Denize-Plaja giderken anahtarları nereye koymalı ?
Reklamlar
-
10 Haziran 2014, 15:17
İçten içe beni düşündüren bu konuya daha çözüm üretebilmiş değilim. Boynuma assam kafamdan çıkabilir. Şortun cebine koysam güvenemiyorum. Çantaya falan koymak olmaz. Buralar çok apaçi kaynıyor anında indirirler. Siz nereye koyuyorsunuz? Hiç olmadı kimsenin olmadığı bir yerde kumsala gömücem
Reklamlar
-
10 Haziran 2014, 15:21
sortunun bel kısmından içe (astara) dogru fermuarlı cek diktir, en saglam yerde bırak
-
10 Haziran 2014, 15:22
Fermuarlı cepli bir şort mayo al, yada hamama girerken don lastikli dolap anahtarını bileğine takaıyorsun ya ,öyle yap
-
10 Haziran 2014, 15:22
Cırt cırtlı cebi olan şort mayolar var (Benim speedo'da vardı.)
fish does not think, cause fish knows everything
-
10 Haziran 2014, 15:26
Anahtarda immobilizer var ise ıslatmaya gelmez. Anahtarı top case'e koyup , top case anahtarını deliğinden şortumun ipine ( bağcığına ) takıyorum. Önüne bir düğüm atıp geri düşmesini engelledikten sonra şortu bağcıklarından bağlıyorum. Eğer motorda immo yok ise kontak anahtarını da aynı şekilde şorta takabilirsin.
-
10 Haziran 2014, 15:46
Çip yoksa en güzel ve guvenlisi don lastiği ile az sıkı şekilde bileğe bağlamak.
Defalarca denenmiş en ufak sorun yaşanmamıştir.
Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.
-
11 Haziran 2014, 19:41
bir file al cüzdan anahtar telefon gibi ıvır zıvırları içine koyup onuda kaskın içine koy kaskınıda kılıfına koy denize girdiğin yerde bar cafe club varsa bir içecek alıp ''abi burda kalabilirmi''de kasanın yanına koyuyorlar bazılarınında kilitli dolapları var bu durumlar için sorun sadece anahtarsa bileğe bağlamak kesin çözüm.
-
11 Haziran 2014, 19:55
hamamdaki gibi bileğe takmak en mantıklısı.
başımıza gelen bir olayı anlatayım, daha ortaokula gidiyorum. denize gittik. babam, arabanın anahtarını aynı şekilde cebine koymuştu anahtarı. ve düşürmüş. sağlam eziyet çekmiştik saatlerce. ama bileğinizde olursa, sürekli farkedersiniz varlığını ya da yokuluunu.
-
11 Haziran 2014, 21:10
ben anahtarı motorun üstünde bırakıyorum
hatta cüzdanı telefonu neyi hep motorun üstünde bırakıyorum...
-
11 Haziran 2014, 21:17
Sahil olduğunu düşünerek belli bir taşın-kayanın altına gömülebilir, havluya sarılıp çantanın-terliğin yanına bırakılabilir. Kimse havluya tenezzül etmez heralde...
-
11 Haziran 2014, 21:17
Mayo ipine üç anahtar takıp düğümleyip keyfime bakıyorum.
-
11 Haziran 2014, 21:51
Bu soruya bende henüz çözüm bulamadım.
Merakla cevapları okuyorum.
Hiç motorla denize gitmedim.
ama bu sene gidicem , benimde aklımdaydı bu soru hep. Takipteyim.
-
11 Haziran 2014, 22:34
Gunes kremi kutusu gibi birşey ile terliklerin arasına görünür şekilde kamufle edebilirsiniz.
http://2.bp.blogspot.com/-V3Jlg-FEp9...olar.com-1.jpg
-
11 Haziran 2014, 22:49
ben muğlalıyım defalarca çantada arabanın anahtarını bıraktım tek başıma denize girdim birşey olmadı ama şuan izmirdeyim bu soru benimde aklımı kurcalıyor. Anahtarla denize girince anahtar küf yapıyor ve araçta immobilizer varsa okumuyor anahtarı tinere sokup çıkarmadan görmüyor. Denedim biliyorum
-
11 Haziran 2014, 23:34
Benim anlamadığım denize gittiğinde diğer eşyalarını nereye bırakıyorsunki sadece anahtarı dert etmişsin? Telefon cüzdan havlu vs motorla gidiyorsan en azından bi kask nereye konuyosa anahtarıda oraya koyucaksın . Kaç senedir motorla giderim denize neden bunu hiç sıkıntı yapmadım yada neden bu kadar insan sıkıntı yapmış anlamadım .
-
11 Haziran 2014, 23:55
-
12 Haziran 2014, 02:24
cüzdan telefon motosikletin anahtarı vb.şeyleri top case ye koyuyorum ve top case nin anahtarını bilekligime takıyorum yaşadıgım semtten başka bi yere gidersem eğer ki her zaman gittiğim beach yada plajsa oradaki büfe ye bara bırakıyorum genellikle.
-
12 Haziran 2014, 03:09
BatuhanK adlı üyeden alıntı
Sahil olduğunu düşünerek belli bir taşın-kayanın altına gömülebilir, havluya sarılıp çantanın-terliğin yanına bırakılabilir. Kimse havluya tenezzül etmez heralde...
4 5 yıl önce büyükçekmecede ki denize gitmek için evde şort ve havlu ile çıktım. sadece şortla ıslak vaziyette döndüm.
adamlar havluyu çaldılar.
-
12 Haziran 2014, 03:15
Küçük bir kilit al anahtarı çantaya koy ve fermuarlarına kilidi tak denize girdiğin zamanda sıksık çantayı gözetle
-
12 Haziran 2014, 04:20
2 gün önce bir arkadaşlar denize gittik. Motorun anahtarını akünün olduğu yere koydu.(Mondial mg 125) en iyi öyle
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)