puhaha sscileri sevmeme şansımız var mı çok az görüyoruz bi an görünüp kayboluyolar ahahah özletiyolar kendilerini
puhaha sscileri sevmeme şansımız var mı çok az görüyoruz bi an görünüp kayboluyolar ahahah özletiyolar kendilerini
çok iyi soru benim motor çıplak. Ama çopurcuların neden motosiklet kullandığı hakkında hiçbir fikrim yok. Binsin arabaya rahat rahat gitsin işte.
Filmi bile var.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:59 ----------
http://m.youtube.com/watch?v=rvOJDlMTlsg
bu konular prim yapmaya başladı bir kere...
Benim motorum safkan bi ss olmasa da ss adı altında geçer, yani nasıl kabul edersiniz bilmem ama. Ben gördüğüm herkese selam vermeye çalışıyorum commuter ı chopperı kuryesi ayırmıyorum. Hatta kornam yoktu uzun bir süre öyle anlar oluyordu ki yanımdan geçip selam verenlere falan işaret edemiyordum malum yol şartları. Bunun için gittim ve kendime motor aldım. Trafikteki magandalara vs karşı her zaman birbirimize destek olmamız gerekiyor diye düşünüyorum. Yol kenarınde duran bi motora kesinlikle sorun var mı kardeşim demeden geçersem içim rahat etmez.
ya ayrımı aslında kullanıcı kendisi yapıyor.. kim istemezki 200lü 250li hızların adrenalinini veya kim istemezki beli boynu ağrımadan yayıla yayıla yol gitmeyi ama en baştan seçimini yapmıştır ruhu karakteri bedeni onu seçmiştir yani kendini farklı görüyordur diğerinden ss kullanan ve chopper kullanan naçizane fikrim
O zaman 200cc lik motosiklet kullanıcağına bin bisiklete rahat rahat git bilader, benim de senin neden motor kullandığın hakkında hiçbir fikrim yok...çok iyi soru benim motor çıplak. Ama çopurcuların neden motosiklet kullandığı hakkında hiçbir fikrim yok. Binsin arabaya rahat rahat gitsin işte.
Böyle mi güzel oluyor yani? Boş laf edip gene boş lafı yiyince rahatlıyor mu insan? (diğer arkadaşlarım alınmasın lütfen yazdığım ironi sadece)
Kim nasıl motordan zevk alıyorsa ona biner. Başka da kimseyi ilgilendirmez, benim cruiser motorum var böyle mutluyum. Adam ss almış onunla mutlu. Önemli olan mutluluk, herkes mutluysa ne ala ne güzel, bir başkasına ... yemek düşer. O onu sevmiyormuş, selam vermiyomuş. Selam verir vermez, vermek mecburiyetinde değil, ha ben selam veriyorum o ayrı. Geçin bunları, takılmayın böyle şeylere. Kendiniz neye binmek istiyorsanız, nasıl binmek istiyorsanız öyle yapın, başkasına kafanızı takmayın...
Abi nolur ışıklarda yanınıza yanaştığımda ara gaz vermeyin. Ön kaldırıpta hava atıcam diye uğraşmayın bana ufacık scooterım zaten korkuyorum :D :D yarışalımmı diyen çıktı ya iyimi :D Şöyle selam vereyim diye başımı bir çeviriyorum herif ghost rider gibi bi kelime etsem inip dövücek :D Nasıl bir öfke depoluyosu o 60 saniyelik arada bi ara gaz vermeler ön kaldırıp kalkmalar havan kime yabancı ? :D
Bende cruiser sevdalısıyım inşallah ileride olacak. Cidden tespitler çok doğru . Motoru ilk aldığım zamanlar yanımdan geçerken falan korna çalıp selam verenler oluyordu çok şaşırıyodum belkide cruiserlara sempatim bundandır bilmiyorum gerçekten efendi insanlar bir tane yamuk görmedim şu zamana kadar :D Selam verenin selamını alırım ne olursa olsun ss chopper hatta pocket bike :D motorda sıkıntı yokta ne bileiym çok alınganız galiba o tavırlar falan çok itici geliyor.
Bazı coper kullanan guruplar fazla Amerikan coper programları izliyorlar
SS usulca geçmiyor ki sorun orada zaten ss düşmanı değilim hakeza bayılırım ama kullanıcıları ve milletin sscilere bakış açısı yüzünden bir ss motor almayı düşünmüyorum alırsam da sokak ortasında bağırtmayı.
Her türlü motorun rölanti sesini saatlerce dinleyecek kadar seviyorum motorlu araçları o konu ayrı.
Chopper kullanan insanları gözlemliyorum gece sokaktan geçerken bile sakin geçiyor ama ss kullanan limit gidiyor. İstisnaları tenzih ederim.
Aslında motor tipiyle değil kişinin karakterinle alakalı ama ss kullanıcıları küfede ağır basmakta.
Sürat Felakettir. -Kamlumbağa
Türk chopper motosiklet klubunun bir p
Chopper pilotu olarak , once chopper yazmayı ogrenin diyorum .
Cc kullananlarla nikah kiymayacagimiza gore sevmek sevmemek diye birşey olmaz . Zevklere saygi duymak gerek
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:51 ----------
Cevap net bana gerek kalmadı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)