Yakışır...........
[FONT="Georgia"][FONT="Verdana"][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Biliyorsan konuş,ibret alsınlar.Bilmiyorsan sus, adam sansınlar..[FONT="Georgia"][/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/FONT][/FONT]
niye be guzeL oLmuş
[COLOR="DeepSkyBlue"]øØ |[ ߀Nim s€vdคM maviDir , mคvi iSe uMut... รєภ ђ€p yür€ğiNi mคvi Tut... ® ]| Øø
TR - - A Rh+ ---> MæVi PæNT€RL€R - [/COLOR]
camel kadar güzel olmuş
bence çok kötü olmuş neden mi motosiklet.net te sigara reklamı yapan bi motorun resimlerinin olması bana göre yanlış ve burdan tüm motosiklet.net üyelerine bi uyarı yapmak istiyorum. Dostlarım siteye koymuş olduğumuz gezi vs. resimlerinde alkollü içeceklerin görünmesi çok yanlış bana göre çünkü siteyi önerdiğim bi kaç kişi bu konudan ötürü siteye giriş yapmıyo DAHA DİKKATLİ OLALIM ARKADAŞLAR
0 rh(+) Rüzgarın hissetmek ve iki teker üzerinde olmak kadar keyifli ne var şu hayatta
dostum sen o zaman moto gp yada formula1 ide syretme hep sigara reklamları varrposeidon_20 adlı üyeden alıntı
KARTAL GOL GOL GOL
Gerçekten çok yakışmış.Harika olmuş.İçki ve sigara konusuna gelince tamamen tercih meselesidir..Sigara ve alkole karşı kampanyalar ve yasaklar tüketimi yüzde 20 arttırdı...
sigara sağlığa zararlıdır ortak fikir çikolata reklamı yapsanıza.
kango multix yamaha 125
Bizim klubdan birisinin. Camel Honda Pons takiminin replikasi.
HER TÜRK ASKER DOĞAR
motorun sahibi belli oldu güzel olmuş pist motorlarına benzemiş.saykoshey adlı üyeden alıntı
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Kırmızı-beyaz yapıp üstüne motosiklet.net yazarsan da güzel olur. Sigara üreticisi tütün zenginlerinin tek reklam verdiği sektör. Motor sporlarının biran önce bu zararlı alışkanlıkları bırakmasını temenni ederim. Motorun rengi güzel üstündeki reklam kötü.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
ulkemizde sigaraya başlama yaşinin 13 lere kadar düştügü günümüzde böyle reklamlar olmasa iyi olur ama ne yalan söyleyeyim çok güzel gözüküyo
[B][I][/I][/B]KULDAN BELA GELMEZ HAK YAZMADIKÇA HAK BELA VERMEZ KUL AZMADIKÇA
reklam onemlı degıl onemlı olan motor bence guzel olsunda uzerınde ne olursa olsun komık resım harıc tabı
Kawasaki z750s O Bir Aşk
Yani simdi ayni motorun uzerinde Maltepe reklami olsaydi ne derdi millet cok merak ediyorum yada Bafra filan.Ne ise Bende sigariyi biraktim acikcasi ve bu reklamlar beni pek cezbetmiyor aslinda sirf renk gibi geliyor.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
keşke üstünde motorun yeni rakı yada marmara şarabı herşey olabilir hatta kendi çıplak resmimi de koyarım hayret ya herşey olur
içkide içerim kimene zevk kardeşimmmmmm
giren girer rahatsız olan olur ölürsem ben ölürüm
Herkesin hayatı kendi tercihi..Kimsenin kimseye sigara içki konusunda bişi demeye tabiki hakkı yok..Taki yanındaki kişileri rahatsız edinceye kadar..
Ama motor harbiden süper..
olur be gülüm napalım tebrik ettik yakında yanlız cbr1000rr türkiyeye giren motorların üstünde fenerbahçe yazıcakmış sponsormu oluyormuş hondacılar
abi saol delikanlı taraftar kutlamalı zatenashes adlı üyeden alıntı
abi sponsor olmıcaklarda renkleri yaparlarmı bilemem zaten o renk olayını suzuki yaptı honda uygulamaz
Acımadıki, acımadıki
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)