Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Ybr 125 - Mondial 180 z one s - Veya farklı bir şey ?

REKLAM ALANI

Hangisi daha iyi beyler motor alıcam lütfen konuyu amacından sapıtmayın sadece tavsiye verin !

mondial daha güçlü sanırım özellik bakımından ama kalite ne açıdadır bilgisi olan varsa bi yardımcı olsun

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    solmyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kim mondial daha kaliteli der? güç mü kalite mi? seçim bu

Alıntı solmyr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kim mondial daha kaliteli der? güç mü kalite mi? seçim bu
    bilmiyorum ki ne yapsam 1 haftadır kafayı yiyecem biri yardım etse keşke ne alsam bilmiyorum.

hayır gidip paraya kıyıp cbr 125 alıcam sıfır ama motorada 5.000 tl den fazla vermek bana gereksiz geliyor ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:15 ----------

Birde cbr 125 alırsam korkuyorum cidden çok para başına bir şey gelse vicdan azabından ölürüm :D mesela sitede nereye park etsem huzursuz olurum sonuçta 8.500 tl veriyoruz onun için ucuz ve idareli bir şey almak iyi gibi.

Alıntı Eightarm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bilmiyorum ki ne yapsam 1 haftadır kafayı yiyecem biri yardım etse keşke ne alsam bilmiyorum.

hayır gidip paraya kıyıp cbr 125 alıcam sıfır ama motorada 5.000 tl den fazla vermek bana gereksiz geliyor ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:15 ----------

Birde cbr 125 alırsam korkuyorum cidden çok para başına bir şey gelse vicdan azabından ölürüm :D mesela sitede nereye park etsem huzursuz olurum sonuçta 8.500 tl veriyoruz onun için ucuz ve idareli bir şey almak iyi gibi.
    ybr al derim oda olmadı cbf var 150 cc ikisinin ortası :D ama imkanın varsa mondiali hiç seçeneklere bile katma.

Alıntı OzgurEren adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ybr al derim oda olmadı cbf var 150 cc ikisinin ortası :D ama imkanın varsa mondiali hiç seçeneklere bile katma.
    aga biraz sport model olsun istiyorum ama mondial cidden kötü mü ya.

Cbr alsammı ne yapsam ? korkuyorum park etmeye onuda çizerler bişi olur felan okulada götürücem sonuçta ne yapsam nasıl koruyabilirim sizce alırsam.

birde cbr 125 düz beyazı artık satılmıyor mu :S tri color diyor herkes bağaj tarafı kırmızı ve hiç hoş değil

lickup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200NS için gün sayıyor
    Mondial al, igrenç tasarımlı ruhsuz cbf, kendi kendini taşımaya hayrı olmayan ybr.

Alıntı lickup adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mondial al, igrenç tasarımlı ruhsuz cbf, kendi kendini taşımaya hayrı olmayan ybr.
    Mondial konusunda kararsızım.

ama cidden tasarım konusunda cbf batırmış ölmüş....

ybr niye öyle dedin ki ne sorunu var. 2014 model mavileri çok şekil :D

arkadaşlar 5000 e kadar tavsiye verebilcek var mı yani cidden ucuz olsun ama iyi olsun istiyorum sonuçta 5.000 tl az para değil iyi motorlar vardır illa ki.

yani dediğim gibi cbr alabilirim ama onun sorumluluğu çok fazla nasıl korurum bilmiyorum

adm12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda msx 125. SYM sympony 200i
    Alıntı lickup adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kendini taşımaya hayrı olmayan ybr ile insanlar kıtalar dolştı.

Neyse uykum geldi sabah tekrar bakıcam lütfen yardım edin :(

5000 tl ye en iyi spor tarz ( ybr - mondial 125- cbr 125 tarzı yani ) kısacası şeklide yerinde olan yani bi motor arıyorum.

anladığım kadarıyla mondialdan bi iş olmaz onun için onu eledim.

ybr yide pek beğenmedim yani 2014 model fiyat bulamadım sitelerinde 2011 yazıyor

adm12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda msx 125. SYM sympony 200i
    Kardeşim bütçe sıkıntın yoksa şekle de önem veriyorsan cbr al. Yok diyorsan cbf yada ybr al. cbf ybr den biraz daha rahat kanatimce. tvs yide unutmayalım.

kardeşim bütçe sıkıntım yok ama dediğimi anladın sanırım yani cbr a bir şey olursa üzülürüm.

bi motor nasıl korunur bilmiyorum şimdi sitenin parkına koyucam ya bir şey olursa. sonuçta yarış motoru gibi duruyor.

ayrıca cbrlar artık beyaz üretilmiyor oda ayrı problem.

cbf ler şekilsiz yani 1000 tl motor gibi duruyor.

napcaz of of :D

not : abi bide mondial ybrden daha güçlü gözüküyor nasıl oluyorda herkes mondiali kötülüyor ?
    mondial'ı kıyasladıgın markalar japon maarkaları olunca tabi ki kötüler herkes ben mondial olmasa bile bir çin motoru sürdüm sadece şöyle söyliyim titreşimden yolu göremiyorsun.ayrıca motorun parçası kalitesi konusunu bilmiyorum ama forumdakilerin dediklerine göre hiç iyi degil.altın elbiseli adamda diyor bi baktın yolda motor düşmüş :D

Alıntı adm12 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeşim bütçe sıkıntın yoksa şekle de önem veriyorsan cbr al. Yok diyorsan cbf yada ybr al. cbf ybr den biraz daha rahat kanatimce. tvs yide unutmayalım.
    kardeşim bütçe sıkıntım yok ama dediğimi anladın sanırım yani cbr a bir şey olursa üzülürüm.

bi motor nasıl korunur bilmiyorum şimdi sitenin parkına koyucam ya bir şey olursa. sonuçta yarış motoru gibi duruyor.

not : abi bide mondial ybrden daha güçlü gözüküyor nasıl oluyorda herkes mondiali kötülüyor ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:41 ----------

Yok arkadaşlar araştırdımda ybr alınmaz :D

tvs zaten sönük.

bize kaldı bi mondial 180 z ones ne yapayım alayım mı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:48 ----------

Alıntı OzgurEren adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mondial'ı kıyasladıgın markalar japon maarkaları olunca tabi ki kötüler herkes ben mondial olmasa bile bir çin motoru sürdüm sadece şöyle söyliyim titreşimden yolu göremiyorsun.ayrıca motorun parçası kalitesi konusunu bilmiyorum ama forumdakilerin dediklerine göre hiç iyi degil.altın elbiseli adamda diyor bi baktın yolda motor düşmüş :D
    mondialın mi motor düşmüş o derece mi kötü la :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:50 ----------

Son bir up. Yardim

cenkito - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL X-TREME MAXX 200
    mondial drift al , bakımlarına özen gösterirsen ucuz yollu sizi uzun süre tatmin eder

not: 2.5 yıldır mondial cross kullanıyorum, verdiğim paraya göre ilk günkü kadar memnunum

bence z-one lar yeni cıktı asaleti daha tastiklenmedi nedir ne değildir tam bilinmiyor

Motosikleti
    Yamaha ybr 125 2008
    2008 yamaha ybr 125 kullanıcısıyım çok da memnunum hiç bir sıkıntısını görmedim şu ana kadar. Mondial ile kıyaslanamaz bence. Bütçe sıkıntın yok ise ve görünüme önem veriyorsan yzf r125 tavsiye ederim Ben şahsen ybr den sonra yzf r125 e geçmeyi düşünüyorum bütçemi ayarlar ayarlamaz

zaferkarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hepsi satıldı :(
    mondial z-one alma arkadaşında dediği gibi drift al .
    cenkito bunu beğendi.

hayat2teker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 250
    E) Hiçbiri

motor şeytan icadı, araba al en iyisi

Şaka bir yana; iki tekerli bir vibratör istiyorsan Mondial alabilirsin... 180cc olsa ne fayda? Daha şekli şemali yerinde olabilir, daha güçlü olabilir; tamam, ama o güce ulaşmak için elin ayağın uyuşacaksa (özellikle en basit 30-40 km'lik bir yolda) (ve artçın olursa totosunu hissetmediğinden şikayetçi olursa) bir anlamı kalır mı?

bagımlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbf 150(2010)

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:41 ----------

Yok arkadaşlar araştırdımda ybr alınmaz :D

tvs zaten sönük.

bize kaldı bi mondial 180 z ones ne yapayım alayım mı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:48 ----------

mondialın mi motor düşmüş o derece mi kötü la :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:50 ----------

Son bir up. Yardim
    Tvs bin neresi sönük acaba açar mısınız biraz.

seyitster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    cbr al ıkıncı el al beyazını al mademm.
    ucuz olur az ıcın yanmaz

Motosikleti
    MONDİAL MH DRİFT,MONDİAL Z 180 ONE S,MT125,R1,D250
    Önce bi ikisinin de üzerine bin öyle karar ver istersen şu 30 40 km lik yolda ayak uyuşmasi diyen arkadaslara bakma bende 180 one s var ve adana dan malatya ya geldim geçenlerde titreşim konusunda sıkıntı yaşamadım rahatsız edici bi titreşimi yok tek sıkıntısı motorun ön cam ses yapıyo onu da contayla hallediyorsun zaten

Bajaj pulsar 200 ns nasıldır beyler çok hoşuma gitti fena bir şey :D 7000 tl bide cazip geldi

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:19 ----------

????????????

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)