Sol tarafta kırmızı düğme ile kontrol edilen sistemin görevi nedir? Daha önce görmediğim bir donanım.
Sol tarafta kırmızı düğme ile kontrol edilen sistemin görevi nedir? Daha önce görmediğim bir donanım.
Siz yazınca ben de merak ettim. Videoda birisi yorum olarak NOS Injection falan yazmış ama tam anlayamadım.
Şalter indirildiğinde motorda teknik olarak (ateşleme vs.) ne gibi bir değişiklik olduğunu merak etsem çok ayıp etmiş olur muyum?
Videonun altına 3defa yazan soran brezilyalı Edson Garcia arkadaşımızıda aydınlatsın birisi
nos(nitrooksit)daha fazla oksijen ile daha fazla benzin yakmaya ve daha fazla güç elde etmeye yrar.emmeden direk motorun içine basarsın
nos acıklanmıs. bu da kıll swıtch.
nos switch
ya da nos kill switch yazarsan google da bırcok cesıdını de gorebılırsın.
Kırmızı düğmenin ne işe yaradığını görmek için videoyu 24:44'ten itibaren 30 saniye izleyin anlarsınız zaten.
YAŞ 35 YOLUN YARISI DEDİLER. BENDE KALAN YOLU MOTOSİKLET İLE GİTMEYE KARAR VERDİM.
Keeway Superlight 150 - (2006) / Kawasaki ER-5 - (2005) / Suzuki V Strom DL650 - (2007)
benim motordada var aynısından ama benimki alt ledleri açıyor bundada öyle birşeyler olsa gerek
Tecrübeli abilerimiz yorum yaparsa iyi olur , motorun ivmelenmesi zzr için normal değil mi ?
ARkadaşlar videoyu dikkatle izlerseniz kırmızı butonu açtıktan sonra motorcu arkadaş tam olarak gazı köklemek için biraz zaman veriyor kendine ve 140'a çıkıyor, daha sonrasında motorun 160'dan 260'a gelmesi neredeyse 3-4 saniye sürüyor. Akıl var mantık var bu hızlarda böyle ivmelenme normal bir yakıtla mümkün mü?
fan olabilir,nos olabilir birçok şey olabilir tabi ama bu tarz bir motor için nos bence,ben yorumumu buna göre yaptım
Çok terbiyesiz bir motor bu
Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)