Aynı sekilde yakıt dolumu yapıp kaçan cok insan oldu bununda etkisi var.
Aynı sekilde yakıt dolumu yapıp kaçan cok insan oldu bununda etkisi var.
İstanbulda üstünden iniyorum kart vesaire okutmak için.Yalnız köyde inmiyordum üstünden 20liralık benzin zaten 30-40 saniyede doluyo diye.Bunu öğrendiğim bana ders oldu bilgi için teşekkür ediyorum
O motoru durdurun telefon acmayin gibi stickerlere yenisi eklenmis motosiklet surucusu ustundeyken dolum yapilmaz diye aksam ugrayabilirsem bi foto cekeyim ☺
benzini taşırıp sizin malum bölgeye gelseydi herkesin içinde pantolonu çıkarıp, pompacıların otomobillerin camını sildiği o leş gibi suya oturmaya çalışırdın . benzin yakar, öyle böyle değil :D
Ben motordan inmeden dolum yapıldığını ilk kez burada duydum.ve hiçte rastlamadım.Öncelikle güvenlik için,bu çok doğru fakat öbür sebepte hani dolunca kaçma olan, oda geçerli bir sebep.Önce güvenlik,bu işin şakası yok arkadaşlar.
aksaray civarında motorlu taşıma işinde çalışırken iki günde bi benzin alırdım yeri gelirdi acil bi yere giderken yol üstü benzinlikten alırdım hiç inmezdim hatta bi kere motor üstünde ağzında cugara ile benzin almak isteyen bi kurye bile görmüştüm :D o günden sonra korktum motoru bırakıyordum pompacı dolduruyordu sonra sonra bu etiketleri görmeye başladım artık iniyordum bi iki adım uzaklaşıyordum
Şimdiye kadar hiç motorun üstünde yakıt almadım. Ama bunu kendimce bir emniyet güdüsü ile yapıyodum. Megerse doğru bişey yapıyomuşum. Şimdi daha rahatladım
bu durum hem bizim güvenliğimiz için hemde benzini alıp kaçmamamız için
ben hem motordan inerim zaten kask, gözlük, eldiven çıkartırım fiş alıcam şu kadar 95 oktan diye belirtirim bu sırada cüzdandan parayı hazırlarım sonra parayı verip giyinip yola devam ederim. motordan inmeden çok zor olur yahu ben kask kafamdayken iş yapamıyorum
Motordan inmeden benzin koyduranlar varmış.
Bunu şuan öğrendim.
Şimdi gidiyorum.
evet güvenlik için doğru olan belki bu, fakat yan ayaktayken depo fullenmiyor ki. neredeyse 1 litre (belki daha fazla) eksik kalıyor full depoya nazaran. işte bu yüzden ben şimdiye kadar 6 depo benzin aldım, ilk sefer hariç üzerinde oturup motoru dengede tutuyorum.
Sebebi vücudumuzda dolaşan elektriktir. Her ne kadar az dahi olsa tutuşturma imkanı vardır bu sebeple uygulanmaktadır.
Benim depo sele altında istesemde istemesemde inmem gerekiyo
Ben çoğunlukla shellden alırım daha bu güne kadar kimse in aşağı demedi
Bügün manavgatta BP den aldım 10 tl lik.
sordum pompacıya valla ne verirlerse onu atarım ben dedi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)