Mete Han Prodıkşın Araştırmacılık Yürütmasyon Entartaınment Goldmayer ve Bilumum Ekşın Co A.Ş....itinayla sunar...
YORUMSUZ...
Kaynak...Milliyet Gazetesi Web Sitesi...
http://mizah.milliyet.com.tr/komikfoto.asp?id=4459&tur=
Mete Han Prodıkşın Araştırmacılık Yürütmasyon Entartaınment Goldmayer ve Bilumum Ekşın Co A.Ş....itinayla sunar...
YORUMSUZ...
Kaynak...Milliyet Gazetesi Web Sitesi...
http://mizah.milliyet.com.tr/komikfoto.asp?id=4459&tur=
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
eheheheh pes
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Lavuklar çözememişler daha bu hacata nasıl bineceklerini
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
yihhuuu... harika ya.. olay budur işte.. amcam rüzgarn hızı etkilememesi için yapmış ama o kilolarını hiç düşünmemiş haralde..
CBR 600F Honda,
World's fastest Indian filmini izletip gaza gelmiş bunlar.
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
mete_han abi yine çalışıyorsun. bi dinlen be abi süper foto en kısa zamanda denemek lazım
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Abi , ben kararımı verdim.
Eskişehir'e pist yaptırıyorum.3 km uzunluğunda olacak.Dümdüz asfalt yol...
Başlangıç ve bitişte birer sağlık ekibi.Büfe , wc , adsl internet ve diğer hizmetler...
Gençlere kiralayacam burayı , hem gazeteci arkadaşlar bol bol görüntü alır , hem çocuklar kafalarına göre takılır , özel mülk olacağı için trafik ve devlet de karışamaz
Okumaktan bıktım hoca , bari biz de yolumuzu buluruz GİRİŞLER ÜCRETLİ
hah hah hah ha adam işi çözmüş demek ki öyle rahat ediyo ne diyelim
[SIZE="2"]kartalca.68@hotmail.com[/SIZE]
benim kaskın aynısından takmış düşünce kırılan cinsten
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
sakın siz evde denemeyin...
Bu arkadaşa bir sormak lazım acaba Kızılcık sopası diye bir sey duymusmu ?
Duymussa belliki unutmus hatırlatmak lazım, he yok duymadım dersede o zaman tanıstırmak lazım netekim...
hiçbi motorcunun düşmesini istemem ama bu sirk hayvanının düşmesini isterdim... trafikte boyle hareket yapıp milletin canına kast eden ne motorcu olur ne insan.. gebersin a.k. o.ç.
bu kadar...
KSK FOREVER ... 35½
Çok güldüm yaa...
Senin enteresan topiclerin bizi mutlu ediyoo mete_han.
Ceko güzel yazmışsın...
Cüneyt Eralp
adamın g.tümü görünüyuor cüzdanımı
Sadobey
zuahah bu herifler haberlerde çıkmıştı çok gülmüştüm
Kask tak!
sakatın yaptığı şey hiç doğru ve hoş değil.Kendini tehlikeye attığı gibi diğer insanlarıda tehliye sokuyor.Antalyada iki tekerlekli vasıtadan geçilmiyor.Burda buna bilen bilmeyen herkes biniyor.Hem ekonomik hemde Antalya trafiği bir iğrenç.Akira ardaşımızın kullandığı "lavuklar" sözünü MT Antalya motorize07 grubu olarak üzerimize alınmadık.Sanırım o şahıs için söyledi ama yine de dikkat etmek gerekli.Akira adlı üyeden alıntı
Saygılar MT Motorize07 Antalya Grubu.
MT Motorize07 Antalya Grubu
bide bu azarLamısLar
[COLOR="DeepSkyBlue"]øØ |[ ߀Nim s€vdคM maviDir , mคvi iSe uMut... รєภ ђ€p yür€ğiNi mคvi Tut... ® ]| Øø
TR - - A Rh+ ---> MæVi PæNT€RL€R - [/COLOR]
Ben bu hareket canlısını 23.04.2006 günü izmire giderken Turgut'lu mevkiinde şehirler arası yolda yaklaşık 80km hızla giderken kask takmamış şekilde gördüm.
Ve polisin önünden geçiyodu. Polis arkadaşımız çok normal bi hareket gibi sadece izlemekle yetindi. Artı motorda plaka yoktu.
0 rh(+) Rüzgarın hissetmek ve iki teker üzerinde olmak kadar keyifli ne var şu hayatta
hocam bu bişşi mi ya adamlar bunu kasksız filan yapıyolar burada pejo 103 lerle
Motor YBR mi?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)