı yere ilahi

Motosikleti
    2014 FAZER8 ABS
    hepsini aynı anda almak gibi bir gaflette bulundum. toptan alışveriş, toptan düdükleme :(

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:20 ----------

moto referans'tan almıştım.

bu defakini 110 TL'ye verdiler. 40 tl de başka yerde işçilik ödedik.

ben de her hafta yıkatırım motoru, ilk defa gördüm böyle birşey.
    Kararlı olan her şey, şartlara rağmen doğar...

Nietzsche

kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Yine kandırmışlar seni Ama bu sefer " zavallı elemandan para kesme numarası" nı kullanmışlar, sen de yemişşin
    Aklında olsun bu durumlarda " kimden kesersen kes benim paramı ver " diyeceksin.
    OnurTr bunu beğendi.

Motosikleti
    2014 FAZER8 ABS
    Alıntı kurubuz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yine kandırmışlar seni Ama bu sefer " zavallı elemandan para kesme numarası" nı kullanmışlar, sen de yemişşin
    Aklında olsun bu durumlarda " kimden kesersen kes benim paramı ver " diyeceksin.
    adamın tipi görseydin öyle konuşmazdın, canımı al paramı alma cinsinden.
    ayrıca 3 kuruş için hiç girmem öyle diyaloglara. ters bişey söyler, kaldıramam, sonu kötü biter. ne gereği var. 150 tl ile zengin olmayacağız sonuçta.
    2 çocuğum var benim. üç kuruşluk adamlarla diyaloga girmem ben. giden para olsun.

açılmayan şemsiye muhabbeti.
    serdar22 ve Zuzuuw bunu beğendiler.
    Kararlı olan her şey, şartlara rağmen doğar...

Nietzsche

Zuzuuw - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ceyceypad adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    4 riders kışlık eldiven su aldı
    4 riders mont fermuarlarının başları koptu
    pantalonun bel çıtçıtı yırtıldı gitti
    bu hafta eldiven, mont aldım, yarında pantolon alacağım

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)