daelim düşünüyorum aslında sym ler pahalı 6 bin tl civarı düşünüyorum ünüversite okuyorum kendimi kasmak istemiyorum 6 bin tl nakit var :D
daelim düşünüyorum aslında sym ler pahalı 6 bin tl civarı düşünüyorum ünüversite okuyorum kendimi kasmak istemiyorum 6 bin tl nakit var :D
o paraya sym yok. rks titanic 200 var. arada sadece 25cc oynuyor. ama güçleri aynıdır. seramik silindir diyenlerde var. keeway motoruymuş.
Yalnız deponun üstünde Zelsun mu yazıyor a sı düşmüş mü :D
Vay canına goruntu super ama kendısının o kadar kalıtelı olduguna ınanmıyorum
görüntü super evet ama ??
aynısını kırmızısı bizim iki kuryeye vermişlerdi test için üçüncü güne varamadı makina noldu bilmiyom test yapanlarda sanki hiç onlar değilmiş gibi boş ver sorma deip geçiyolar yani pek iyi bişey değil galiba...
üzerinde zealsun değil zelsun yazıyor dikkat
ben bgun gıdıp bayıde gordum motoru markası zealsun ama zelsun yazıyor gercekten hava sogutmalı yakından bakınca hosuma gıttı goruntu olark cok felaket ama grenajlar plastık hor kullanılmazsa ıdare edıcek bı motor bence calibrenın kopyası :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:41 ----------
ayrıca calıştırdıkta sesi gercekten mukemmel bu konuda hakkını yıyemem yenı egzosa gerek yok hıc kendı sesı cok iyi
5 bin tl bütçem vardı honda'ya biniyordum (2012 cbr125). bütçeyi 8.000'e çıkardım, yine honda'ya biniyorum (2012 cbr250). yakında 22.000'e çıkarıyorum, bineceğim motor yine honda (NC700).
bütçenin yettiği en gösterişli makina değil, en sağlam makinaya bakmalısın bence. ybr'ye bin bir süre. cbf kullan bir süre. 5'e alırsın, 5.5'a satarsın, 7'ye alırsın 8'e satarsın, böyle böyle büyütürsün makineyi. çinli'yi 5'e alırsın, motordan soğursun.
çinli kullanıp memnun olan çok fazla arkadaş vardır mutlaka, şahsen ben yaklaşmam asla. alana da saygı duyarım.
ben zaten almak ıcın bakmadım :D yukıyı merak edıyordum yukının 2014 spıtzera baktım onuda gorunce bakayım dedım ole :D ama ayrıca yenı bısı ogrendım yukı kore malıymıs ayrıca su sogutmalı uretmeye baslamıs racıng modelını.
Vodka soğutmalıda yapsa yukidir ederi bellidir
Bütçe de bellidir bence ikinci el olayına in en basiti servis sıkıntısı yaşamazsın 6.000 tl az bir bütçe değil
125lik discover bajaj alırsın keyfine bakarsın ekipmanına da bütçe ayırmış olursun.
Heyecan arama bence
https://www.facebook.com/cenk.toker.3
Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]
ben cbr dusunuyorum valla meraktan baktım sadece onlara
amacım sadece motorlar hakkında bılgı toplamak o yuzden her markayı gormeye calısıyorum
motordan çok anlamam yalnız dağda bayırda her yerde suruyorum Bi sıkıntısı yok gücü sesi çok iyi hıza gelince bişey soyliyemicem sağlamlığa gelince 90 100 le giderken on tekerin çukura girmesi sebebiyle motoru yatırdım motor 2takla attı sonra 5 10 metre sürüklendi hasar olarak sadece yan plastikler çatladı hafif kırıklar var. Bence idare eder çok iyi demiyorum ama iyi yani
yanlış anlamada megelliden sonra zealsun 250cc (bumoto calibre 250 aynısı forumda yeterince bilgi var milletin elinde nasıl patladı hepsini okudum tüm sayfaları ) yi de kara listeye alıyorum soranları uyarmıyacağım kesinlikle son uyarımdır çöpe atacak paran varsa al kardeşim
Jjvnvgbbcvvv
arkadaşların yazdıkları doğru ama farklı bir bakış açısından yorum yapıyım bu motorun motoru yuki dış kaplaması zaten fiks aynı bumoto ile diğer piyasadaki çinli grenajlı racer makinalarla..
içi commuter dışı şekil yapmışlar .. kısaca 3-4 bin tl ye bulunursa bence alınabilinir öğrenilir satılır fazlada zorlanmaz nazik davranılırsa uzun ömürlüde olur gibime geliyor.. 3-4 bin tl yede bu tarz şekilli afilli motor alınmaz..
ama 3-4 bin tl den fazla da arkadaşlar yukarda demiş gidin ikinci el cbr125 alın cbf alın ybr alın bajaj alın.. kısaca aldığınız şeyi bilirseniz ne olduğunu sorun olmaz fazla..
Bm Calibre 250 r
Maranta Turanter 250 r
Kadırga 250 r
Yuki Sprizer 250 r
Zealsun 250 r
alayı aynı.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)