ben neden ss kullanıyorum?
gorunum > grenaj ,
ses > 4 cyl ,
performans > 102bg ... he oturus pozısyonu elbette rahatsız buna kımse karsı cıkmaz ama zaten bız ss alıp 5gunde devrıalem konusu acmak nıyetınde de degılız... o egzoz sesı&kokusu, ıvmelenmedekı fevkaledelık, bır yere gıttıgınızde "ıste bu benım motorum" orgazmı bıze yetıyor... motorlar herkes ıcın aynı duygular anlamına gelmez. ısın guzellıgı de budur. ınsanları sırf racıng kullanıyor dıye YADIRGAMAYIN ! emın olun kullandıgınız motora sahıp olan da bırcok apacı mevcut. mesela ben kımden mı rahatsız oluyorum? en fazla gs tayfasından. dunyayı ben yarattım havasındalar. ısmını vermeyecegım bır sıteye uye olmak ıcın oldukca uzun bır cv bıraktım. foto face vs bır suru de detay koydum. adamlar "sadece" racing kabul etmıyoruz dedıler
saka gıbı... chopper cılardan da benzer garıp tepkıler aldım sımdıye kadar. duz yolda zafer ısaretı,vırajlarda kesınlıkle selektor yakarım karsımdan gelen ruzgarla gezenlere. ama sagolsunlar bahse konu arkadaslar gormezden gelıyorlar.
..."""Yoksa kafede,
boş kafalı arkadaşlarınıza egonuzu nasıl tatmin ettiğiniz anlatmak mı sizi heyecanlandıran"" bu cumle biraz ergenlik katmış yazına. sen egonu 60la dag bayır tın tın gezerken tatmın edersın, baskası otobanda sürat yaparak. bır dıgerı stunt yaparken otekı scooterla hanımı gezdırır... adamın bırı gelıp yazsa mal gıbı camura batıyorsunuz, tası topragı eselıyorsunuz dıye, hos olur mu? elbette olmaz. dedım ya. cesıtlılık ıyıdır. bıraz saygı ! apacılere degıl. gercek SS cılere. gercek enduroculara. gercek MOTORCULARA ! biraz ! ...
* bu arada SS kullanıyorum ama "KORU"nuyorum...
Arai Astro J kask
Alpinestars SMK mont
Alpinestars Gp Pro replica eldiven
Alpinestars Bionic sırtlık
Hein Gericke Hiprotec pantolon
Berik Gpx bot