ilanda gördüm dikkat edin sürükleyerek göürme aparatı
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...67659880/detay
ilanda gördüm dikkat edin sürükleyerek göürme aparatı
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...67659880/detay
Ben buna güvenip motoru arkaya takmam.
Hırsızlara gündoğabilir dikkat etmek lazım ...
Arka tekerlekten tutturulsa gidonda sabitlense olabilir ama o kadar uğraşana kadar atarsın kasaya motor boştayken bile şanzımanın belirli bi ağırlığı oluyor. ismail Aydın arkadaşın söylediği çok mantıklı ve doğru bence.
Sakın aklinızdan geçirmeyin, yazık edersiniz...
arkadaş DİKKAT yazmış başlıga zaten yani siz kullanın diye degil hırsızlar bunu kullabilir demek istemiş sanırım bencede dikkat edilmesi gereken bi aparat arabayla motor avına çıkarlar yakında hırsızlarda...
Hırsız motoru çalarken şanzımanına gelecek zararı düşünmez heralde :D
460 lirada maşallah kol gibi. Bir motosiklette kac kere bozulur da nakliye masrafi 460 lirayı geçer. İki demiri kaynat 150 kg.dan ağır motoru olanda parada vardır nasılsa. Yapıştır 460 tl.yi.
460 liraya neler yapilmaz ki. Ev taksidi gibi
Bence motosiklet sahipleri için değil, motosiklet hırsızları için yapılmış bir ürün
şanzımanın yanı sıra sürüklenmeden dolayı asfalta temas edecek arka lastik de dönüşlerde aşırı ve doğal olmayan şekilde aşınır... gereksiz bi alet... kullanıcılar için!
Bu Türk icadı bir ürün değil. Adam görmüş kopyalamış. Benim karavanım vs olsa motorum için hiç düşünmeden kullanırım. Sürükleyerek götürmüyor motoru ön tekeri kafesleyip arka teker üzerinde istediğiniz yere gidebilirsiniz. Siz olayı farklı yerlere çekmişsiniz. Çok kullanışlı bir ürün bence. Ayrıca hırsızın bununla uğraşacağını hiç sanmıyorum. Zaten araçla yanaşana kadar geçen sürede motoru götürüyor adamlar.
Motoru boşta çalışır durumda bırakırsanız bu şekilde kısa mesafeler götürebilirsiniz. Amerika'da oldukça popüler. Motosiklet römorkunun bir çeşidi olarak görüyorlar.
Çoğunuz yanılıyor. Ben kullanışlı işe yarar bir şey olduğunu düşünüyorum. Videodan bakabilirsiniz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)