Bu site için elinde indirim kodu bulunan var mı acaba
Bu site için elinde indirim kodu bulunan var mı acaba
bugünden yarının tarihi yapıp deneyin belki gece yarısı sistem otomatik ayarlıyordur.
benim doğum tarihim yazmıyordu, geçen hafta 1 nisan yazımıştım.
uzun zamandır da sepete atıp beklettiğim bir ürün vardı.
eposta geldi almanca altta kod vardı doğum günün sebebiyle bir hafta geçerli %10 indirim kuponu diye.
hakikaten düştü %10 yalnız haberiniz olsun kargo fiyatı sabit sadece ürün fiyatları %10 düşüyor.
Products:
pieces Products: Product. No Singleprice Price
1 x Scott HUSTLE MX, HYD SGL
Color:ARCADE
11023693
003 29,90 € 29,90 €
1 x IXS Trap, baggage rack
Color:BLACK
11034168
001 0,00 € 0,00 €
1 x Airoh JUMPER, Paff
color, size:BLUE/WHITE/ORANGE, L
11031804
001 129,90 € 129,90 €
SubTotal:
159,80 €
UPS Shipping (Shipping to DE: (1 x 3 kg)): 4,90 €
incl. MwSt.: 26,29 €
Total: 164,70 €
Aldık bakalım... Hayırlısı...
Valla hocam baktım senin bu siteye.. ne yalan söylüyeyim Aliexpress'te daha ucuz ürünler var.. Melesa ben Mart başı süper bir ayakkabı sipariş ettim Aliexpress'ten, geçen hafta geldi Çin'den. O mal, Türkiye'de nereden baksan 450 TL ben 60 USD (150 TL gibi) aldım. Aliexpress'i tavsiye ederim. Ürünü teslim almadan, yaptığın ödemeyi, satıcıya göndermiyor sistem.
Şimdi merak ettiğim bir şey var.
motoin.de'den sipariş ettiğimiz ürünler ortalama ne kadar sürede geliyor. Ptt kargo getiriyor tamam fakat geldiğinde elden para mı alacak bizden? Geldiğinde bizi bulamazsa ne yapıyor. Ptt şubesine falan mı götürüyor.
Yahu alacağım ürünler 475 TL tutuyor. Paypalla ödeme ekranına gelince 500 tl oluyor bu nasıl iş?
25 liranın ne olduğu yazar. Yazmıyor mu?
Paypal da kur farkı oluyodu bi ara. Yani ordan euro alıyo fiyatı sizden TL çekip euroya çevirirken aradaki farkı cebe atıyo paypal.
Arkadaşlar ayın 1inde sipariş verdim. Sitede sipariş numarası var fakat kargoyla ilgili bilgi yok
nerden arama yapıyoruz ya da nerden öğreneceğiz ne durumda olduğunu.
Dhl olarak gözüküyor firma.
Order number olarak verdikleri numara sadece siteyi arayıp sorgulama yaptırabileceğimiz numara. Kargo takibini kargo şirketi verir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)