İlk Motor Tavsiyesi; Önerileriniz Çok Önemli
Reklamlar
-
12 Haziran 2014, 03:30
Ya inazuma al yada chopper hayranı isen regal raptor al üstünede tak harley davidson motor company etiketini emin ol herkes harley sanar. Aletin piyasası hatırladığım kadarıyla 7-8 bin liraydı ve 250cc ama başlangıç için chopper olurmu bilmem tahminimce çok düşersin ben yinede inazumayı tavsiye ederim hem direksiyonu düz hem hafif hem kullanımı kolay
Reklamlar
-
12 Haziran 2014, 04:38
imtarky adlı üyeden alıntı
Pulsar diyen çıkmadı daha ilginç
Başlangıç için az güçlü olur ama alınabilir. 6bin $ a pulsarı sıfır alırsın, kalan paraylada güzel kask, mont, dizlik vs... koruma ekipmanları alabilirsin. Aslında sana Ybr 125 tavsiye etmek için girmiştim ama bütçen oldukça iyi. İki iş yapmamış olursun.
Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.
-
12 Haziran 2014, 10:08
Kullanım rahatlığı, fiyatı, yedek parça fiyatı, sağlamlığı, yakıtı vb. göz önüne aldığımızda ilk motor olarak YBR 125'den daha mantıklı bir motor gelmiyor aklıma. Son karar senin tabi.
-
13 Haziran 2014, 16:50
emo132 adlı üyeden alıntı
Ya inazuma al yada chopper hayranı isen regal raptor al üstünede tak harley davidson motor company etiketini emin ol herkes harley sanar. Aletin piyasası hatırladığım kadarıyla 7-8 bin liraydı ve 250cc ama başlangıç için chopper olurmu bilmem tahminimce çok düşersin ben yinede inazumayı tavsiye ederim hem direksiyonu düz hem hafif hem kullanımı kolay
mondial mr250 destro almış biri üstüne de yamaha etiketi yapıştırmış mondial servisi de geçerken görmüş "yav bu bizim destroya da ne kadar benziyor"
servis bile çözemiyor işi
-
14 Haziran 2014, 13:18
al bi 2007model 2.el temiz ybr iyice piştikten sonra aldığın fiyata sat boşuna başka motorlara paranı çar çur etme
-
14 Haziran 2014, 15:38
Kesinlikle bajaj pulsar 200ns
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:33 ----------
Kesinlikle bajaj pulsar 200ns
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)