Arkadaşlar Lifan Discovery 150 Kullanıcıları motor hakkında olumlu olumsuz yönlerini yazabilirlermi? Genellikle tavsiye edilen bir motor ama bazı kişilerde beğenmiyor tam emin olamadım yardımcı olursanız sevinirim Şimdiden Saolun...
Arkadaşlar Lifan Discovery 150 Kullanıcıları motor hakkında olumlu olumsuz yönlerini yazabilirlermi? Genellikle tavsiye edilen bir motor ama bazı kişilerde beğenmiyor tam emin olamadım yardımcı olursanız sevinirim Şimdiden Saolun...
Sorunsuz bir motordur. Oturuş pozisyonu itibariyle ellere biraz ağırlık binebilir ama genel olarak rahattır. Yakıt tüketimi 2.5 - 3 litre arasında gezer, titreşimi fazla değildir. Sıfır alacaksan, bu saatten sonra alınmaz. Onun yerine Lifan EM150L çok daha iyi bir seçenek.
Yok sıfır deil ama sıfır ayarında.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:16 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:49 ----------
sıfır Deil ama sıfır ayarında bir motor. peki ben bu motora ne tür modifiye yapabilirm ? tank pad gibi veya jant şeridi gibi ? (Motor mavi renk. )
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)