Bu sabah motoru servise gösterdikden sonra yola çıkıyorum inşallah . Yolda beni neler bekliyor bilmiyorum
Bu sabah motoru servise gösterdikden sonra yola çıkıyorum inşallah . Yolda beni neler bekliyor bilmiyorum
gell gell yağmur ol gell kazasız yagmursuz gelirsin inşallah...
Hazırlık resimlerini koysaydin keşke.
Hayırlı yolculuklar.
Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.
Hayırlı yolculuklar , Cbr yoracak seni...
Hayırlı yolculuklar, kazasız belasız gidin gelin İnşallah.
Kardeşim allah kaza bela vermesin ben hyo 250 r la amasyaya gittim hiç yorulmadım tek başına biraz zor oluyo ama yinede herşeye rağmen çok keyifli oluyo hayırlı yolculuklar.
kazasız belesın yolculuklar tekerın duz bassın
kazasız belasız gelirsin inş...ist gerede arası otobanı kullan çevre yoluna gerek yok...bolu tüneli tabelasında muhakkak resim çekil ben çekilmeden geçmiyorum gerededen sonra 400 km kalıyor geze geze gelirsin
Kazasız belasız inşallah güle güle git kahkahalarla gel
Herkese teşekkürler hic durasim gelmedi pek fotograf cekemedim cektiklerimi de telefonla yukleyemiyorum
700 küsür km 8 saat surdu . 200 km bir mola verdim ve benzim aldim
Beni yoracagini düşündüm ama hic yormadi yakit tuketimi ise 207 km de 7.6 litre yakit tuketti ortalama hız 130 km
Motor 1300 km de ve servise goturmedim henüz. ruzgarin yaninda motorun hic titresimini hissetmedim
Hic hazırlık yapmadim bir yagmurluk aldim kask dizlik ayakkabi mont
tekerin düz basssın
Kasksız gezen babam olsa yüzüne bakmam !
Bizim evde son lafı ben söylerim ' Peki Hanım'
İyi kazasız belasız varmışsın.
2014 kasa cbr ye uygun ruzgarlik cami varmidir acaba ya şu yukari dogru bombeli olan ruzgari daha cok havaya kaldiran.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)