gören var mı bilmiyorum adam içip içip ilan açmış heralde
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...71888926/detay
Sahibinden.com arama menüsünde 4 silindirli motosikletler kategorisine,skygo,mondial,motosiklet takaslı şahin,mobilet ilanı koyup gözlerimi yoran,vaktimi çalan mallar!
Hadi hepinizi geçtim,15-20bin liralık motorlara binip daha kaç silindir kaç bg olduğundan bihaber özellikle memur,öğretmen ve askeri personel olduğunu ilanda belirten akşam akşam sesli küfür ettiren öküzler!
Hepinizin motoru elinizde patlasın,satamayın inşallah aptal herifler!
biraz önce gördüm ilanı km saati 5-10 kat fazla gösteriyor nedir yaa???
link
Allah'a şükür bu aralar işim düşmüyor da dellenmiyorum. Ne almak ne satmak. Nedense her almaya çalıştığım ürün benim nedenini anlamadığım şekilde pahalı, her satmaya çalıştığım ürünün fiyatı çoğuna göre uçuk. Pis herifler sizi
Hayır Allahın beyniyle seni üstün kıldığı tek kul sensin,geri kalan bütün yaratılmışlar gerizekalı.Edep yahu ,bu gibi beyinsizleri arayanlarda varsa ayıp yahu .Taşşak geçer gibi ilanlar var .Arayıp dalga geçin abi ,elimde az kullanılmış eşek var vs diye .Takasa felan girin .Cidden dalga geçin .Ben ara ara cidden boş ilanlarla dalga geçiyorum.
büyük hobim olduğu için çok sayıda saatim vardır. bazen artık takmadığım ve sıkıldığım saatleri satarım. geçen gün chronolu fossil marka güzel bir saat için ilan vermiştim. fiyat da 150 tl idi. elemanın biri mesaj atmış benim için 100 tl olur mu demiş. ben de hemen bugün gelip alacaksan müsaitim olur dedim. ertesi gün tekrar mesaj atmış 75 dersen geleyim demiş. inanın ciddi ciddi arkadaş için üzerine verilmek üzere bir miktar para ayarlasam mı diye düşündüm. iş oraya gidecekti çünkü.
Ben de 106 ekran sıfır tv satıyordum. Eleman bana kadıköydeki dövme dükkanında dövme yapmayı önermişti
bende get den bilgisayar satmıştım adam diskini söküp geri göndermişti. Ucuzda bir şeydi .
Allahtan kasko değer listesi diye bir şey var:
http://www.tsb.org.tr/kasko-deger-listesi.aspx?pageID=631
Motosiklet yok amma olsun
Sahibinden'deki ilanlara bakarak öğrendiklerim
- Kaç model olursa olsun ülkemizde 50.000 km üstünde motor yok abicim...yok
- Dünya üzerinde en fazla garaj Türkiye'de!
- Motosiklet satan arkadaşlar çok iyi niyetli; hemen hepsi satıştan önce ağır bakımları yaptırıyor , akü, lastik değiştiriyor...sağolsunlar.
- Çok şanslıyız! Memleket "benzersiz" "nokta hatasız" "Türkiye'de tek" "kusursuz" motorla kaynıyor, seç beğen al!
- Motosiklet kulübü üyesi ama motorları "güneş yüzü görmemiş" arkadaşlarımız var. Helal olsun!
- Üretildiği tarihten beri, bizim yürüyerek gittiğimizden daha az mesafe giden motor çok, bulursanız kaçırmayın!
Saygılarımla.
Tecrübe, limitlerini bilmektir.
Bu zaman gerçekten internetten temiz motor bulmak sıkıntı. Temiz olanlarda nedense sıfırından fazla fiyat istiyorlar. Fiyat belirtirken ne düşünüyorlar gerçekten çok merak ediyorum.
Geçen Sahibinden de Duke 390 araştırıyordum. Arkadaş belki forumdadır kulakları çınlasın. An itibariyle ABS Duke 390 sıfır fiyatı 17900 TL olmasına rağmen adamın bir tanesi 400Km motora 20000 TL fiyat vermiş. Plaka dışında hiçbir ekstrası yok. Hala duruyor ilanda
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)