Ben ayın 3'ünde verdim. Şu an sadece order number yazıyor. Demek ki kargoya verilmemiş daha ürünler.
Ben ayın 3'ünde verdim. Şu an sadece order number yazıyor. Demek ki kargoya verilmemiş daha ürünler.
Merhabalar. Bende motoin.de sitesinden kask ve mont almayi düşünüyorum ancak bi sorum olacak. Kredi kartıyla alışverişlerde taksit imkanı oluyormu?
Tekrar merhaba. Sipariş vermek üzereyim ve doğum günü için verilen %10 indirim kodunu sipariş altındaki code yerine yazdığımda fiyatta bi indirim söz konusu olmadı. Yardımcı olabilirmisiniz?
Ayın 3'ünde verdim siparişi. aldığım ürünler 3-5 gün içinde teslimata hazır yazıyordu. Ama hala daha bir hareket yok. Acaba kargoya verildide ben mi göremiyorum?
Kargoya verildiğinde bir mail geliyor diye duydum. %10 indirim kodu site indirim yapmmışsa kullanmıyoruz
BEnde dun sipariş ettim hala bekliyorum kargo maili
Pazartesi attığım maile salı cevap verdiler. Paskalya ve ıvır zıvır bayram dolayısıyla aksadığını 3-5 iş günü içinde kargolanıp takip numarasını göndereceklerini yazdılar. Bugün mail atarak takip numarasını vermişler. Dhl'den arattım şimdi translate'e çevirttiriyorum :D
Demek ki bir kac gune benimkinide yollarlar
Benim kaska 94 lira vergi çıktı. Tam olarak aynı fiyata geldi Türkiye'yle. Diğer ürünleri bilmiyorum tabi, benimkinde öyle oldu.
Tek artısı Türkiye'de olmayan bir modeli alabilmem. Bir de benim model Türkiye'de olsa belki de 20 30 lira daha pahalı olabilirdi emin değilim. Desenliler biraz daha pahalı olduğu için varsayımda bulunuyorum.
shark race r pro ya baktım türkiye ile aynı fiyat fark yok gibi. fiyatlar aynı geldi bir kaç kaska daha baktımda.
Bazi urunlerde turkiyeden pahali bile.. sadece "top" yazanlara bakmak lazim
bazı ürünlerde sepete eklediğiniz yerde yeşil tik işareti var ama gün yazmıyor,
bazı ürünlerde yeşil tik işareti de var 1-2 gün içinde postaya verilir yazıyor.
örnekse ben kırmızı çarpılı ürün aldım ama ürün tedarik edilemiyor yazmıyordu,
siparişiniz üzere kaç günde yollanacağı size bildirilecek yazıyordu.
ben nisan başında sipariş verdim, ürün mayıs başında ellerine geçecekmiş. bana da mayıs ortası sonu gibi ulaşır diye bekliyorum.
sipariş verecek arkadaşların bilgisine.
Benim aldigim urunlerden birinde 3-5 gun icerisinde yaziyodu,digeri hemendi ama hala kargolanmadi. 3 nisanda vermistim siparisi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:19 ----------
Simdi mail geldi gonderildi diye ama ginderi kodu nerede yaziyor?
sendungsnummer ya da sendung yazıyor. yanında da numara var. o numara işte.
dhl.de'den aratıyorsun. sonra orda başka bir kod daha veriyor harf ve rakamlarla oluşan. onla da ptt kargo'dan arama yapıyorsun.
ben 1 nisanda verdim siparişi. şu an dağıtımda. bugün gelme ihtimali var. Olmadı yarın gelecek.
188,99 avro kaskın fiyatı
14,90 avro shipping
94 lira da vergi çıktı.
Siparişim €148,51 (436 tl kargo ücreti dahil) aldığım kaskın fiyatı €133,61 EUR. Çıkan vergi tam olarak 69 tl bilgilendirici olsun, şuan gümrükte 3-5 iş gününe gelir sanırım. Ödemeyi 8 nisanda yaptım 9 nisanda kargoya verdiler.
Benim kaskım geldi. 13. gün teslim edildi. Beklediğime ve verdiğim vergiye değdi. Acayip sevdim renklerini. Sitedekinden bile daha parlak geldi gözüme.
herhangi bir çizik vs yok. güzel paketlemişler. En büyük korkum kafama olup olmaayacağıydı. Gerçi aynı modelin farklı renginin medium bedenini denemiştim ve ona göre almıştım. Neticede uydu kafama.
Buyrun fotoğraflar
Benimki hala daha verilmemiş. 1-3 Gün içerisinde sevk edilecektir diyor. Ne salak bir sistemmiş yahu!
Arkadaşlar indirim kodunu nereye yazıyoruz biliyor musunuz?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)