Motoru habersiz taşıyanlar
Reklamlar
-
04 Haziran 2014, 14:59
Reklamlar
-
04 Haziran 2014, 15:03
En son cuma vakti bilmediğim bir.camiye girdim. Vakit yakındı motosikleti avluya köşe bir yere park ettim. Direksiyon kilidini kitledim sadece. Camiden çıktığımda motosikleti avlunun diğer köşesinde buldum. Ilk yerine halı sermisler
Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.
-
04 Haziran 2014, 15:32
Benim bi fikrim var aslında,motorunuzun yerine parkeden aracı bi kaç arkadaş kaldırıp bizde başka yere taşıyalım.Bunun başka çaresi yok
Motorunuz pahalı ve büyük CC li olmadıkça elden bişey gelmez
-
04 Haziran 2014, 15:52
Mecnun bir bilseydi motosiklet sevgisini , severmiydi hiç Leyla zillisini ?
-
04 Haziran 2014, 16:10
beko12345 adlı üyeden alıntı
Bunu drifte yada en kötü ihtimal pulsara yapmışlardır sanıyorum
V-strom için herhalde 1 düzine adam lazım oraya götürmek için kilitli şekilde
Pulsar dı
Vstrom u ayakliktan dik konuma getirmek için motosiklet kullanmayı bilmeyen en az 2 eleman lazım :D
Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.
-
04 Haziran 2014, 16:11
rebel_punto adlı üyeden alıntı
Pulsar dı
Vstrom u ayakliktan dik konuma getirmek için motosiklet kullanmayı bilmeyen en az 2 eleman lazım :D
V-stroma bir kere artçı oldum , sahibi bir abimdi.
Motoru park ettiği yerden çıkarmak için olan çabalarını görünce zaten anlıyorum sizi
Mecnun bir bilseydi motosiklet sevgisini , severmiydi hiç Leyla zillisini ?
-
04 Haziran 2014, 16:18
hayabusayı birkere polis yokladı ileri almak için,sonra bıraktı.gittim hayırdır dedim,az ileri alacaktım çok ağırmış düşer diye bıraktım dedi
-
04 Haziran 2014, 16:29
Alarm takın, bak elini sürdüğü anda nasıl çekiyor
-
04 Haziran 2014, 16:35
-
06 Haziran 2014, 16:49
rebel_punto adlı üyeden alıntı
En son cuma vakti bilmediğim bir.camiye girdim. Vakit yakındı motosikleti avluya köşe bir yere park ettim. Direksiyon kilidini kitledim sadece. Camiden çıktığımda motosikleti avlunun diğer köşesinde buldum. Ilk yerine halı sermisler
bugün isyerinde motosikletin alarmi ötüyor
baktim disaridan bir eleman
yaninda gittim hizli adımlarla
motor devrilmiş duzledim diyor
motoru sola yatık parkettim
hem orta ayak hem yan ayak açık düşse sola düşer
zevzek kendi motoruna yer mi açmaya çalıştı ne yaptı
gidon da kilitli zaten
motor demin baktim devrik degildi simdi devrilmis dedim
yalan mi soyluyoruz diyor
yer çakıldı zaten biraz çamur olmuş sadece
pulsarim yok iyi ki
-
06 Haziran 2014, 20:14
Ben genelde kilitlenebilir yerlere yakın park ediyorum, yalnız korkarım bir gün bir manyak çıkıp ağacında yerini motorla bir değiştirecek diye.
-
06 Haziran 2014, 20:25
Kürekle agzinin uzerine vuracan
-
06 Haziran 2014, 20:31
150kg motor ulan. naim süleymanoğlu mu yaşıyor yakınlarımda? direksiyonda kilitli? yerden kaldırmadan direksiyonun yönünde değil, tam aksine, ters bir açıyla bir adamın dükkanının önüne çekmiş. dükkan sahibi, bir dahakine dükkana parket diye not bırakmış. nereye koyduğumu bildiğimden adamla konuştuk, anlaştık ama çeken adamı bulsam bi elini sıkarım. başka bişey yapamam çünkü bu motoru taşıyabilen adamla dalaşılmaz
-
07 Haziran 2014, 11:58
5 kişi tofaşı kaldırıp çekiciye koymuştuk :D gerisini siz düşünün motorumu çekemiycekler
-
07 Haziran 2014, 20:14
Benim hic basima gelmedi 190 kg motor bulasmiyolar heralde oyuzden :D ama gercekten cok sinir bozucu bir durum. bu arada alarmli disk kilidi almak istiyorum link verebilecek oneride bulunabilecek bir arkadas varmi?
-
07 Haziran 2014, 20:30
Bir kere garaj kapısını açmak istiyorduk adam tam önüne arabayı güzelce park etmiş mahallede çalmadığımız zil kalmadı yok arkadaş arabanın sahibini bulamadık eee napalım dedik biri aracın arka sağ tamponundan biri sol tampondan biride tamponun ortasından kaldırarak aracı ilerlettik sonra kapıyı açtık
Çocuklar akşam arabayı almaya geldiler meğerse araba çalışıyormuş vurdurarak çalıştırmaya çalışıyorlardı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)