eskilerden hatırlayan biLir
eskilerden hatırlayan biLir
Ayna yok , kask yok, muhtemelen ehliyet de yoktur, tek elle 100 yapmaya çalıştığın motor da cub! Kardeş videodaki afyonlu sensen eğer senin hala hayatta olman bile mucize bu zekâyla...
ehliyet artık var tek el oldugu için ve motora yatmadıgım için 100 ve basmadım daha. normalde mahiri 145 De. De. De. tabi gerçek hızı 145 degil
ama motorun egzos sesine bayıldım ya o nasıl bir ses ya, orşinal egzos mu yoksa nedir bilgi verirmisiniz.
Eskilerden Hatırlayan bilir derken ? Bencede Bilinmesi lazım
Forumda kendini küçük düşürmeyi seven bir arkadaşımızdır kendileri vurun ama belli etmeyin
32. saniyesi sesi kısmak zorunda kaldım. E tabi ayna yok milletin arkadan ulan bu ne ses Allah(cc) seni bildiği gibi yapsın dediğini ne duyarsın ne de görürsün
Video bitince çıkan videolardan
http://www.youtube.com/watch?v=p8q0LfZ0nhs
Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.
Bu videonun etkisinden yeni yeni kurtulmuştuk.
Sayende yine hatırladık :(
Efecan ne zamandır ban yemiyorsun hayırdır ters giden birşey mi var?
Bu 4. hesabındı dimi
5. yi göremeyecekmiyiz yoksa
Tebessüm etmek değil bayağı güldüm. Yazık... Allah 600 cc falan almayı nasip etmez inşallah. Çünkü o motosikletle de 400 km/saati filan dener bu ezik arkadaş... (Arkadaşım, eşek eşektir, at gibi koşturmaya çalışırsan öldürürsün hayvanı. Altında Tofaş varsa ona göre süreceksin, Ferrari'ye yetişmeye çalışmayacaksın. Ayıp değil, herkesin gücü neye yetiyorsa ona göre...)
Bu cocuk eğer resimdeki çocuksa ,çocuk diyorum ;Beyinsel fonksiyonları tam çalışmamakta.Cidden normal insanlar gibi dünyayı idrak edemiyor, meczup olabilir.Bence yaptıkları hakkında olumlu şeyler yazınki bir an önce ölsün kurtulalım
İlk 6 Ay Anne Sütü Çok Önemli ...
Sen Keşmisin Yoksa Emomusun Yoksa Apaçimisin Kardeş.
Bu Forumun Sevdiğim Bir Yönü'de Bu Bazı İnsanlar Kendilerini Bile Bile Ezdirmeyi Hobi Olarak Edinmiş
5 aydır ban yemedim la erhan abi pek girmiyo heralde foruma. aman şeytan kulagına kurşun :D. şaka ettim erhan abi :D
ayriyeten kendimi niye ezdireyim veya küçük düşüreyim. şuanda bu videoyu izledikçe bende kendime gülüyorum. şimdi olsa aynısını yapmam
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:55 ----------
orjinal eksoz. eksoz kapagını komple kaynakla aldım. 3 tane susturucu var 3 ü de sökük komple boş içi. videoda pek belli olmuyorda normalde aşırı derecede ses çıkartıyor. ayriyeten bogazdan da matkapla 4 tane delik açtım. sesi biraz daha tok veriyor. bogazdan deldigim içinde yüksek devirde gazı bıraktıgımda veya kontak yaptıgımda pompalı gibi patlıyor.
Ufak cc'de bu süratler eglenceli oluyor orası kesin
Aynaları sökmussun sanırım haklısın tipsiz duruyor fakat sızın oralarda koso marka ayna varsa bı bak bakalım onlar gayet guzel. Bırde kör nokta aynası taktınmı üzerlerıne kafanı cevırmene gerek kalmaz zamanla alısırsın.
Motora cok fazla bınıyosun anladıgım kadarıyla zamanında bende kuryecılık yaptım kask takmazsan ruzgardan basın agrır bılmıyorum sende oluyormu ayrıca ruzgarın gözlere zararıda oluyor sımdı degıl ama ılerde mutlaka acısı cıkabılır.
Kask takta herhangıbı bır kazasa bısı olmasın kardesım uzme bızı sonra
Fark ettıysenız insanların insana yaklasımı ne kadar kötü. Egomu bu duygu yada nedir bilmıyorum kötulemek asagılamak yerıne bu kardesımıze tatlı sözlerle kım yol gösterdı ?
Hele hele ölsün demek yakısmaz arkadaslar yapmayın..
videoyu bilmeyenler.. Efecanı tanımayanlar saldırmış hemen..(gerçi Efecan da kaşınmıyor değil, sırf polemik yaratmak için açılmış bi konu gibi)
Tanımayanlar için Efecan; forum ve forumun bilinçli üyeleri sayesinde doğruları görmeye başlamış. Bilinçli bir motorsiklet kullanıcısı olmaya aday arkadaşımızdır. önceden yapmış olduğu yanlışlığı bize hatırlatmış sadece.. Şimdi ehliyeti, kaskı, aynası olan bir motosiklet kullanıcısı..
Dimi len Efecan. (bi rahat dur güzel insan, karıştırma ortalığı)
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)