Yıkamacının ön camı kırması - CBR250
Reklamlar
-
10 Haziran 2014, 18:33
Kocaeli İl Temsilcisi
nietzsche adlı üyeden alıntı
bilmiyoruz diye herkes düdüklüyor bizi.
motomax'ten exo1000 kask aldım, 1-2 ay geçmedi her tarafı döküldü, alt lastikleri açıldı, götürdüm değiştirdiler. bilmiyoruz diye 2013 haziran ayında 2008 üretimi kaskı vermişler elimize. 3-5 ay daha geçti, kaskın alt lastikleri yine döküldü. götürdüm bıraktım, sonuç bekliyoruz şimdi. Gittim nolan aldım. muhtemelen exo1000'inde üstüne bir bardak su içeriz.
yine motomax'ten deri eldiven aldım, cırt yeri birbirinden ayrıldı. onu da verdim, tamir etmişler.
yine motomax'ten masterlock kilit aldım. 3-5 gün sonra elimde kaldı. yenisi ile değiştirdiler ama kullanamıyorum korkudan. bir yerde kilitli kalcak, açamayacağım diye.
Biri şeffaf bot yağmurluğu sattı, ilk gün her yeri yırtıldı (neyseki değiştirdiler onu da).
Yağmurluk aldım, fermuar yerlerinden su aldı. gitti çöpe.
motoru aldığımda zincir uzun süre yağlanmadığından zincirde v oluşmuştu. honda'ya temizletip yağlatalım, sorun çözülür dedik, 80 tl para verdik, bir zıkkıma da yaramadı. en kısa zamanda zincir seti alacaz.
demem o ki, anlamadığımızı anlayan bir öpücük konduruyor. biz de pahalı yollardan öğreniyoruz herşeyi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:19 ----------
aslında "düdüklenme" diye bir başlık açmalı, herkes nasıl düdüklendiğini yazsın da, belki birileri birşeyler öğrenir düdüklenmeden.
yoksa bi beni mi düküklüyolar :(
Başınıza gelmeyen şey kalmamış , geçmiş olsun .... Bence bir daha motomax'ten bişey almayın
Reklamlar
-
10 Haziran 2014, 18:34
-
10 Haziran 2014, 22:36
Yıkamacı çamura yattı. Camda birşey vardır, yoksa kırılmaz o dedi. Çağırdık kıran çocuğu, camda en ufak bi çizik varmıydı dedim, yoktu abi dedi. Başka bi eleman geldi, ödeyelim adamın parasını maaşından keselim dedi. Adamın 170 tl haftalığı var neyini keselim dedi patron. Ben karışmam, aralarında anlaşsınlar dedi.
Tamam usta boşver dedim çıktım.
15-16 Yaşında 170 tl haftalıkla çalışan çocuktan ne alcam.
Biz alışmışız öpülmeye zaten...
-
10 Haziran 2014, 22:42
Yıkamacı çamura yattı. Camda birşey vardır, yoksa kırılmaz o dedi. Çağırdık kıran çocuğu, camda en ufak bi çizik varmıydı dedim, yoktu abi dedi. Başka bi eleman geldi, ödeyelim adamın parasını maaşından keselim dedi. Adamın 170 tl haftalığı var neyini keselim dedi patron. Ben karışmam, aralarında anlaşsınlar dedi.
boşver en iyisini yapmışsın. bilerek yapmadı ya. canın sağolsun.
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
10 Haziran 2014, 23:15
Motor yıkatmak?
Motoru bir başkasına mı yıkatıyorsunuz yoksa siz? Asla, hep kendim yıkarım.
-
10 Haziran 2014, 23:26
Ya demeden edemedim, otomobil, minibüs, otobüs olsa anlarım da motorun toplam yüzey alanı kaç santimetrekare ki arkadaş gidip motoru yıkatıyorsunuz başkasına. Hiç mi elinizde bir kova su bir de sünger yok, köpürtün suyu sürün sağına soluna süngerle, sonra basın hortumla suyu üzerine 10 dakika sürmez zaten motor yıkatmak nedir ya!
-
10 Haziran 2014, 23:39
Bende Cbr 250r kullanıyorum ama kaç kerede yıkamacıda tanzikli suyla yıkatmama rağmen birşey olmadı. Olacak gibi bir malzemede değil açıkçası.
Siz farklı bir cam mı taktınız sonradan ?
-
10 Haziran 2014, 23:41
bence yıkamacıda suç yok o camın kırılmaması lazım, ve motoru başkasına yıkatmak bence en büyük hata onu en iyi siz tanırsınız neresi hassas neresi sağlam bilirsiniz ona göre müdahale edersiniz
-
10 Haziran 2014, 23:51
Siyah ön cam taktırmıştım 3-4 ay önce.
dün akşam yıkamacı çocuk tazzikli suyu içerden cama vurunca, cam kağıt gibi yırtıldı.
140 TL cam, 40 TL işçilik.
Akşam gideceğim yıkamacıya, bakalım ödeyeceklermi. pek sanmıyorum açıkçası.
Motorunuzu yıkatırken dikkat edin diye yazıyorum. aynı şey başınıza gelmesin.
hocam bir yanlılınız olmasın bende yurt dısından sıyah double ön cam aldım o kadarda yıkatıyorum banamısını demıyor.aldıgınız ürünün linki varmı ve işçilik 40 tl de bayagı cokmuş
-
11 Haziran 2014, 00:09
En iyisini yapmışsın artık olan olmuş bir dahaki sefere daha dikkatli olursun sende olur biter
-
11 Haziran 2014, 00:15
Motomax yorumunu görünce kahkaha attım.
Armor alarmlı kilit almıştım, aldığım hafta derbi maçına gittim kahvenin önüne kilitlemiştim orada takılı kaldı yarım saatte açabıldım. Dışındaki baklaları koruyan plastik 6 ayda paramparça oldu. 20 lira bile etmez bir kilitmiş meğer.
Geçtiğimiz hafta deri eldiven aldım, ertesi gün serçe parmağı yırtıldı ve üstündeki koruma elime çok baskı yapıyor, elimin üstü su topluyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:13 ----------
fastturkish adlı üyeden alıntı
Ya demeden edemedim, otomobil, minibüs, otobüs olsa anlarım da motorun toplam yüzey alanı kaç santimetrekare ki arkadaş gidip motoru yıkatıyorsunuz başkasına. Hiç mi elinizde bir kova su bir de sünger yok, köpürtün suyu sürün sağına soluna süngerle, sonra basın hortumla suyu üzerine 10 dakika sürmez zaten motor yıkatmak nedir ya!
Ev yok, yurtta kalıyoruz. Önünde fortumda yok, fışkiyeyide kırmışlar. Ya yağmur bekleyeceğiz yada yıkatacağız.
-
11 Haziran 2014, 00:20
beko12345 adlı üyeden alıntı
Bende Cbr 250r kullanıyorum ama kaç kerede yıkamacıda tanzikli suyla yıkatmama rağmen birşey olmadı. Olacak gibi bir malzemede değil açıkçası.
Siz farklı bir cam mı taktınız sonradan ?
Konuyu adam gibi okumamamın sonucu.
Orjınalı elinizdeyse onu takın bence geri.
Mecnun bir bilseydi motosiklet sevgisini , severmiydi hiç Leyla zillisini ?
-
11 Haziran 2014, 00:29
Zuzuuw adlı üyeden alıntı
Motomax yorumunu görünce kahkaha attım.
Armor alarmlı kilit almıştım, aldığım hafta derbi maçına gittim kahvenin önüne kilitlemiştim orada takılı kaldı yarım saatte açabıldım. Dışındaki baklaları koruyan plastik 6 ayda paramparça oldu. 20 lira bile etmez bir kilitmiş meğer.
Geçtiğimiz hafta deri eldiven aldım, ertesi gün serçe parmağı yırtıldı ve üstündeki koruma elime çok baskı yapıyor, elimin üstü su topluyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:13 ----------
Ev yok, yurtta kalıyoruz. Önünde fortumda yok, fışkiyeyide kırmışlar. Ya yağmur bekleyeceğiz yada yıkatacağız.
4 riders kışlık eldiven su aldı
4 riders mont fermuarlarının başları koptu
pantalonun bel çıtçıtı yırtıldı gitti
gelişmiş ülkeler makine üretir teknoloji üretir, gelişmemiş ülkeler insan üretir
2013 YAMAHA YBR125-NIKON D7000
Elinde çekiç olan herşeyi çivi zanneder, insan yediğine dönüşür, yaşadığı yer gibi düşünür
-
11 Haziran 2014, 00:34
bilmiyoruz diye herkes düdüklüyor bizi.
motomax'ten exo1000 kask aldım, 1-2 ay geçmedi her tarafı döküldü, alt lastikleri açıldı, götürdüm değiştirdiler. bilmiyoruz diye 2013 haziran ayında 2008 üretimi kaskı vermişler elimize. 3-5 ay daha geçti, kaskın alt lastikleri yine döküldü. götürdüm bıraktım, sonuç bekliyoruz şimdi. Gittim nolan aldım. muhtemelen exo1000'inde üstüne bir bardak su içeriz.
yine motomax'ten deri eldiven aldım, cırt yeri birbirinden ayrıldı. onu da verdim, tamir etmişler.
yine motomax'ten masterlock kilit aldım. 3-5 gün sonra elimde kaldı. yenisi ile değiştirdiler ama kullanamıyorum korkudan. bir yerde kilitli kalcak, açamayacağım diye.
Biri şeffaf bot yağmurluğu sattı, ilk gün her yeri yırtıldı (neyseki değiştirdiler onu da).
Yağmurluk aldım, fermuar yerlerinden su aldı. gitti çöpe.
motoru aldığımda zincir uzun süre yağlanmadığından zincirde v oluşmuştu. honda'ya temizletip yağlatalım, sorun çözülür dedik, 80 tl para verdik, bir zıkkıma da yaramadı. en kısa zamanda zincir seti alacaz.
demem o ki, anlamadığımızı anlayan bir öpücük konduruyor. biz de pahalı yollardan öğreniyoruz herşeyi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:19 ----------
aslında "düdüklenme" diye bir başlık açmalı, herkes nasıl düdüklendiğini yazsın da, belki birileri birşeyler öğrenir düdüklenmeden.
yoksa bi beni mi düküklüyolar :(
Yani arkadaş sen de bir acaipmişsin, insan bu kadar üst üste combo şeklinde kendini düdüklettirir mi zevk mi alıyorsun birader baktın bir iki sever düdüklediler bi daha gitme sen de aynı yere ilahi
-
11 Haziran 2014, 10:22
hepsini aynı anda almak gibi bir gaflette bulundum. toptan alışveriş, toptan düdükleme :(
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:20 ----------
moto referans'tan almıştım.
bu defakini 110 TL'ye verdiler. 40 tl de başka yerde işçilik ödedik.
ben de her hafta yıkatırım motoru, ilk defa gördüm böyle birşey.
Kararlı olan her şey, şartlara rağmen doğar...
Nietzsche
-
11 Haziran 2014, 10:37
Yine kandırmışlar seni Ama bu sefer " zavallı elemandan para kesme numarası" nı kullanmışlar, sen de yemişşin
Aklında olsun bu durumlarda " kimden kesersen kes benim paramı ver " diyeceksin.
-
11 Haziran 2014, 11:37
kurubuz adlı üyeden alıntı
Yine kandırmışlar seni
Ama bu sefer " zavallı elemandan para kesme numarası" nı kullanmışlar, sen de yemişşin
Aklında olsun bu durumlarda " kimden kesersen kes benim paramı ver " diyeceksin.
adamın tipi görseydin öyle konuşmazdın, canımı al paramı alma cinsinden.
ayrıca 3 kuruş için hiç girmem öyle diyaloglara. ters bişey söyler, kaldıramam, sonu kötü biter. ne gereği var. 150 tl ile zengin olmayacağız sonuçta.
2 çocuğum var benim. üç kuruşluk adamlarla diyaloga girmem ben. giden para olsun.
açılmayan şemsiye muhabbeti.
Kararlı olan her şey, şartlara rağmen doğar...
Nietzsche
-
11 Haziran 2014, 22:31
ceyceypad adlı üyeden alıntı
4 riders kışlık eldiven su aldı
4 riders mont fermuarlarının başları koptu
pantalonun bel çıtçıtı yırtıldı gitti
bu hafta eldiven, mont aldım, yarında pantolon alacağım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)