Lastiğe Tel saplandı Yardımcı olacaklar buyursun (Resimli)
Reklamlar
-
01 Haziran 2014, 22:53
Motosikleti park ettim Brandasını geçirirken teli fark ettim, yavaşca korka korka çıkarttım fakat herhangi bir hava kaçağı olmadı, su falan döktüm baloncuklar oluşmadı ama yine de içim rahat etmedi. Belki başka arkadaşların da başına aynı şeyler gelmiştir ya da gelecek olanlar için konuyu açayım dedim. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler... =)
Reklamlar
-
01 Haziran 2014, 23:00
lastiğiniz tubeless tip ise içine tamir spreyi sıkarsanız sorun kalmayacağını dşünüyorum. uygulamayı yaptıktan sonra 1-2 km gezinti ürünün lastik içine yayılması için tavsiye edilir.
-
01 Haziran 2014, 23:00
Alabalık saracaksın oraya, 1 hafta duracak. Yeni gibi olur...
-
01 Haziran 2014, 23:22
Teli çıkartmadan şişirin dubleks ise rahatça lastikçiye gidebilirsiniz ama çıkarmadan lastik fitil setiniz varsa kendinizde yapabilirsiniz fitili 10 tl alıyorlar şişirin gidin 1 haftada anca iniyo tel girince tecrrübe ile sabittir
-
02 Haziran 2014, 00:00
defalarca başıma geldi..çıkardığında hava kaçırması olmuyorsa çok şükür de devam et...
ucuz yırtmışsın demektir...
-
02 Haziran 2014, 00:06
yat uyu bence bu saatde bişey yapamazsın sabah bi bak sağlam mı değil mi diye
-
02 Haziran 2014, 00:09
Samet Ağır adlı üyeden alıntı
defalarca başıma geldi..çıkardığında hava kaçırması olmuyorsa çok şükür de devam et...
ucuz yırtmışsın demektir...
Tel çıktığında herhangi bir hava çıkışı yoksa lastiğin iç tarafı deforme olmamıştır ancak resimde gözüken deforme ileride size sorun çıkartabileceğinden lastiğinizi bir an evvel lastikçide tamir ettirmeniz sizin için güvenli olacaktır.
Her ne kadar hava kaçağı olmasa da oradaki hasar siz motoru sürmeye devam ettikçe aşınacak ve diğer tarafları kadar sağlam kalmayacaktır.
Dikkat edin, ihmal etmeyin. Geçmiş olsun.
-
02 Haziran 2014, 00:13
Benim iki hafta once arka lastige ayni ebatta 8 lik civi girmisti.ortadan girip yan yanaktan cikti hemen lastikviye gittim korkma dedi pense ile cikartti aldi.abi bu nasil olur neden lastik inmedi dedim gulerekten bunlarin lastik yanaklari ve ortasi cok kalindir kolay kolay patlamaz dedi iki haftadir da kullaniyorum cok sukur ne kacirma nede inme var
-
02 Haziran 2014, 01:11
Geçmiş olsun. Patlayacağını sanmıyorum tel küçük görünüyor. Lastiğe sıkılan patlak tamir eden tarzı ürünler lastiğin kimyasını bozarak lastiğin ömrünü çok çabuk tükettiriyor. Fitil uygulamasının da sağlıklı olmadığını hatırlıyorum. En sağlamı lastiğin iç kısımdan parça kaynatılmasıyla oluyor. Sevgiler.
-
02 Haziran 2014, 02:06
Bizim arabanın sağ arka lastikte 2 tane vida var. Lastik tamir spreyi sıktım. 2 senedir götürüyor.
Geçen hafta da motosikletimin arka lastiğine vida girmiş dişlerin arasına. Hiç ellemedim. Bastım spreyi. Şuanlık bir sıkıntı yok.
-
02 Haziran 2014, 22:22
çağın adlı üyeden alıntı
Tel çıktığında herhangi bir hava çıkışı yoksa lastiğin iç tarafı deforme olmamıştır ancak resimde gözüken deforme ileride size sorun çıkartabileceğinden lastiğinizi bir an evvel lastikçide tamir ettirmeniz sizin için güvenli olacaktır.
Her ne kadar hava kaçağı olmasa da oradaki hasar siz motoru sürmeye devam ettikçe aşınacak ve diğer tarafları kadar sağlam kalmayacaktır.
Dikkat edin, ihmal etmeyin. Geçmiş olsun.
0,5 mm lik tel için bu kadar kötü düşünmenin anlamı yok..kusura bakmayın ama felaket tellallığı gibi olmuş sizinkisi...
olsa (Allah korusun) 25 senede benim motorların lastiklerinden birine olurdu...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
-
02 Haziran 2014, 22:41
Yakında lastik çamur oldu ne yapmalıyım diye konu açan da çıkar, lastik lan bu... biri hayrına detaylıca anlatsın motosikletin yere temas eden yüzeyi lastik diye...
-
02 Haziran 2014, 23:04
Ben soruyu göremedim?
Neye yardım edeceğiz ki.
Korkacak birşey yok.
En kötü ihtimalle, sabah kalktığında havası inik görürsün. Ölümcül birşey yok yani kardeşim.
-
02 Haziran 2014, 23:21
2 çift lastik 1000 tl olunca insan korkuyor tabi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)