gelicem inşallah hayırlı olsun
Bu cafe güzel oldu, en azından bakırköy 'e geldiğimizde gönül rahatlığı ile uğrayabileceğimiz ve motosikleti güvenle cafenin önüne bırakabileceğimiz bir yer var
şŞtt.. Ses Kes, Ses Dinle 1 Tam Gaz 1 Ara Gaz..
Hayal kuruyorsan, ulaşmak için çaba sarf et.
Hayırlı olsun Allah utandırmasın
hayırlı olsun dostum , böyle mekanlar lazım
Hayırlı olsun.
Bursaya motor kafe açmak ilerideki bir planımdı.
Benden önce açan olursa daimi müşterisi olurum
Sırf önüne çekilne motorları görmek için bile kahve içmeye gelirim.
hayırlı olsun allah utandırmasın
Bugün akşam saat 22:00-22:30 gibi gittik ama bomboştu kimseyi göremedik. Bizde hiç durmadan başka mekana geçtik. Sanırım akşam olduğu içindi boşluk.
Öncelikle İyi dilekleriniz ve ziyaretleriniz için teşekkür ediyorum. Cafe yeni olduğu için yavaş yavaş çevre yapıp müşterilerimizin artması gerekmekte
(Redmachine) Dün akşam hiç durmadan gitmek yerine içeri uğrayıp bir çayımızı kahvemizi içerdiniz.En azından bir motorcu olarak gelmişken hayırlı olsun demenizi beklerdik sağlık olsun
Buradaki yazınızda , Natura & Moto cafe yazmışsınız fakat kafenizin tabeleasında Natura kafe yazıyor.
Yani moto kafe ile bir bağlantı kuramadım şimdilik. Keşke tam olarak moto kafe yaptıktan sonra burada paylaşsaydınız.
Hayırlı olsun ama ben de motorla pek bağlantı göremedim, zamanla iyileştirmeniz dileklerimle..
Hayırlı olsun kardeş. Bakırköy genelde bana biraz ters ama oralara gelirsem uğrarım...
Hayırlı olsun ziyaret etmek nasip olur inş
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:02 ----------
Hocam geldik sen yoktun. Bir dahaki sefere görüşmek nasip olur inşallah.
Bu arada gayet hoş sessiz sakin bir yer. Dediğiniz dekor işlerini de hallederseniz tam süper olur. Diğer arkadaşlarında bi ara uğramalarını tavsiye ederim..
Bende bakirkoyde oturuyorum,ama diger arkadaslarinda dedigi gibi moto cafe olarak tabela yazsaydi biz motorcular kendimizi ozel hissederdik , kendi adima suan icin forumdan bi abimizin yada kardesimizin acmis oldugu bir işletmedir yolumuz dustugunde gidecegimiz yerdir diye dusunuyorum, Allah utandirmasin insallah dekoru ve tabelayi degistirir orayi cafeninde onune tasiyip bir motosiklet klubu gibi yapar, toplanmalar duzenleriz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)