Bütçem 7.000 tl ne almalıyım sizce ?
Reklamlar
-
04 Haziran 2014, 22:16
Hala kararlaştıramadım ay sonuna kadar fırsatım var yoksa bi daha motor alamam ( kredi ay sonuna kadar indirimli)
Aklımda bajaj pulsar 200 ns var. enjeksiyonlu felan güzel motora benziyor araştırdım ama kararsız kaldım
sizcde 7000 tl ye bundan daha iyi bir şey alınabilir mi ?
not : sadece konu hakkında cevap atın.
Reklamlar
-
04 Haziran 2014, 22:24
-
04 Haziran 2014, 22:25
Kocaeli İl Temsilcisi
2 gün önce 6 bin di limitin ? Biraz daha bekle bence ay sonuna doğru 14 15 bin limitin olur . Bi 250 cc cbr , inazuma , ktm falan alırsın ...
-
04 Haziran 2014, 22:26
7000 tl bütçe il pulsar alamazsın zaten
-
04 Haziran 2014, 22:28
kimse sormamış ehliyet var mi ekipman için ekstra para ayırdın mı ?
-
04 Haziran 2014, 22:38
Kocaeli İl Temsilcisi
Madem paran var ehliyetde var , ekipmanda var . O zaman pulsar al . O paraya daha iyi motor yok .
-
04 Haziran 2014, 22:38
Eğer ilk motorun olucaksa 2. el ybr alıp
deneyim kazanman daha mantıklı olur.
Yoksa pulsarı alırsan pişman olmazsın gibime geliyor.
Pulsar sayfasını göz gezdirmelisin
-
04 Haziran 2014, 22:39
Ezio41 adlı üyeden alıntı
Madem paran var ehliyetde var , ekipmanda var . O zaman pulsar al . O paraya daha iyi motor yok .
bunu söylemek çok mu zor kardeşim.
ben sadece soruyorum çünkü bu parayı bi kere çekebilirim ve bikere motor alabilirim.
eğer yoksa onu alıcam zaten
sormamın amacı belki bilgisi olan vardırda yardım eder hani der bak şu daha iyi felan
just4techno adlı üyeden alıntı
Eğer ilk motorun olucaksa 2. el ybr alıp
deneyim kazanman daha mantıklı olur.
Yoksa pulsarı alırsan pişman olmazsın gibime geliyor.
Pulsar sayfasını göz gezdirmelisin
kendi üstüme motorum yoktu ama her gün kullandığım bi motorum vardı 3 yıl kullandım deneyimim var zaten ama artık motor almanın zamanı geldi dedim ve nasipse alıcaz.
göz gezdirdim çoğu kişi iyi bakıyor ufak tefek sorunları olsada. rodaj olayını çözemedim bide yağ problemi varmış
-
04 Haziran 2014, 22:41
Kocaeli İl Temsilcisi
Eightarm adlı üyeden alıntı
bunu söylemek çok mu zor kardeşim.
ben sadece soruyorum çünkü bu parayı bi kere çekebilirim ve bikere motor alabilirim.
eğer yoksa onu alıcam zaten
sormamın amacı belki bilgisi olan vardırda yardım eder hani der bak şu daha iyi felan
7 bin tlye fazla bi alternatifin yok . Eğer iyi bir şey istiyorsan Pulsar alacaksın . Diğer alternatifler belli ; YBR ,CBF , TVS vs vs ...
-
04 Haziran 2014, 22:47
Ezio41 adlı üyeden alıntı
7 bin tlye fazla bi alternatifin yok . Eğer iyi bir şey istiyorsan Pulsar alacaksın . Diğer alternatifler belli ; YBR ,CBF , TVS vs vs ...
haklısın ama sanırım pulsar ybr tvs den daha iyi demi öyle gördüm performansı felaket yani o fiyata.
çok araştırdım dediğin gibi 7000 civarı paraya en iyi pulsar gelir.
-
04 Haziran 2014, 22:50
Kocaeli İl Temsilcisi
Eightarm adlı üyeden alıntı
haklısın ama sanırım pulsar ybr tvs den daha iyi demi öyle gördüm performansı felaket yani o fiyata.
çok araştırdım dediğin gibi 7000 civarı paraya en iyi pulsar gelir.
Pulsar ybr'den daha iyi olabilir güç ve hız olarak vs . Ama asla kalite olarak yanına bile yanaşamaz . Cbf'inde konforuna yanaşamaz söyleyeyim
-
04 Haziran 2014, 22:57
-
04 Haziran 2014, 22:58
biraz daha koy pulsar al. bende sym wolf ile pulsar arasında kaldım
-
04 Haziran 2014, 22:58
güzel kardeşim şu kadar param var diyorsun ama nerede nasıl kullanacaksın, şehir içi mi, şehir dışımı, trafikte mi kullanacaksın, bunları da yaz ki, detaylı yazılsın, sen gereksiz detaylara giriyorsun, gereksiz yorum gelir elbet, kızlara mı hava atacaksın, artistlik mi yapacaksın, biraz yaz, sana cevap yazanda olacak tır, bak benzin pahalı ekonomi yönüde var bu işlerin ,millet 600 lük .1000 lik makine alıyor, 2 tur atıp yatırmak zorunda kalıyor, yada maaşı benzine veriyor, böyle durumlarda var
-
04 Haziran 2014, 23:49
Adam demis ki 7000 tl param var ne tavsiyeniz olur belli ki kafasinda olusan bi tarz yada model yok,herkesin kendi fikrini istiyor. Zaten yazmis kredi olayini heves etmis gelmis buraya yazmis fikir alayim diye. Ne gerek var 14-15 bin lira muhabbeti yapmaya,ayiptir ya. Soyledinde o lafi yardimci mi oldun adama,faydan mi dokundu,koca bi hic. Neden bu atarlanma ya da bi sinir durumu ? Adami tanimadan bilmeden "gel kucuk cekirge sana biraz motor dersleri verelim" havalari var nedense,cok yanlis.
Arkadas eksik yazmistir,kendini anlatamamistir ,aciklayici olamamistir,anlarsin. Uyarirsin aciklayici yaz soyle boyle diye,istemiyosan yorum atmazsin ama nedir bu linc. Az sabir,az hosgoru yahu.
Konuyada gelirsek eger biraz daha bekleyip biraz ustune koyabilirim diyorsaniz,SYM wolf 250 uzun yillar binebiliceginiz,uzun omurlu cok ekonomik,saglam kaliteli bir motor. Gorunusune zaten soylenecek soz yok. Degerlendirmenize sym yide eklemenizi tavsiye ederim. Ama kesinlikle bajaj kotu bir motor demiyorum yanlis anlasilmasin,kullanicilarininda cok memnun oldugunu biliyorum. İkisinide test etmenizi oneririm ama benim tercihim sym olurdu.
-
04 Haziran 2014, 23:52
Sadece ulasim icin kullanicam sehir ici. olursa 300km felan ilceye giderim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:50 ----------
Red One adlı üyeden alıntı
Adam demis ki 7000 tl param var ne tavsiyeniz olur belli ki kafasinda olusan bi tarz yada model yok,herkesin kendi fikrini istiyor. Zaten yazmis kredi olayini heves etmis gelmis buraya yazmis fikir alayim diye. Ne gerek var 14-15 bin lira muhabbeti yapmaya,ayiptir ya. Soyledinde o lafi yardimci mi oldun adama,faydan mi dokundu,koca bi hic. Neden bu atarlanma ya da bi sinir durumu ? Adami tanimadan bilmeden "gel kucuk cekirge sana biraz motor dersleri verelim" havalari var nedense,cok yanlis.
Arkadas eksik yazmistir,kendini anlatamamistir ,aciklayici olamamistir,anlarsin. Uyarirsin aciklayici yaz soyle boyle diye,istemiyosan yorum atmazsin ama nedir bu linc. Az sabir,az hosgoru yahu.
Konuyada gelirsek eger biraz daha bekleyip biraz ustune koyabilirim diyorsaniz,SYM wolf 250 uzun yillar binebiliceginiz,uzun omurlu cok ekonomik,saglam kaliteli bir motor. Gorunusune zaten soylenecek soz yok. Degerlendirmenize sym yide eklemenizi tavsiye ederim. Ama kesinlikle bajaj kotu bir motor demiyorum yanlis anlasilmasin,kullanicilarininda cok memnun oldugunu biliyorum. İkisinide test etmenizi oneririm ama benim tercihim sym olurdu.
Tesekkur ederim mobildeyim harf hatalarim olabilir kusura bakmayin bi dusuneyim sym yi. Birazz baktimda zor gibi yani bu butceye en uygun pulsar
-
05 Haziran 2014, 00:29
Aslında deneyiminiz yoksa belki de öncelikle cbf 150 gibi ikinci el satışı kolay, bol yedek parça ve servis imkanı olan bir motor ile başlamanız daha iyi olabilir. Hem o miktara 0 da alabilirsiniz. Bu arada belki biraz da para biriktirip, Hakimiyet ve tecrübe kazandıktan sonra gönlünüze göre bir motor alabilirsiniz. Sonuçta motor işi gönül işi, dolayısıyla değişik tavsiyeler gelecektir. Ama önemli olan hangi motorun sizin zevkinize ve gönlünüze hitap edeceği bence.
-
05 Haziran 2014, 01:32
Pulsarlar güzel görünüyor. Sonuçta arkasındaki firma yılda milyonlarca motor satan bir firma. Ancak Türkiye'ye yeni girdiği için servis olayı sıkıntılı olabilir. Almadan önce servis noktalarını da sor.Bu arada alım satım masrafları da var tabii.
-
05 Haziran 2014, 01:56
boyun uzunsa supermoto düşün derim ikinci el wr125x bulabilirsin o fiyata
-
05 Haziran 2014, 11:32
Servis detaylarını araştır sorun bulmazsan pulsar al, cbr 125 r dusunebılırsın ss gibi değil tam oturuş rahat şehir içi uygun azda yakar. Ybr 125 kullananlar baya kıvrak diyor 2014 ybr 125 esd dusunebılırsın 4 bin küsür tl. Cbf 150 de tipini seversen çok rahat ve gucludur herşeyi yaparsın
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)