Motosikletim İçin Navigasyon Tavsiyesi
Reklamlar
-
07 Haziran 2014, 23:37
Kocaeli İl Temsilcisi
Arkadaşlar merhaba hepinize kazasız belasız sürüşler dilerim . Motosikletim için navigasyon cihazı arıyorum . Neredeyse hiç bir bilgim yok navigasyonlar hakkında . Biraz google'da arattığımda motorsiklet için Pirahna Diablo 3.5 inch'lik bir navigasyon buldum . Sizce hangi navigasyon aletini almalıyım tavsileriniz nelerdir şimdiden teşekkür ederim .
Reklamlar
-
08 Haziran 2014, 00:09
Ses olayı cızırtılıdır diabloda onun haricinde bir sıkıntısı yoktur. Kendim kullandım çok memnun kaldım.
-
08 Haziran 2014, 00:12
Kocaeli İl Temsilcisi
Ercument adlı üyeden alıntı
Ses olayı cızırtılıdır diabloda onun haricinde bir sıkıntısı yoktur. Kendim kullandım çok memnun kaldım.
Ses olayı derken kulaklıkla fm radyo falan dinlemek için mi ?
-
08 Haziran 2014, 00:15
Radyo ve sesli yönlendirme için. Ses radyo sinyaliyle kulaklığa iletildiği için cızırtılı geliyor. Ben bir kere denemek için kullandım. Bir dahada lazım oladı zaten kulaklık.
-
08 Haziran 2014, 00:18
Kocaeli İl Temsilcisi
Ercument adlı üyeden alıntı
Radyo ve sesli yönlendirme için. Ses radyo sinyaliyle kulaklığa iletildiği için cızırtılı geliyor. Ben bir kere denemek için kullandım. Bir dahada lazım oladı zaten kulaklık.
Anladım Ses olayı dışında uzun bir süre bizi götürür değil mi ?
-
08 Haziran 2014, 00:23
Şöyle söyleyim. 90-100 km hızla giderken arkadaki kilidini kilitlemediğim için yolda enaz 50-60 metre sürüklendi aldım geri taktım canavar dibi çalışmaya devam etti.
-
08 Haziran 2014, 00:24
Diablo bende de var. Güneşli havada ekranda hiçbirşey gözükmüyor. Ekranı görecem diye şekilden şekile giriyordum. Bu da sürüşte dikkat dağıtarak, tehlikeye neden oluyordu. Verdiğim paraya şu an bile üzülüyorum.
Yazılımsal olarak bir sürü eksiği vardı. En azından onları düzeltmişler.
-
08 Haziran 2014, 00:28
Kocaeli İl Temsilcisi
Arda_Karaca adlı üyeden alıntı
Diablo bende de var. Güneşli havada ekranda hiçbirşey gözükmüyor. Ekranı görecem diye şekilden şekile giriyordum. Bu da sürüşte dikkat dağıtarak, tehlikeye neden oluyordu. Verdiğim paraya şu an bile üzülüyorum.
Yazılımsal olarak bir sürü eksiği vardı. En azından onları düzeltmişler.
Anlaşılan biraz daha paraya kıyıp daha iyi birşeyler almak Başka marka olarak ne vardır daha kaliteli olarak ?
-
08 Haziran 2014, 00:34
Android telefonunuz varsa ona navigasyon programı yükleyip, motosiklet tutucu ile kullanabilirsiniz. Ben artık öyle kullanıyorum.
-
08 Haziran 2014, 00:37
Kocaeli İl Temsilcisi
Android telefonunuz varsa ona navigasyon programı yükleyip, motosiklet tutucu ile kullanabilirsiniz. Ben artık öyle kullanıyorum.
Aslında en ekonomik yolu sanırsam dediğiniz gibi telefondan bakmak S3 telefonum var , motorumda çakmaklık girişide var . Telefon için su geçirmez bi kılıf alıp en iyisi öyle kullanmak herhalde .
-
08 Haziran 2014, 00:40
piyasadaki navigasyon cihazlarının çoğundan daha iyi ve androiddeki navigasyonları 3e katlayan kalitede navigasyon = nokia lumia serisi, here drive ben kullanıyorum, çok memnunum.
-
08 Haziran 2014, 00:41
Benim gibi boşuna para vermeyin navigasyona. Alttaki ürün iş görüyor.
http://www.ebay.com/itm/WaterProof-M...item2a2e938ced
-
08 Haziran 2014, 00:43
Kocaeli İl Temsilcisi
Böyle bir ürün alıp artık telefon ile yaparız bizde ne yapalım Bu ürünün aynısı sahibindende de vardı . 30 tl falandı fiyatı .
-
08 Haziran 2014, 00:48
locus
https://play.google.com/store/apps/d...id.locus&hl=tr
-
08 Haziran 2014, 01:26
Kocaeli İl Temsilcisi
shooter1 adlı üyeden alıntı
Eyvallah hocam
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:55 ----------
shooter1 adlı üyeden alıntı
Biraz karışık bir program birsey anlamadim
-
08 Haziran 2014, 01:39
Netten Sygic i araştır full ünü indirip kur derim. Yaklaşık 3 senedir Sygic i kullanıyorum, bunda ki kolaylığı diğer uygulamalarda görmedim henüz.
-
08 Haziran 2014, 01:41
Kocaeli İl Temsilcisi
rahmi34 adlı üyeden alıntı
Netten Sygic i araştır full ünü indirip kur derim. Yaklaşık 3 senedir Sygic i kullanıyorum, bunda ki kolaylığı diğer uygulamalarda görmedim henüz.
Az önce onuda indirip baktim baya guzel detayli bi application ama full surumu 35 euro diyor .
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)