Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Siz olsaydınız ? mt09 or R6

REKLAM ALANI
    BRKCVS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbr 250
    Herkeze selamlar,6 aydır cbr 250r kullancısıyım bu zamana kadar 2000 km tecrübem var önümüzdeki seneye kadar 6-8bin km tecrübem olur diye düşünüyorum.Sonrasında 600 cc motora geçmeyi düşünüyorum ama fikrim sürekli değişiyor.R6 ve yamaha mt09 arasında kalıyorum.mt09 da 100hp üstü 3 silindir oldukça güçlü bi alet merak ettiğim bu iki motor arasında tehlike açısından çok fark varmıdır yoksa 2 side bnm için benzer tehlikedemi olur.Yorumlarınız için tşk ler,iyi seyirler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kngsze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Apache *11
    250 üstünün gereksiz olduğunu düşünüyorum.Cbr 250'yi üst sınırlarda kullanabiliyor musunuz ki r6 ya geçeceksiniz.
    Ayrıca vergisi,benzini,bakımı v.s.

Şahsi görüşümdür.
    Felis Leo ve Red One bunu beğendiler.
    Dünyada taklit edilemeyen tek şey cesarettir.Doğrusunu bildiğim yalanları dinlemek çok hoşuma gidiyor.http://ulubahtsizhasan.blogspot.com.tr/ dan beni tanıyabilir,neler çektiğimi görebilirsin

Mt-09 için altin elbiseli adamin bir Videosu var izlemeni tavsiye ederim

kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    SS den uzak dur. Mt-09 da naked görünümlü ss performansında bir makinadır. Yaşın kaç bilmiyorum ama her iki makinada yeni kullancılar için fazla güçlü. 50-70 beygir arası 600 cc enduro veya naked motor tercih etmin gerekir. Mesela nc serisi, mt-07 gibi...
    barodi bunu beğendi.

Terapist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ben "or"u tercih ederdim yeni başlayanı çok zorlamaz
    tabuzbreaker, Reşit, halilom ve 2 diğerleri bunu beğendiler..

Trasabaglar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    apache rtr 150
    07 veya cbr 500 r arasında tercihini yap benim fikrim bu

Sana 1000lik olmaz 900lük verelim :D

Reşit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    80 beygirin üstü makine almaman ilerideki motosiklet hayatın için daha doğru bir hareket olacaktır. Ayrıca 10000 cbr tecrübesinden sonra mt 07 bile fazla gelecektir. Çok yetenekliysen durum değişir, seni tanımıyoruz ama ortalama bir insan olduğunu düşünürsek r6 ya da mt09 arasına nc ya da mt 07 yi sıkıştır. r6 yı daha çok zevk alarak kullanacaksın emin ol

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Mantığa dikkat çekiyorum, "tehlike" tespit çalışması yapıyor arkadaş. Büyüteceği motorlara tehlikeli gözü ile bakıyor yani. Elbette motor güçlendikçe tehlike artıyor ama yeterince tecrüben ve eğitimin olsaydı bu şekilde kelimeler kullnamazdın. Bu şuanki motoruna yeterince hakim olmadığını gösteriyor bence.

Ha motor tercihini de alacağın zaman yap, daha 6 ay varmış, fikrin çok değişir derim.
    xismailaydin bunu beğendi.

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı Syanur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mantığa dikkat çekiyorum, "tehlike" tespit çalışması yapıyor arkadaş. Büyüteceği motorlara tehlikeli gözü ile bakıyor yani. Elbette motor güçlendikçe tehlike artıyor ama yeterince tecrüben ve eğitimin olsaydı bu şekilde kelimeler kullnamazdın. Bu şuanki motoruna yeterince hakim olmadığını gösteriyor bence.

Ha motor tercihini de alacağın zaman yap, daha 6 ay varmış, fikrin çok değişir derim.
    hangisinde daha az ölürüm diyor...

yeni başladığın için sadece tip açısından yorum yapıyosun gibime geliyor...seneye kadar her fırsatta bulduğun diğer motorları incele...fırsat buldukça geziye git, milletle konuş senin kendi ihtiyaçlarını belirle...yani sorun r6 mı 600rr mı alayım olsa daha yere basar bir soru olurdu...

mt7 ye bile çok keyifle binebilirsin...
    mkaptan ve xismailaydin bunu beğendiler.

xismailaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Voge 525 DSX
    Cbr 250'yi ne kadar iyi sürüyorsun?

R6 veya MT-09 düşünmen için Cbr 250 ile dans ediyor olman lazım.

Şu an düşünmen bile yanlış.

4000 Km Cbr 250 tecrübesi olan adama DL650 için tecrüben az diyen biri olarak, 2000 Km tecrübe ile senin bu makineleri düşünmen bile yanlış.

Geçen hafta sonu yaşanan kazayı hatırlayın lütfen. Haberiniz yoksa okuyun, öğrenin.

Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster

yani sorun r6 mı 600rr mı alayım olsa daha yere basar bir soru olurdu...
    Nokta atışı olmuş.

Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster

mt7 ye bile çok keyifle binebilirsin...
    10.000 Km altı 250 cc tecrübesine MT-07 fazla bile.
    halilom bunu beğendi.
    Yeni değil bu yalnızlık . . .

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    MT-07 yeter de artar bile... İkisi arasında da MT-09 varken R6 dönüp bakmam ben.

shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    naked sever olarak mt 09 diyorum

Motosikleti
    Honda Cbr 250 Cbr 125r/kymco super 8
    Fz6 fazer kullandim yaklasik 3 bin km kadar,ama itiraf edeyim cbr 250 yi surerken daha cok zevk aliyordum. Motoru dizginlemekle ugrasmak,agirligi,gazi 1 santim kapattiginda kompresore binmesi falan sehir icinde gercekten tam bi kabus. Helede artciyla tam eziyet sikisik trafik. Anladim ki 600 luk makinelerden zevk alamiyorum. Bundan sonra benim max hedefim 500 cc ve 4 silndir altidir. O hizlar beni korkutuyor acikcasi,fazlasiyla gereksiz. Sahsi gorusumdur tabi.
    halilom bunu beğendi.

ccc67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbr 125 (2014 kirmizi) /Artik Cbr 250 (2016 siyah)
    Bana kalirsada Cbr 250ile devam edin.bende Cbr 125var bu bile guclu bi alet.250den isteyip te sana veremediği nedir ki.Sekil ve ses dersen ona bi şey diyemem.sesi hallederiz ama görüntü yorumsuz benim şahsi Görüşüm CBR 250her şeyini karsilar.Hizsa hiz 160 170basiyor benim bildiğim. Gerisi zaten fuzuli.250de kal bence ama illa diyorsan degisecem 500r yada 600rr bence 600rr çok güzel görünüyor tercih sizin

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tavsiyem en az 20.000 hatta 30.000 km yol tecrübesinden sonra 600 cc ye geçmeniz.Ve kişisel tavsiyem çok meraklı değilseniz 600 lük ss yerine MT-07 almanız.Bu arada evet şu anki deneyimizle söylediğiniz motorların ikiside sizin için tehlike yaratır.
    halilom bunu beğendi.

OnurTr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    250 ye devam...düşük yakıt tüketimi,düşük vergi,şehir içi kullanım,tatminkar gidiş....
    halilom bunu beğendi.
    ...Bir acaip Mühendis.....3 aşağı 5 yukarı yok...1 aşağı...2..3..4..5..6 yukarı

chcts1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crypton s 2019
    or ne o model yeni mi çıktı ???

tabuzbreaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR125r 2014
    Tarz olarak supersport harici motorlar motormuş gibi gelmediği için kesinlikle R6'yı tercih ederdim. Ktm Duke390 kullandım, bu düşüncem kesinleşti. Çünkü oturuş pozisyonu olarak yarış motoru tarzı motosikletlerden hoşlanıyorum. Bir başkası için de supersport motormuş gibi gelmiyor olabilir, zevk meselesi. Haliyle durum erro'nun dediği gibi R6 ya da 600RR mı diye sorsaydın'a geliyor. Tamamen senin zevkine kalmış.

Ben olsam şu an için CBR250 ile devam ederdim. Çünkü CBR250 isterken param yetişmeyeceği için CBR125'e talim dedim. CBR250 büyük nimet. Yakıtı (haliyle rahatlığı), vergisi düşük -düşündüğünüz motorlara oranla- vs. derken keyifle sürerdim.

APALA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ARMadillo
    Konuyu seneye açsaydın, daha tutarlı olurdun.
    Hem belki o zamana kadar Türkçe yazmayı, okumayı da öğrenirsin.
    "ya da " yerine "or" yazmamış olurdun.
    Trasabaglar ve halilom bunu beğendiler.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)