Görürsem mutlaka dikkat ederim....
Plakayı da ezberledik...
Yanlız limontepe ile balçovanın pek alakası yok....
Kartal durağı da pek tekin mekanlar değil....
Zannederim ki binen kişi çalan değil... Elden ele satış görmüş motorunuz....
ilgin için saol el degiştirmiştir satmışlardırki çalan adam pilaka ile dolanmaz saten inşallah birinin gözüne gelirde haber alırım
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:42 ----------
güncel.....
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:12 ----------
güncel....
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:55 ----------
güncel.....
kartal durağı ve Çamdibi civarı çalıntı motor işi yapanlar var.Çalınıan bir scoterim 5 sene sonra o civarda bulunmuştu.Üzerinde yakalanan kişi,ben tamirciyim bana yıllar önce getirip bir daha almadılar;demişti mahkemede.Hakimde sen nerede tamircisin vergi levhan nerede;diye bile sormaya zahmet etmeden berat ettirmişti şahsı.Oysa çakalın biriydi şahıs ve bu işleri yapıyordu
güncel.....
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:43 ----------
güncel......
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:31 ----------
güncel ....
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:21 ----------
gncel.......
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Bence savcılığa görevi kötüye kullanmaktan suç duyurusu açmak gerek. Böyle hizmet ver(mey)en polise gelde güven!
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:35 ----------
Arkadaşlar bu çalıntı motorlar ile ilgili tek bir başlık açalım ben tümünü düzenleyip pdf yaparım herkeste görmüş olur tüm çalıntı motorları ne dersiniz??
Gerçekten trafikte arabam ile giderken elimden geldiğince bakıyorum hep motorlara ama akılda kalmıyor diğer türlü herkes çıktı alsa ya da telefonların çoğu artık pdf dosyalarını açıyor açıp bakmak 2 dkmizi alir.
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
güncel......
34 TS 9494 aklımızda...
Görünümü hala böyle miymiş?
Motosikleti; biraz da, geri gitmeyen bir yoldaş olduğu için seviyorum. Hep ileri; ama, hep ileri gidiyor... Geçmişle hesabınız kalmamışsa, tam size göre motosiklet.
Size göre de; daha keşfedilecek, yaşanacak çok şey varsa, haydi atlayın motosikletinize...
boyamış yada farklı bi şekle koymuş olabilirler fakat mz görür şüpelnirseniz rusatı yada pılaka sorun yada hemen resmini cekinki takip etireyim polise şahsı saten görülen müyit yada caddede petrol yakıt alınsa yakalıyacam alış veriş kartından yada kamera kayıtlarından elbet biryerde çıkar
Allah islah etsin ne diyeyim
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:03 ----------
güncel.......
güncel.......
cezayı ödemeniz gerekmiyomuş calıntı ihbar dilekçenızle trafık şubeye gıtmenız yeterliymiş..bilginiz olsun....plaka sorgulamadan yapılan cezalarda motor çalıntı ise sıkıntı yokmuş...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)