Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Yeni evli çiftin korkunç sonu

REKLAM ALANI
    İhtiyarbebe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki KLE 500
    Ölen arkadaşın psikolojik olarak nasıl bir ruh hali içinde olduğunu çözmek amaçlı bir kaç saattir sadece bu konu üzerinde aldığım kişisel gelişim derslerinden öğrendiğim metodla araştırma yapıyorum.
    Ve anladığım kadarıyla bir sonuç çıkardım.
    Hepimiz başta insan, sonra erkeğiz.
    Benim analizime göre rahmetli Nehir (Gökhan'ın eşi), en az Gökhan kadar hevesli ve heyecanlı bir artçıymış.
    Eğer Gökhan'ın gaza gelip attığı bir makas sonrasında Nehir ''çok hızlısın/korkuyorum/yavaşlamalısın/v.b söylemlerde bulunup uyarmadığı kanısındayım.
    Aksine tecrübesini göz ardı edip dahada şevke getirdiğini düşünüyorum. (Bunun temel nedeni daha önce ufakta olsa bir kaza yapıp motordan düşmemesidir, eğer bir kez düşüp tecrübe edinmiş olsaydı sürücüyü ciddi bir tavırla uyarırdı. 'Temel kanı olan düşünce kötü şeyler olur' lafını yalnızca forumlardan okumak yetmiyor malesef)

Benimde kız arkadaşım var ve en az benim kadar motora heyecan duyuyor. Arada sırada arkamdayken teker yapmamı söylüyor, düzde temkinli sürat yaptığımda (180gibi) çok hoşuna gidiyor, tekrarlamam için beni şevke getiriyor.
    Ama daha önce asfalta kolumun bir kısmındaki dokuyu bırakarak doku kaybı, topuğumu delerek içeri giren taşın verdiği hissi v.s gibi tecrübelerimi kafatasımızın içinde, orta kısımda bulunan ilkel beyin istemsiz olarak bana hatırladıkça ne olursa olsun beni dışarıdan gelecek şevk ve tahriklerden koruyor/gaza gelmemi engelliyor.
    serkanksk bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    agrasiwe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha mt09
    bir müsibet bin nasihattan iyidir derler buda öyle olur insallah.

lickup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200NS için gün sayıyor
    Allah rahmet eylesin yazık olmuş cidden. Arkanda başka bir can taşıyorsan iki kere dikkatli olacaksın motosiklette.
    Bende son zamanlarda asabi kullanmaya başladım, dün makas falan atıyordum hatta. Şu haberi görünce bi düşündüm ürktüm. Böyle haberler paylaşılmali ki olayın ciddiyetini anlasın herkes.

Motosikleti
    Ybr 125(satıldı) yamaha xmax ABS
    arkadaşlar motor alacağım 125cc
    aradan üç ay geçer...
    arkadaşlar motor uzamıyor yolda.
    250 ye bin ozaman, hayır üç ekle 600 var onu al
    teşekkür ederim arkadaşlar 1000rr aldım
    üç ay sonra...
    haber sitesi: genç dead..

Kocaeli İl Temsilcisi Ezio41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Yamaha XJ6 Diversion F ABS
    Alıntı İhtiyarbebe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ölen arkadaşın psikolojik olarak nasıl bir ruh hali içinde olduğunu çözmek amaçlı bir kaç saattir sadece bu konu üzerinde aldığım kişisel gelişim derslerinden öğrendiğim metodla araştırma yapıyorum.
    Ve anladığım kadarıyla bir sonuç çıkardım.
    Hepimiz başta insan, sonra erkeğiz.
    Benim analizime göre rahmetli Nehir (Gökhan'ın eşi), en az Gökhan kadar hevesli ve heyecanlı bir artçıymış.
    Eğer Gökhan'ın gaza gelip attığı bir makas sonrasında Nehir ''çok hızlısın/korkuyorum/yavaşlamalısın/v.b söylemlerde bulunup uyarmadığı kanısındayım.
    Aksine tecrübesini göz ardı edip dahada şevke getirdiğini düşünüyorum. (Bunun temel nedeni daha önce ufakta olsa bir kaza yapıp motordan düşmemesidir, eğer bir kez düşüp tecrübe edinmiş olsaydı sürücüyü ciddi bir tavırla uyarırdı. 'Temel kanı olan düşünce kötü şeyler olur' lafını yalnızca forumlardan okumak yetmiyor malesef)

Benimde kız arkadaşım var ve en az benim kadar motora heyecan duyuyor. Arada sırada arkamdayken teker yapmamı söylüyor, düzde temkinli sürat yaptığımda (180gibi) çok hoşuna gidiyor, tekrarlamam için beni şevke getiriyor.
    Ama daha önce asfalta kolumun bir kısmındaki dokuyu bırakarak doku kaybı, topuğumu delerek içeri giren taşın verdiği hissi v.s gibi tecrübelerimi kafatasımızın içinde, orta kısımda bulunan ilkel beyin istemsiz olarak bana hatırladıkça ne olursa olsun beni dışarıdan gelecek şevk ve tahriklerden koruyor/gaza gelmemi engelliyor.

Yaklaşık 2 ay kadar önce bu gençlerle sohbet etmiştik Honda Haldız servisinde . Ölen Gökhan kardeşimiz , eşim hızı seviyor . Arkamda otururken ayağa kalkıp hız göstergesine bakıyor diyordu .... Hatta Motoru servise getirdiklerinde daha motoru aldığı 2. gündeydi . Kafalarında 20 liralık kaskları vardı bende bunlarla uzun uzun sohbet ettim ve Shark speed r kask almalarına vesile olmuştum ikisinede ama ne yazıkki hız yine ölüm getirdi ... Allah rahmet eylesin hala üzüntü içersindeyim ...
    İhtiyarbebe ve hayabussa bunu beğendiler.

Apices - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sym Wolf 250/Tvs Apache
    Allah rahmet eylesin.Geride kalanlara sabır versin.
    Motosiklete binerken gerçekten çok dikkatli olmamız gerekiyor.Şeytan ara ara'Bas gaza'diye dürteliyor.Aman ha! Sakın gaza gelmeyelim arkadaşlar. Hele birde arççımız varsa,en az iki kat daha fazla dikkat etmemiz gerekiyor.

Baraza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 125R
    Çok feci çok yazık .

Alıntı Apices adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Allah rahmet eylesin.Geride kalanlara sabır versin.
    Motosiklete binerken gerçekten çok dikkatli olmamız gerekiyor.Şeytan ara ara'Bas gaza'diye dürteliyor.Aman ha! Sakın gaza gelmeyelim arkadaşlar. Hele birde arççımız varsa,en az iki kat daha fazla dikkat etmemiz gerekiyor.
    bol bol km yap, tecrube kazan, ondan sonra istersen arasira gaza gelebilirsin bence.
    1 sene 250cc kullandim sonra 1000rr aldim, gaza geldim derken al sana sonuc.
    kaza bu adi uzerinde, kimin basina gelecegi bilinmez fakat ben bu olana kaza gozuyle bakmiyorum, bunun adi intihar.
    barodi bunu beğendi.

designserhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XJ6 N
    Vefat eden arkadaşın resmi ve motordelisi.com'da açtığı topic sanırım bu Allah rahmet eylesin.
    http://www.motordelisi.com/forum/mot...zun-yol-5.html

Motosikleti
    mash 5000 km/cbr 250 6500 km /xj6 f 49000 km
    Allah rahmet eylesin.
    Bugun sahil yolunda 2 seritli yolda ilerlerken arkamdan 2 adet 600 cc veya uzeri motor yanimdan gecti oyle bir hizla makas ata ata ilerledilerki kendimi bisiklet suruyomusum gibi hissettim.ustelik ikisindede kask mont hicbirsey yoktu .ben ful+full koruma gezmeme ragmen bu deli cahil cesareti insani olume goturur.
    Ustelik benim motorda 600 cc olmasina ragmen o sesi bir anda duyunca korktum noluyo lan dedim.
    Gercekten dedikleri gibi disardan kimse siz istediginiz kadar makas atin hizli surun. Bu sizin iyi surus yaptiginiz anlamina gelmiyor.yada onlar oyle saniyorlar.birde arac suruculerine sorun ne diyicekler acaba.
    600 cc den 125 cc ye gecmek istememin sebeplerinden biride iste bu korkunc kazalar beni urkutuyor.
    Allah olenlerin yakjnlarina sabir versin.
    designserhat bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Md de açtığı konuya baktım biraz, bir de üstüne bu habere bakınca, tam ibretlik arkadaşlar. Yazık olmuş genç yaşta.

ysfist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 xt660z TENERE
    Allah rahmet eylesin. Yazık..

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Artçıyada odaklanmak lazım

Belki artçıya kendini ispat etme çabasındaydı belki artçı abimize gaz verdi 600 cc neyine yetmiyordu diye soruyor insan 600 cc de ciddi hızlara çıkıyor tecrübeside yokmuş zaten neyse fazla yazmıyacam

cece89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Duke 390
    Allah gani gani rahmet eylesin ailelerine sabır versin.

Çok ta yakışıklı çocukmuş ama Bilinç yoksunu olunca insanlar malesef ki elimizden çok birşey gelmiyor.

Ateş düştüğü yeri yakar;

Ayrıca
    Başlangıç için 600 lük 1000cc lik motorlara salça olan ergen beyinlere ben artık küfretmekten bıktım.
    Olan geride kalanlara oluyor çünkü.

orhanerdogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GSX650F
    Bu tarz konulara yazasım gelmiyor. Fotoğraflardan kaza yaptığı yere bakıyorum ne bir viraj, ne bir seki, ne bir çukur hatta asfalt bile çoğu yerde olmadığı kadar güzel buda bana insan hatasını yenilememiş bir hırsı çağrıştırıyor.
    Ölen ölüyor Allah rahmet eylesin arkasında kalanların suçu ne...

Motosikleti
    Yamaha MT 09 Tracer, SYM Fiddle II
    Ben ehliyet kursundayken (iyi de bir kurs ha istanbul'da yanlış olmasın ünlüdür yani) hocaların hepsi istisnasız, saçmalama neden 200 cc motor alıyorsun sıkılacaksın dediler. Neredeyse kandırmışlardı, evet lan alırım bir daha bir daha motor mu alıcam dedim. Son iki saatimi dedim eski bir Honda CBF600 vardı onunla geçireyim. Kullanamadım, gittim bizim duke'u aldım. Pişman değilim.

Buradan hocalarımıza selamlarımı iletiyorum.

Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Alıntı İhtiyarbebe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sürücüsünün şerit ihlali yaptığı motorsiklet,
    Biri bana asagida resmi görünen yolda,
    serit ihlali nasil yapilir anlatsin.
    Gerçi ben nasil yapildigini biliyorum ama
    bu yolda serit ihlali nedeniyle kaza nasil oluyor?
    onubir anlatin.
    Karsi seride geçersin anlarim.
    Ama gidis gelis ayri yol.
    Bilmedigim bir yol da degil.
    En az bin defa katettigim bir yoldur Karacabey Bursa yolu.
    viper17, xismailaydin, otopsici ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

orhanerdogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GSX650F
    sence nasıl oldu açıkla bizde bilelim.

shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Allah rahmet eylesin bu konudan birileri ders alır inşallah

Siyah&Beyaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr 250
    Allah rahmet eylesin. Yazik gercekten cok yazik. Gencecik iki fidan kayboldu. Geride gozu yasli sevdiklerini birakarak...

Bu topigi surekli canli tutalim ki genc yasta ve yeterli motor/km tecrubesi olmadan 600-1000 cc.lik motorlara heveslenen arkadaslarimiz okuyup bu heveslerinden vazgecebilsinler.

2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)