Arkadaşlar Sizce Motosiklet Günlük Güneşlik Havalarda Keyif İçinmi Kullanılır? Yoksa Araba Mantığı Her Havada Kullanılırmı?
Arkadaşlar Sizce Motosiklet Günlük Güneşlik Havalarda Keyif İçinmi Kullanılır? Yoksa Araba Mantığı Her Havada Kullanılırmı?
Ekipmanların tam ise , lastiklerinde kaliteliyse , yağmur çamur kar fark etmez her mevsim kullanırsın . Ama ıslanmayı sevmiyorsan o zaman güneşli havalarda kullanacaksın . : )
ekipmanların tam değilse biraz sıkıntı oluyor
kışın sağanak yağmurda 20 km de yol yaptım botum olmadığı için normal ayakkabı ile indiğimde içinden yarım lt su çıktı
ruhunu makineye teslim ediyorsan nefes almak gibi heran her mevsim kullanmalısın... tabi ekipmanların olması şartıyla
Kar/Buz/Don/Islak Çimen VE Lastiklerin kayma riski yüksek havalar haricinde, her koşulda azami koruma ile, keyifle kullanıyorum.
Herkesin yaşam tarzıyla, ekonomik geliriyle, gündelik ihtiyaçlarıyla vs dolu bir soru olmuş.
Şahsen ben hobi amaçlı kullanıyorum.
Uzun yolculuklarda otomobil kullanıyorum.
Gerçi bu ara motosiklet de yok, her yere mecbur otomobil şimdilik.
Motosiklet üstünde itlik yapmak çok zevklidir, fakat bu itliğin bütün motosiklet camiasına zarar vereceğini aklınızın köşesinde tutun.
4 mevsim , her zaman çok olmasada
yağış var bizim burda . Yağmurda çıkarmayanlar da var. Ama ben zevk alarak bindiğim ulaşım aracı olarak görüyorum motoru
Yağmurda çok zevkli oluyor kullanmak,ama boş yolda.Tam kafa dinliyorum resmen.Açıyorum müziğimi tın tın gidiyorum.Fakat kışın hayatta sürmem,memleket -10 Ozaman mentollü kent içiyorum,tabi köydeki bakkalda yok.7km ötedeki kasabaya inip alıcam.O zaman deri eldivenim var,hangi markaydı unuttum ama onu üretinin Allah cezasını versin.Gidip gelene kadar parmaklarımı hissetmedim.2gün sızladı parmağım,o zamandan beri hiç bir güç karlı havada sürdüremez bana
ben yağmur-çamur dışında yaz demeden kış demeden kullanırım. hatta sıkı giyindikten sonra kışın soğuk havada kullanmak daha keyifli gelir.
eger kullanıcı tatlı-su motorcusu değilse yagmur camur demeden 7-24, 12 ay kullanabilir
ben yılın 12 ayı kullanırım yagmur camur dahil.
yaz kış devam, işe gidip gelicez başka yolu yok
kişinin kullanım amacına göre değişir...
ben eğer çıkarken yağmur çamur varsa çıkmam...ama yolda giderken yağmura yakalandım ozmanda hiç durmam
yagmur camur kullanırdım da yenı aldıgımdan rodajını bıtırmeden yagmura vuramıyorum
ulasımdan daha zıyade hobı aracı olarak kullanacagım artık
Çalışmıyorum okuyorum benzıne verıcek param oldugunda kullanıyorum mevsım kar vb muhim değil her koşulda zevki tadi başka
kirlenmek güzeldir
son yağmurlardan sonra beni de düşündürür oldu bu soru.
tamam yağmur kar çamur demeden binerim vazgeçmem motordan cabbar motorcuyum eyvallah ama zaman geçince yorgunluk belirtileri artıyor.
kar ve don olmadıkça, sağanak yağmur dahil kullanırım. Havayı bahane edip kullanmadığım zamanlar genelde sıcaklığın 3-4 derece olduğu zamanlardır. Ama yağmurda kararlı olsun arkadaş... Sabah sağanak diye tam tekmil çıkıyorum. Öğlen bi güneş.. Hadi soyun dökün. İstanbul havası sonuçta. Çok takılırsam hiç binemem zati.
yaz ve bahar yağmuruna bir şey diyemem. ama maltepe süreyyapaşa göğüs hastalıkları hastanesinde kışın motora bindiği için ciğerlerini üşütmüş onlarca hasta gördüm.
Yaz kış kullanıyorum , tabi hava aşırı kötü olmadığı sürece...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)