Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

İlk Motor Tavsiyesi; Önerileriniz Çok Önemli

REKLAM ALANI

Ya inazuma al yada chopper hayranı isen regal raptor al üstünede tak harley davidson motor company etiketini emin ol herkes harley sanar. Aletin piyasası hatırladığım kadarıyla 7-8 bin liraydı ve 250cc ama başlangıç için chopper olurmu bilmem tahminimce çok düşersin ben yinede inazumayı tavsiye ederim hem direksiyonu düz hem hafif hem kullanımı kolay

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    rebel_punto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pejo.Jawa.Titan.Ybr.Cbr.Vstrom.Drift.Pulsar.Gs800
    Alıntı imtarky adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Pulsar diyen çıkmadı daha ilginç
    Başlangıç için az güçlü olur ama alınabilir. 6bin $ a pulsarı sıfır alırsın, kalan paraylada güzel kask, mont, dizlik vs... koruma ekipmanları alabilirsin. Aslında sana Ybr 125 tavsiye etmek için girmiştim ama bütçen oldukça iyi. İki iş yapmamış olursun.
    Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.

bsongoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Almak Üzere
    Kullanım rahatlığı, fiyatı, yedek parça fiyatı, sağlamlığı, yakıtı vb. göz önüne aldığımızda ilk motor olarak YBR 125'den daha mantıklı bir motor gelmiyor aklıma. Son karar senin tabi.

EKONOMİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MOTORU SATTIM GİTTİ
    Alıntı emo132 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ya inazuma al yada chopper hayranı isen regal raptor al üstünede tak harley davidson motor company etiketini emin ol herkes harley sanar. Aletin piyasası hatırladığım kadarıyla 7-8 bin liraydı ve 250cc ama başlangıç için chopper olurmu bilmem tahminimce çok düşersin ben yinede inazumayı tavsiye ederim hem direksiyonu düz hem hafif hem kullanımı kolay
    mondial mr250 destro almış biri üstüne de yamaha etiketi yapıştırmış mondial servisi de geçerken görmüş "yav bu bizim destroya da ne kadar benziyor"

servis bile çözemiyor işi

DarkSeleCT93 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Rks rocca 100 max
    al bi 2007model 2.el temiz ybr iyice piştikten sonra aldığın fiyata sat boşuna başka motorlara paranı çar çur etme

Kesinlikle bajaj pulsar 200ns

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:33 ----------

Kesinlikle bajaj pulsar 200ns

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)