Beyler sonunda en büyük hayalimi gerçekleştirdim size bahsettiğim bi abi vardı işte öz abim gibidir bi kaç gün beni 250 lik bir motorla eğitti, ya 250 lik sürebiliyorumda bana sadece püf noktalarını dikkat etmem gereken şeyleri felan gösterdi baya. Neyse bugünde rastladım yolda söyledim işte tamam dedi verdi motoru çalştrdm acayip heycanlıydım çok azda bir korkum vardı elim felan titriyodu o abide soğuk kanlı ol bak elin titriycekse sürme dedi cesaretlendirdi sonra biraz heycanım azaldı taktım kaskı caddenin boşalmasını bekledim sonra cadde bomboş oldu birazda uzun bi cadde, işte hadi görim seni koçum öğrettiklerimi unutma gururlandır abini dedi hafiften gaz verip debriyajı yavaşca bıraktım motor hareket edince bıraktım komple debriyajı yavaş yavaş hızlanmaya başladım yol dümdüz sadece biraz ilerde çok hafif viraj var neyse işte hızım 30 felan gidiyom motorla sonra taktım vitesi ikiye o viraj olan yere geldim motor atar diye korktum o yüzden dizlerimle baya yapıştım motora hafiften gazı azalttım girdim viraja çok hafif sağa meğillendim sonra başarıyla çıktım ilerdende u dönüşü yaptım orda öyle olmam beni biraz gaza getirdi yine aynı yerden geri döndüm ama bu sefer virajdan çıktığım anda önümün bomboş olduğunu gördüm gazı yavaşca motor hızlandıkca açmaya başladım hızım 50 ye felan geldi gayet sakindim sonra ilerde yavaşladım vitesi boşa çektim ve en büyük hayalim olan redline ı yaptım o yüzden bugün benim için çok güzel bir gündü ama tabi motorun istediği sorumluluğu sürünce anladım gerçekten başedilecek gibi birşey değil