camel sigaradan sonra motor işine girmiş!!!!!!
Reklamlar
-
ya bakıyorum tamammı motorun rengine reklama falan da ne o repsol falan bence camel daha güzel görünüyor malbora kırmızı yani olsa hoş olur
mesela west dünyaların parasını veriyor sponsorlar ve herşey para demek bu işlerde o zaman süt reklamı koysunlar inek falan
Reklamlar
-
-
Moderatör
motor çok güzel fotoğraflarda çok güzel reklamı ilgilendirmiyor beni,hem bir resme bakıp etkilenerek sigara içmeye başlıyacak adamın aklınada şaşarım ayrıca..
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
-
tabıkı buyuk ınsanlar yada aklı basında ınsanlar aaa motorda sıgara ısmı var deyıp sıgara içmez ama küçük çocuklar için durum farklı olabılır özenti yapabılır bu durum onlarda. bende motorun reklamıyla ılgılenmem renk olarak çok hoş durmuş hatta harika
[B][I][/I][/B]KULDAN BELA GELMEZ HAK YAZMADIKÇA HAK BELA VERMEZ KUL AZMADIKÇA
-
renk, yazı falan harika. olmuş.. tabi motorda konuşuyo.. tam arkaplanlık resim bence..
-
bende motoruma milkanın ineğini çizdirecem manyak tatlı duruyo Şakka şakka manyaq olmuş
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
-
ya gerçektende süper ve çok çekici olmuş
fiyatı ne kadardır acaba
-
10 kısa camel paketini getiren herkese beleş
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Efendim.Şimdi bu motoru alınca paketinden.
Motor sağlığa zararlıdır.
Motor kanserojendir
Motor öldürür
Motor iktidarsızlık yapar. Gibi yazılarda çıkıyor mu ?
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler