Hadi sınavına çalışırsın okursun tamam.
peki direksiyon sınavında ne yapmamız gerekir cidden çok zor araba gibi değil. uzun süredir araba kullanıyorum ve araba sınavında çok kolay
motorda felan sırat köprüsü var
Hadi sınavına çalışırsın okursun tamam.
peki direksiyon sınavında ne yapmamız gerekir cidden çok zor araba gibi değil. uzun süredir araba kullanıyorum ve araba sınavında çok kolay
motorda felan sırat köprüsü var
Nerden biliyorsun çok zor olduğunu?
Daha önce sırat köprüsünden geçtinmi?
platform basit duz karsiya bak hafifte gaz ver ustundeyken kolayca geciyorsun. Onemli olan trafikte dikkatli ol cizgilere basma emniyet seridine girme, stop ettirme yeter.
benim de A2 ehliyet sınavına girmem lazım. Araba ehliyeti olanlar için de teori sınavı var mı? Yoksa sadece direksiyon mu?
direksiyon sınavından böyle geçilir.
http://www.youtube.com/watch?v=wUzUjlAWt4c
4 tane dubanın etrafından dedem de 8 çizer, ben motorcuyum diyen varsa bunu yapsında görelim.
seyrederken bile başım döndü.
fazla bir zorluğu yok bisiklet dengen varsa sorun olmaz yoksa sorun var demektir.biraz eğitimle çözersin inşallah.
gayet basit. dubalar arası ve platformda 2. viteste git. platformu hafif hızla karşıya bakarak geç. trafik kurallarına uy yeterli
platforma yaklasirken sakin fren yapma ciktiktan sonra da gazla yavaşlarsan dusersiniz
Ben ilk sınavımda kalmıştım. (Sınava girmeden bi önceki gün sons of anarchy vb. dizileri izlememeni tavsiye ederim Platforma 35. viteste girme bide, ben yaptım hoş olmuyor.
Metal plakadan gecerken gazi kisma, yapistir.. Bi hizla gectin gectin, gecemezsen dengeni saglamak zor oluyo..
Forumun çikolata renkli bi maddeye donmesi sonucu pek fazla takılmayı düşünmüyorum artık. İsteyen iletisimdeki facebook veya skype adreslerinden iletisebilir. Sağlıcakla..
Metal plakadan gecerken duz hatta tam karsiya bakin gazi kesmeyin ve acmayin. Sabit bir hizda rahatlikla geciliyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)