Cevremde bu konu ile alakali konusmalara cogu kez sahit oldum.
Elbette genel konusmuyorum ama sizde duydunuzmu boyle yorumlar
Kim kimi cekemiyor he ? :)
Not. Pespese iki konu actim ikiside kavgalik aman dikkat kirmadan
Cevremde bu konu ile alakali konusmalara cogu kez sahit oldum.
Elbette genel konusmuyorum ama sizde duydunuzmu boyle yorumlar
Kim kimi cekemiyor he ? :)
Not. Pespese iki konu actim ikiside kavgalik aman dikkat kirmadan
O kadar sevmiyolarki yorum bile yapmamislar
Evet ızmırde'de durumlar aynı..
Fakat suna dikkat cekeyim . SS Motorumda vardı chopper motorumda.
Hyosung gtr 250 varken yolda baska bır SS ile denk geldıgımızde ara gaz .. gazlama tek teker yada kapısma istemlerıyle karsılasıyordum..
Chopper mct 250 varken baska bır choppercı beni gördugunde bizzat gözlerımın icine bakarak selam verıyordu.
Endurocularda genelde kendi kuluplerı dısında baskalarıyla selamlasmıyorlar ( izmirde )..
Fakat ben yinede mobılet sukuter enduro chopper farketmez kask taktıgı sürece ve bılınclı bır kulllanıcı oldugunu anladıgım sürece selam verıyorum.
Bilincsiz bir sürüceye selam verdıgınızde ısıklarda yanınıza gelip ne var ?? diye sorarsa şaşırmayın
kabullenemezler neden dersen chooper ayrı gorus ss ayrı gorus sen bunu sag sol gıbı dusun
Kasksız gezen babam olsa yüzüne bakmam !
Bizim evde son lafı ben söylerim ' Peki Hanım'
Gecen sene choper grubu ile ortak bir gezide bulunduk. Hepsi buyuk abilerdi ful deri montlu hepsi. Gruplari hosuma gitmisti. Onlara katilmak istedigimi soyledigimde burun kıvırır gibi hissettirdiler bende belli etmedim.
Motorum choper deyildi cunku.
Ssporlar asla bir chopper olamayacaklar o kadar saygı göremeyecekler.
Çünkü çoğu aksi lanet kurallara uymayarak açık egzozla geziyorlar bir kaçını çok fena yapmak gerek.
Sokak arasında redline'a dayayıp gitmek nedir ? Hastası lan var yatan var.
Chopper ses çıkarmıyor mu diyecek olan arkadaş; usulca geçerse terapidir o ses değil.
ss usulca geçerse ne oluyor ? O terapi olmuyormu ? Bizim burdada bir dragstar var egzostu benim 1000rr dan daha çok ses çıkarıyor. Hatta beni her gördüğünde gaz açıyor triplere giriyor istesem gaza dokunmamla plakamı dahi okuyamaz ama cahilliğine veriyorum. Peki şimdi bu çocuğuda mı dövmek lazım ? Bu nasıl bir anlayış, lütfen bir yorumda bulunurken genelleme yapmayın. Tamam ss kullananların çoğunluğu apaçi bunu bende kabul ediyorum ama bende ss seviyorum fakat matematik öğretmeniyim işnde gücünde bir insanım. Yani anlayacağın hiç ummadığın öğretmen, memur, doktor vs. tiplerde ss kullanabilir genellemeyin.
Biz millet olarak zaten birbirimizi sevmiyoruz. Bunun motorla alakalı olduğunu düşünmüyorum.
SS ciler chopper tayfasını yada öbürü öbürünü sevmeme gibi bir durum olduğunu sanmıyorum sadece ikiside birbirine anlam veremiyor. Ben mesela ikisinide anlam veremiyorum touring motor varken ss niye chopper niye
ss ileri bakar , chopper etrafa ;P farklı şeyleri görerek farklı tatlar alıyorlar o yolda))
biri yaşamayı hayattan keyif almayı amaç edinmiştir diğeri ölmeyi.
Sscileri bulduğum yerde dövüyorum. :p
Ssciye selam verdiğinde çok azı geri selam veriyor. Chopperciler hep selam verir. Yada son anda gorup veremez. Mesela son anda bana selam verdiğini gorup, yanımdan geçen motorcuya, selam vermediğimi duşunecek diye vicdan azabı duyuyorum :D
Ssciye selam versen, çoğu "ne var la tenasül uzvum" der gibi bakıyorlar.
Ben de şu tek tip motora taklı kalma olayına anlam veremiyorum.SS in tadı farklı,chopperın tadı farklı,crossun tadı ap ayrı,Farklı motosiklet kullanıyorsan bir birinden nefret etmenin anlamı ne?Bir arkadaş zaten yazmış bizim insanım birbirinden nefret ediyor herhangi bir bahane bulduğunda bu nefreti dışarı aktamak için bahane çıkıyor ortaya.
Hoşgörülü olmak lazim birbirimize selam vermek almak lazım kırmamak lazım...
SS İle Cooper'cileri Bilmem.
Valla 100 CC Cup'um İle Gelene Geçene Selam Veriyorum
Şöyle bir olayda bile ayrımcılık yapan varsa benim gözümde bitmiştir o kişi, adam yerine bile koymam. Nasıl bir kafadır bu Allah aşkına tek kelimeyle "YAZIK" .
Enaz kazaya karışanlar;Cross ve Chopper sürücüleri..ek bilgi olsun..
Herkesin gönlünde bir cross veye süpersport yatar..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)