Görevi ihmal suçlamasıyla suç duyurusunda bulunsunlar. Resmen aymazlık !!
Görevi ihmal suçlamasıyla suç duyurusunda bulunsunlar. Resmen aymazlık !!
senden riçam arkadaşım caktırmadan polise bildirirsen sevinirim motorun yerini ben istanbuldayım devamılı gelip gidemiyorum baglanırsa almaya gelirim artık..
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:58 ----------
inşallah haber gelir
ben balçova yeşil ova petrol ofislerine ugrayıp yakıt almıştır diye araştırdım
6 ay geri dökümanına baktırdım kimse bu plakadan yakıt almamış
ya yanlış yerde arıyom yada çok çakal bu motoru çalan şerefsiz ..
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:03 ----------
kartal duragının ilerisinde altın akvaryumcunun karşı sokagında görmüşler kamera kayıtlarına bakalım dedik akvaryumcuda yeni cihaz almış o gün kayıt yapmamış şansmı desem ..
geçmiş olsun son dönemde, Ankara da 2 olay oldu birisi tanıdığım, diğeri duyduğum, artık hırsızlık vakalarına yeterince düşülmüyor, banka soyulduğu zaman, anında 50.100 ekip operasyon yapıyor ama ptt şubesi veya kuyumcu soyulduğu zaman zanlılar ne hikmetse hep kaçıyor, evlerdeki ve meskendekileri yazmak bile istemiyorum, sadece zabıt tutuluyor, gerisi hikaye, bir genç Tofaş araba çalıyor çalması kolay, araç kazara bozulunca yakalanıyor, sahibi aranıyor, hırsız dan davacı olmasın diye hem ailesi uyarıyor, hem de polisler boş ver gibisinden konuşuyor, olaylar bu kadar sıkıntılı, neticede hırsıza ,ilk suçu ise illegal ticari amaç yok ise, daha hafif ama caydırıcı tedbirler yerine koy ver gitsin deniyor, zor işler
bu arada mete usta 4.5 sene oldu eskiden arada tartışmalar olurdu, yorumlar, yeni motor alınca gene yazmaya başladım, arada yorumları takip ediyordum ama yazmıyordum, iyisindir umarım, birde bazen forum dan uzaklaştırılıyorsun , nedendir :D
arkadaşlar sizden ricam her ner' de 34 TS 94 94 görürseniz polise ihbarda bulunurn musunuz arkadaşlar ..
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:15 ----------
Gören duyan olursa cenk : 0536 986 46 74 ulaşabilirsiniz arkadaşlar
Cenk konuyu gündemde tut güncelle..bak İzmir Tayfaısnın dikkatini çektiysek bir umut görülür biryerlerde eleman dolanıyo kesin cingendir bizim oraların cingeni biraz gamsızdır...
Bornova taraflarında görürsem takip ederim umarım bulunur
Mete ailende polis var mı hiç ?
gelir geliir. daha neler geliir?... :(
inşallah birileri görür..
inşallah kardeşim
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:11 ----------
güncel.......
Balçovada hiç görmedim, görsem kesin dikkatimi çekerdi, eskiden 251 kullanırdım çünkü, o güzergahı çok kullanırım dikkat ederim sizin iç artık.
çok sagolun ilgin için..
Valla kardeşim dört gözle bakınıyorum emin olabilirsin ama henüz bir sonuç yok :S
Oyun kuralları haksızlık üzerineyse, kendi adaletimi kendim sağlarım.
güncel....
İzmirdeki kuzenlere söyledim olurda denk gelirse çalanı üzerinden indirip kulağını kesecekler
TS 9494.. Kazındı aklıma. Umarım İzmirde yapacağımız festivale gelir de orada kıskıvrak yakalarız. Olmadı Bornova'da falan denk gelir. Emin ol aklımda sürekli takipte olacağım.
duyarlı insanlardan ve ilgi gösteren insanlardan allah razı olsun .
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:44 ----------
güncel.....
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:51 ----------
güncel .....
güncel....
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:12 ----------
güncel.....
En çok bana teşekkür et lan Cenk..makinanla bi tur atarım..tur dediysem Izmitten döner gelirim.. taam taam korkma
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)