Beyler ybrye niye bisiklet deniyor bi söyleyin ya sebepsiz gülmekteyim şu anda :
Beyler ybrye niye bisiklet deniyor bi söyleyin ya sebepsiz gülmekteyim şu anda :
Çorum komutanım :-) :-)
Kim bisiklet diyor bilmiyorum ama bence bisiklet denilecek bir yanı yok
kim diyor ya ybr tam başlangıç motoru görüntüde var hızda idare eder ama teşko motoru olmaya yollu herkes alıyo ya
Ne biliyim bisiklet diyolar çeyrek altın diyolar
Tamam arkadaş sildim yorumu bilmiyodum öğrendim vurmayın tamam
Onu diyen mete_han dır bence taşlanarak cezalandırılmalı
bana görede bisiklet bende aynen öyle diyo 2006 modeliile 75 bin km.yaptım ama yinede alışamadım çok ufak küçücük bişey işte o yüzden yani
İnce bir yapıya sahip olduğu için deniliyor.
Ben cbr 250r a da bisiklet diyeni gördüm. Çok takılmamak lazım cbr 250 nin üstüne oturmayıp rastgele konuşam çok insan var malesef.
bisiklet 2 tekerleğin en saf hali.
bisiklet diyenler var ve var olsunlar.
çeyrek altın da güzel bir yakıştırma.
önemli olan senin kullanırken aldığın zevk, gerisi yalan
aslında ortalama bir kullanıcı için standart olabilir ama ben ve argadaşlarımın çoğu kemikli ve altlarında bisiklet gibi kalıyor...belki ondan psikilet tanımlaması yapılıyor...bana bisiklet gibi...
birde artık günümüz estetik ve görsel beklentilere cevap vermiyor..sağlamlığa evet ama görüntü ofsayt...
Ne ipi? ybr cb125 gibi motorları ben de kaldırırım öyle.
Bu arada şu modellere arkadan bakan herkes bisiklet gibi gözüktüğünü söyler bunda şaşılacak bir şey yok.
Geçenlerde bir arkadaşın cbr250'sine bindim. O da benim cb125'e. O önde ben arkada kısa bir tur attık. Önde kendi motorumu gördükçe ulan arkadan böyle mi görünüyormuş dedim. O kadar ince ve silik ki...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)