mont ihtiyacı olanlar için küçük bir seçenek...
Reklamlar
-
arkadaşlar
ümraniye carfourda tchsibo (yanlış yazmadıysam) diye bir mağaza var, 1.giriş
yakınlarında tesadüfen gördüm, içeride motosiklet montu, eldiveni falan satıyorlardı,
4 - 5 tane mont gördüm askıda, uzun - enduro montlarından
- fiyatı 200 YTL, fena görünmüyorlardı, ihtiyacı olanlar yada ucuz mont arayanlar
geçerken bakabilirler.
Not : mağaza ile hiç bir ilgim alakam yok sadece mont arayanlara yardımcı
olmak için yazdım, umarım reklam yapıyorsun polemiğine girilmez
Reklamlar
-
Super Moderator
Motorla çıkacak yer arıyordum, bunun üzerine ben yarım saat sonra Ümraniye Carrefour'a gidiyorum.
Fotoğraf çekmeye çalışırım.
-
30-40 milyona bir tür sweatshirt buldum.Teflon etiketi var üzerinde;içi likralı.Ter buharlaşması &50 daha hızlı oluyor,çok hafif ve sağlam bir kumaş.Bir tanıdığım içine/üstüne başka birşey giymeden Kawasakisiyle uzun yola çıkmış.Hiç üşütmüyor.Carrefour'daki Boyner de vardı,sezon nedeniyle kaldırılmış ama outdoor ekipmanı satan yerlerde rastlıyorum.
-
Super Moderator
Bir hayli gecikmeli olmuş ama bugün gittim Ümraniye Carrefour'a. Buna benzer ismi olan bir mağaza aradım bulamadım...Ben de içecek stoğu yapıp eve döndüm.
-
olcan138 bulamadın mı gerçekten ? keşke danışmaya falan
sorsaydın,
neyse artık zaten mont sayısı azdı, büyük ihtimalle
mesajı yazdığım gün bitmiştir........
(bu arada mağazanın adı tchibo)..benzer bir konu başka bir
motosiklet sitesinde de açılmış.........
-
umraniye carrefour Tchibo da hala var aynı montlardan bugun oglen gordum
-
Super Moderator
Zaten ben o gün şans eseri Carrefour'a gitmiştim, planlı birşey değildi. Mağazanın ismini hatırlamıyordum, ben de tanıdık olmayan bir mağaza ismi aradım, zaten ilk kata şöyle bir baktım, ikinci katta dolaştım genelde.Neyse birkaç güne kadar tekrar gidip bir bakarım.
-
Olcan138, Tchibo giris katinda eczane olan kapinin orada ilginc bir dukkan insan orada motorsiklet montu ve eldiveni olabileceğini tahmin etmiyor bende tesaduf eseri gordum, cok anlamam ama gorunus ve korumalari acisindan saglam bir mont bence. almayi dusundum ama karar veremedim ben. bu arada bellikde var sanirim korumasiz.
-
Bu mağaza Ankara Carrefour'da var mı?Bilen varsa yardım lütfen.
İst'dakine giden arkadaşlar Ank'da olup olmadığını sorarsanız çok makbule geçer.Acil mont ihtiyacım var da.
-
02 Ağustos 2006, 18:24
Super Moderator
-
02 Ağustos 2006, 19:39
Güzelmiş de burda Carrefour yoq
İyi kötü kazanırım para ama kaltptir asıl kumabara bi sevgilim yoksa kollarımda napiim Mondiali altımda :P
-
02 Ağustos 2006, 19:54
arkadaşlar kozyatağındaki metro grossmarkettede 150 ytl ye bi motosiklet montu satılıyor hiç fena değil bence tammen hakkını veriyo 150 ytl nin mutlaka bakın fakat sadece xl bendeni kalmış ondan alamadım ben
her şey mümkün değil
hiç bir şey de imkansız
-
02 Ağustos 2006, 20:21
kızıltoprak ta heın gerıckeye bakın bıde ıstersenız..orada da cok kalıtelı montlar var..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
-
02 Ağustos 2006, 20:31
Super Moderator
-
02 Ağustos 2006, 20:41
aynı magazadan capitoldede var orayada bakabilirsiniz.
-
02 Ağustos 2006, 21:27
T Shirtler
Selam Dostlar,
Kadıköy ve Bağdat Caddesindki AkademiSpor'da (sanırım ismi böyleydi) çift katmanlı t shirt ler mevcut..sanırım onların da fiyatlar 30-40YTL civarı..Çok hoş renkler var..Bahariyedeki yerinde ürünle ilgili demo da görebilirsiniz ancak orda sadece XSmall boylar kalmıştı..Bakmakta fayda var çünkü renkler ve biçim güzel..Bilginize
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler